ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

» Jovan Perisic 2016 - Snaga Ljubavi + CD Hitovi
Fri Nov 18 2016, 09:48 by milan0

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Krajiška muzika - Mix Remix

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3
AutorPoruka
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Sun Jul 10 2011, 05:39

Dj Nikol@ - Zoran Kulina - Gari Garo-Evo brke-Ja sam lola-Soferska (RMX 2011)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Mon Jul 11 2011, 00:17

Dj Nikol@

1.Dj Nikol@ - Krajišnici Žare i Goci - Dva Pobratima (RMX 2011)
2.Dj Nikol@ - Krajišnici Žare i Goci - Momčilo (RMX 2011)
3.Dj Nikol@ - Jovica Mitrovic - Bice Ovog Ljeta (RMX 2011 verzija 2)
4.Dj Nikol@ - Sinovi Manjace - Lupaj Mile (RMX 2011)
5.Dj Nikol@ - Zoran Kulina - Ubice te neko (RMX 2011)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Thu Jul 14 2011, 04:09

Dj Nikol@

1.Dj Nikol@ - Delije sa Manjace - Zmija (RMX 2011)
2.Dj Nikol@ - Gordan Krajisnik & Milos Bojanic - Hocemo Li Brate Zapjevati (RMX 2011)
3.Dj Nikol@ - Krajisnici Zare i Goci - Oj, Drvaru rusevino stara (RMX 2011)
4.Dj Nikol@ - Zoran Kulina - Djindjule mindjule (RMX 2011)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Sat Jul 16 2011, 06:41

1.Dj Nikol@ - Jandrino Jato - Napicu te jednom zeno (RMX 2011)
2.Dj Nikol@ - Zoran Kulina - Lole s Romanije (RMX 2011)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Tue Jul 19 2011, 01:35

1.Dj Nikol@ - Aleksa Budic - Boemi (RMX 2011)
2.Dj Nikol@ - Aleksa Budic - Iskreno te voli majka stara (RMX 2011)
3.Dj Nikol@ - Andjeli Krajine - Popio Sam Otrov (RMX 2011)
4.Dj Nikol@ - Misko Cvijetic - Milo janje lezi na oranje (RMX 2011)
5.Dj Nikol@ - Misko Cvijetic - Tebe da zaboravim (RMX 2011)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Thu Jul 21 2011, 05:42

1.Dj Nikol@ - Laste Vrbanje - Grabovacki Zuco (RMX 2011)
2.Dj Nikol@ - Laste Vrbanje - Otvori mi Mico moja (RMX 2011)
3.Dj Nikol@ - Mara I Lole & Zeljko Juric Posavski Sin (RMX 2011)
4.Dj Nikol@ - Milan Radjenovic - Pjesma u tudjin (RMX 2011)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Wed Nov 16 2011, 02:14

DJ Muzićar rmx 2006 (izdanje 2009)

1. FRUŠKA GORA
2. DESETKA NA KECA
3. RADA IZ NOVOGA SADA
4. ŠTA TI BI
5. DAMA VISOKOG MORALA
6. ZMIJANJE
7. KORDUN
8. DOŠLA OLJA
9. KRV NIJE VODA
10. JANJE MOJE
11. KAFANA
12. DOŠLA OLJA LIVE

[You must be registered and logged in to see this link.]

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Thu Dec 15 2011, 04:30

DJ Bozo - Zare i Goci - ZIS Remix
[You must be registered and logged in to see this link.]

DJ Bozo - Zare i Goci - Zadnja piva Remix
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Sat Feb 18 2012, 01:27

Baja Mali Knindza Magija rmx Dj NeXtazy
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Sat Feb 18 2012, 10:46

Baja mali Knindza Krajisnik Remix dj Slovenac
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Sat Feb 18 2012, 10:46

DJ MT - MBK Baja Mali Knindža Evo Me Opet Remix
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Sat Feb 18 2012, 10:59

DJ MD - Baja Mali Knindža - Trube Dragaceva
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Sun Feb 19 2012, 23:15

Baja Mali Knindza - Mirise na kisu Dj-Zox rmx
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Mon Feb 20 2012, 04:40

DJ Bozo - Baja Mali Knindza - Magija Remix
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Mon May 07 2012, 04:58

DJ Ivan Vs. Bora Drljaca - Hani ( Dance Remix 2009 )
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Fri Jun 01 2012, 03:02

Krajisnici kada zapjevaju-RMX by MarKaj
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Fri Jun 01 2012, 03:41

Balkana-Komsinica RMX by MarKaj
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Thu Jun 14 2012, 05:40

Žare i Goci i Goci Bend - Đe si brate RMX DJ Aleksandar
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Wed Jul 18 2012, 09:46

Oj Srđane Baja Mali Knindža by kiVe
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Tue Sep 18 2012, 01:53

Dj Nikol@ - Zare I Goci - Mitraljez (RMX Septembar 2012)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Sun Dec 23 2012, 11:42

Kućo moja - Srpska Tromedja (RMX)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Tue Jun 25 2013, 09:19

Jandrino Jato - Malo Sladja,malo Zorka ( Jaro & Deyo 2k13 Remix)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Fri Jul 26 2013, 10:51

Zeljko Stokanic - Sad ga lomi Ruzo (DJ Alen Mash Up 2013)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   Wed Apr 02 2014, 13:03

lakickrstan (citat):
Zoran Kulina 2004 -Milioner

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Mix Remix   

Na vrh Go down
 
Krajiška muzika - Mix Remix
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 3/3Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: