ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

» Jovan Perisic 2016 - Snaga Ljubavi + CD Hitovi
Fri Nov 18 2016, 09:48 by milan0

» Koktel 2016 - Kafanske pesme
Fri Nov 18 2016, 09:46 by milan0

» Dragan Krstic Krle 2016 - Ti si meni
Fri Nov 18 2016, 09:45 by milan0

» Bijelo Dugme 2016 - 40
Fri Nov 18 2016, 09:44 by milan0

» Grand 2016 - Balade
Fri Nov 18 2016, 09:43 by milan0

» Marko Skugor 2016 - Dalmatinska vilo
Fri Nov 18 2016, 09:42 by milan0

March 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Naljepše mjesto u Krajini?

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Naljepše mjesto u Krajini?   Wed Mar 16 2011, 05:29

Koje mjesto je po vašem mišljenju naljepše mjesto u Krajini?
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Axentije
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-05-22

KomentarNaslov komentara: Re: Naljepše mjesto u Krajini?   Sun May 22 2011, 05:56

u Bosanskoj krajini Sanski Most i Sana....a Tomina u Njoj Smile))
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
malika
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 2
Punkte : 2
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-06-03

KomentarNaslov komentara: Re: Naljepše mjesto u Krajini?   Fri Jun 03 2011, 09:46

TURJANSKI Exclamation
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
RS_Preldzija
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 11
Punkte : 17
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-09-26

KomentarNaslov komentara: Re: Naljepše mjesto u Krajini?   Tue Oct 25 2011, 06:09

Mislim da nam je najljepese nase rodno mjesto.To zavisi od osobe do osobe a i ukusi su razliciti ne osjecamo svi isto.Republika Srpska je otvorena i gostoljubiva za sve one koje putevi dovedu na Balkan, zemlja sa dugom istorijom, raznolikom kulturom, nedirnutom prirodom...
O Bosanskoj Krajini ne zelim da pricam ne pripadam tom podneblju.U RS najljepsa mi je Banjalukaaaaaaa glavni grad nase drazaveeeee
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Nenaddu
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 4
Punkte : 4
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-12-26
Alter : 36

KomentarNaslov komentara: Re: Naljepše mjesto u Krajini?   Mon Dec 26 2011, 08:47

Ne razumijem zasto je sve na njemackom ili ti kojem vec jeziku sto ja nis ne kuzim. Rodjen sam u Zagrebu i nebi se slozio s prethodnim komentarom da je lijepo svakom gdje je rodjen. Mislim da je svakom onaj kraj lijep gdje ga vuce srce. Moji vuku korijene iz ljute krajine i kad odem tamo srce jace tuce suza krene ljubav je to neprocijenjiva,ja mislim da djedovina je jaca od bilo cega ljubav prema pradjedovima onima koji te stvorise i dadose ti nesto s cime se moras ponositi,isto bi pohvalio ovu stranicu kao i stranicu Baje Malog Knindze kao i stranicu Radio Grmec lijepo je kad si negdje daleko a opet se mozes bar malo osjecat da si na svom.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lukic33
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 4
Punkte : 4
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-12-24

KomentarNaslov komentara: Re: Naljepše mjesto u Krajini?   Mon Dec 26 2011, 10:40

naj ljepse mjesto zamene jedno selo mako ispod vlasica
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Pedo
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 4
Punkte : 4
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-12-16

KomentarNaslov komentara: Re: Naljepše mjesto u Krajini?   Tue Dec 27 2011, 05:22

za mene manjača (sve na i oko nje).
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
staretinausrcu
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 5
Punkte : 5
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-07-28

KomentarNaslov komentara: Re: Naljepše mjesto u Krajini?   Wed Jan 11 2012, 03:12

sator selo popovici uh ljepopta sva svijeta inace sam objektivan nijke moje rodno mijesto
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Naljepše mjesto u Krajini?   

Na vrh Go down
 
Naljepše mjesto u Krajini?
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DISKUSIJE :: Krajina-
Idi na: