ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Krajiška muzika Promo 2011

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorPoruka
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Thu Aug 11 2011, 21:58

Lazo Pajčin i Boćo Tomašević 2011 PROMO - Peulje
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Sun Aug 14 2011, 21:43

Ljubiša Vasiljević 2011 PROMO - Romanijo
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Wed Aug 17 2011, 05:31

Radovan Jovanić Raci - Riješili me oženiti moji
[You must be registered and logged in to see this link.]

Radovan Jovanić Raci - Gospodin od malih nogu
[You must be registered and logged in to see this link.]

Radovan Jovanić Raci - Imala je naljepše sandale
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Fri Aug 26 2011, 09:18

Vrelo Krajine 2011 PROMO - Srce moje
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Sat Aug 27 2011, 09:03

Zoran Simeunović Zoća - Stiglo pismo moje majke stare
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Sun Sep 04 2011, 06:13

Jovica Mitrović 2011 - Najsrečniji čin
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Mon Sep 12 2011, 01:52

Uskoro izlazi novi album Željka Gnjidića, bivšeg člana Jandrinog Jata...

Za sada samo jedan mix pjesama za novi album:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Sun Sep 18 2011, 04:28

Mile Delija 2011 PROMO - Pjesma Stegnjaiću Savi
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Fri Sep 23 2011, 06:08

Novi album grupe Žubor Gomjenice...

Pjesme:
Crveno slovo (Tekst: Lazo Pajčin)
Gomjenica (Tekst: Milenko Nedjić)
Svjetska moda (Tekst: Stojan Gvozden)
Joj kad se sjetim (Tekst: Radoslav Milaković)
Zavičaju krečem (Tekst: Stojan Gvozden)
Peti neplan (Tekst: Radoslav Milaković)
Kad Krajišnik ženi se
Gara (Tekst: Radoslav Milaković)

DOWNLOAD LINK:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Mon Sep 26 2011, 04:18

Jovica Mitrović 2011 PROMO - Volim ćirilicu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Thu Sep 29 2011, 07:11

Radmilo Zekić 2011 PROMO - Budan sanjam
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Sun Oct 02 2011, 19:28

Braća Rosić - Tri brata

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Sat Oct 08 2011, 23:47

Složna Braća 2011 PROMO - Zavičaju moj

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Wed Oct 12 2011, 04:44

Složna Braća 2011 PROMO - Kada pobro budem polazio

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Sat Oct 15 2011, 10:08

Milomir Miljanić 2011 PROMO - Buntovnik
[You must be registered and logged in to see this link.]

Milomir Miljanić 2011 PROMO - Oj Dinaro
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Mon Oct 17 2011, 03:14

Kapi Zavičaja 2011 PROMO- Zavičaj
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Fri Oct 21 2011, 06:46

Radmilo Zekić 2011 - Samo mi srce ostavi
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Fri Nov 11 2011, 01:44

Ćana 2011 - Moj rođeni
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Gost
Gost



KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Thu Nov 17 2011, 02:24

Mlinari - Ne dirajte Srpsku zemlju
Preuzimanje:
MLINARI - 2011/12 - Ne dirajte Srpsku zemlju!
Preuzeto sa: OpustiSe


Jocke: komentar modifikovan dana: Wed Dec 21 2011, 00:23; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Wed Nov 30 2011, 02:14

Vukman Belojević VUČKO 2011 - Milena
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Mon Dec 05 2011, 05:14

Bora Drljaca 2011-Ja sam taj
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Thu Dec 08 2011, 01:23

Slozna Braca- Mrkonjic PROMO 2011
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Tue Dec 20 2011, 05:50

Karadjordje Ristanovic i Rajko Lalic - Vaskrsenje Kosova (2011/2012)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Thu Dec 22 2011, 03:58

Radojica Todorović 2011

Još uvjek te volim
[You must be registered and logged in to see this link.]

Nova Danijela
[You must be registered and logged in to see this link.]

Vratiću se u Baljvine selo
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   Fri Dec 23 2011, 23:44

Aco Trninić 2011 - Drvar
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika Promo 2011   

Na vrh Go down
 
Krajiška muzika Promo 2011
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 3/4Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: