ZARE & GOCI



 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Diskografije Narodne Muzike
Mon Oct 20 2014, 22:15 by milan0

» Krajiška muzika uživo
Thu Oct 09 2014, 20:38 by milan0

» Halid Beslic - Romanija (2013)
Wed Oct 01 2014, 18:59 by milan0

» Cana - Bice Svega (2013)
Wed Oct 01 2014, 18:41 by milan0

» Grand Letnji Hitovi 2014 Vol.2
Wed Oct 01 2014, 18:37 by milan0

» Grand Letnji Hitovi 2014 Vol.1
Wed Oct 01 2014, 18:36 by milan0

» Zvezde Granda (2014)
Wed Oct 01 2014, 18:35 by milan0

» Bora Drljača 2014 - Novi i stari hitovi
Wed Oct 01 2014, 18:33 by milan0

» Krajiška muzika - Diskografija
Wed Sep 17 2014, 01:51 by milan0

October 2014
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO
Share | 
 

 Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Tue Feb 22 2011, 13:41

Žare i Goci - Sedma Repiblika
[You must be registered and logged in to see this link.]

Kvalitet snimka je malo lošiji!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Wed Feb 23 2011, 16:58

Krajišnici Žare i Goci -2011 PROMO - Janjanka
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Wed Feb 23 2011, 16:59

Krajišnici Žare i Goci 2011 PROMO - Pobratim 2
[You must be registered and logged in to see this link.]

Snimak je malo lošijeg kvaliteta!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 970
Punkte: 1368
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Fri Apr 01 2011, 08:16

Krajišnici Žare i Goci 2011 PROMO - Đe si kume

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 970
Punkte: 1368
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Wed Apr 06 2011, 20:25

Đe si kume - cela pesma

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 970
Punkte: 1368
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Sat Apr 09 2011, 15:55

Volim ženu crne kose PROMO 2011

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Sun Apr 10 2011, 17:13

Krajisnici Zare i Goci - 07 - ZIS(Studio Golub)Igora Golubica
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Sun Apr 10 2011, 17:32

Krajisnici Zara i Goci - 11 - Sanski Most i Sana
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
manojlo123
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge: 3
Punkte: 3
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2011-05-07

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Sat May 07 2011, 18:59

de stavite citav novi album...treba mi
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Sat May 07 2011, 19:38

Idi na temu ispod ove.Pise-Zare i Goci - Zadnja Piva.To ti je to!!!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Thu May 26 2011, 21:42

Krajisnici Zare i Goci 2011 Najnovije - RATKO
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 339
Punkte: 423
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Fri Apr 04 2014, 14:09

2011

01 Krajisnici Zare i Goci - Kume 2011.mp3
02 Krajisnici Zare i Goci - Momcilo 2011.mp3
03 Krajisnici Zare i Goci - Viju Vuci 2011.mp3
04 Krajisnici Zare i Goci - Zadnja piva 2011.mp3
05 Krajisnici Zare i Goci - Glamocko polje 2011.mp3
06 Krajisnici Zare i Goci - Volim zenu crne kose 2011.mp3
07 Krajisnici Zare i Goci - Zis 2011.mp3
08 Krajisnici Zare i Goci - Medna 2011.mp3
09 Krajisnici Zare i Goci - Bugojansko-Vakufska sela 2011.mp3
10 Krajisnici Zare i Goci - Visegrad,Rogatica,Pale 2011.mp3
11 Krajisnici Zare i Goci - Sanski most i Sana 2011.mp3
12 Krajisnici Zare i Goci - Sedma Republika 2011.mp3
13 Krajisnici Zare i Goci - Dva Pobratima 2011.mp3

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 

Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI ::  :: -