ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Slobodan Ilic Boban -Diskografija
Wed Jul 15 2015, 07:15 by milan0

» Grupa Drvar - Kolekcija
Thu May 21 2015, 05:57 by mesko1

» Srpska Tromedja 2015 - Vila Velebeti
Mon May 18 2015, 04:17 by milan0

» Diskografije Narodne Muzike
Mon Apr 20 2015, 07:47 by milan0

» Goci Ristic I Lazo Pajcin 2015 - Ljudske sudbine
Sun Apr 12 2015, 05:02 by milan0

» Mile Perencevic -Kolekcija
Fri Apr 03 2015, 12:06 by milan0

» Krajiška muzika - Diskografija
Mon Jan 26 2015, 08:08 by milan0

» Kapi Zavicaja -Kolekcija
Tue Jan 13 2015, 08:47 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Sun Jan 11 2015, 12:47 by milan0

July 2015
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO
Share | 
 

 Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 562
Punkte: 653
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Tue Feb 22 2011, 01:41

Žare i Goci - Sedma Repiblika
[You must be registered and logged in to see this link.]

Kvalitet snimka je malo lošiji!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 562
Punkte: 653
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Wed Feb 23 2011, 04:58

Krajišnici Žare i Goci -2011 PROMO - Janjanka
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 562
Punkte: 653
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Wed Feb 23 2011, 04:59

Krajišnici Žare i Goci 2011 PROMO - Pobratim 2
[You must be registered and logged in to see this link.]

Snimak je malo lošijeg kvaliteta!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Thu Mar 31 2011, 19:16

Krajišnici Žare i Goci 2011 PROMO - Đe si kume

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Wed Apr 06 2011, 07:25

Đe si kume - cela pesma

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Sat Apr 09 2011, 02:55

Volim ženu crne kose PROMO 2011

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 562
Punkte: 653
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Sun Apr 10 2011, 04:13

Krajisnici Zare i Goci - 07 - ZIS(Studio Golub)Igora Golubica
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 562
Punkte: 653
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Sun Apr 10 2011, 04:32

Krajisnici Zara i Goci - 11 - Sanski Most i Sana
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
manojlo123
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge: 3
Punkte: 3
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2011-05-07

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Sat May 07 2011, 05:59

de stavite citav novi album...treba mi
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 562
Punkte: 653
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Sat May 07 2011, 06:38

Idi na temu ispod ove.Pise-Zare i Goci - Zadnja Piva.To ti je to!!!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 562
Punkte: 653
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Thu May 26 2011, 08:42

Krajisnici Zare i Goci 2011 Najnovije - RATKO
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 442
Punkte: 568
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011   Fri Apr 04 2014, 01:09

2011

01 Krajisnici Zare i Goci - Kume 2011.mp3
02 Krajisnici Zare i Goci - Momcilo 2011.mp3
03 Krajisnici Zare i Goci - Viju Vuci 2011.mp3
04 Krajisnici Zare i Goci - Zadnja piva 2011.mp3
05 Krajisnici Zare i Goci - Glamocko polje 2011.mp3
06 Krajisnici Zare i Goci - Volim zenu crne kose 2011.mp3
07 Krajisnici Zare i Goci - Zis 2011.mp3
08 Krajisnici Zare i Goci - Medna 2011.mp3
09 Krajisnici Zare i Goci - Bugojansko-Vakufska sela 2011.mp3
10 Krajisnici Zare i Goci - Visegrad,Rogatica,Pale 2011.mp3
11 Krajisnici Zare i Goci - Sanski most i Sana 2011.mp3
12 Krajisnici Zare i Goci - Sedma Republika 2011.mp3
13 Krajisnici Zare i Goci - Dva Pobratima 2011.mp3

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI ::  :: -