ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Yesterday at 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Krajiška muzika - Diskografija

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Tue Sep 16 2014, 12:47



1995 - Srpska lepotica 1995


[You must be registered and logged in to see this link.]


1. Veselin Grujic Vesa - Srpska lepotica (3:53)
 2. Veselin Grujic Vesa - Drugovi moji u bitku krecu (3:52)
 3. Veselin Grujic Vesa - Prohujase dve godine dana (2:36)
 4. Veselin Grujic Vesa - Pesma Dalju (3:50)
 5. Veselin Grujic Vesa - Ide Mile drumovima belim (3:43)
 6. Veselin Grujic Vesa - Prevari me zivot (3:31)
 7. Veselin Grujic Vesa - Odrastao sam u cergi cigana (4:08)
 8. Veselin Grujic Vesa - Sto si draga zabrinuta (2:11)

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Tue Sep 16 2014, 12:48



Branko Marinkovic 1991 Borovo Selo

[You must be registered and logged in to see this link.]


1. U BOROVU SRBIJA SE BRANI
2. OD BOROVA PA DO KNINA
3. KAD ZAGRMI IZ BOROVA SELA
4. AMANET MAJCI
5. PESMA VUKAŠINU ŠOŠKOĆANINU
6. NA OBALI MUTNE REKE
7. OVDE DRUŽE NIKO NE STANUJE
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Tue Sep 16 2014, 12:49

1994 - Otadzbino moja


01.Sveta Jovanovic - Otadzbino moja 1994
02.Sveta Jovanovic - Na vidovdan 92 1994
03.Sveta Jovanovic - Nevjernice 1994
04.Sveta Jovanovic - 1994 - Republiko Srpska 1994
05.Sveta Jovanovic - Kvot 1994
06.Sveta Jovanovic - Palom sinu 1994
07.Sveta Jovanovic - Susljikovi momci - Komandante 1994
08.Sveta Jovanovic - Luki Radojcicu 1994
09.Sveta Jovanovic - LIjepa Dobojka 1994
10.Sveta Jovanovic - Hej prijatelji 1994

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Tue Sep 16 2014, 12:49

1998 - Vozacki ispit

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


01.Sveta Jovanovic - Vozacki ispit 1998
02.Sveta Jovanovic - Pahuljice 1998
03.Sveto Jovanovic - Crna zeno 1998
04.Sveta Jovanovic - Kad svemu ovome dodje kraj 1998
05.Sveta Jovanovic - Svirajte mi cigani 1998
06.Sveto Jovanovic - Djavo da te nosi 1998
07.Sveta Jovanovic - Ne znas sta ti rade 1998
08.Sveta Jovanovic - Nevjero 1998
09.Sveta Jovanovic - Necu suze 1998

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Tue Sep 16 2014, 12:50

1996 - Cekala je majka sina svog

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


01.Sveto Jovanovic - Boem (Audio 1996)
02.Sveto Jovanovic - Kockar (Audio 1996)
03.Sveto Jovanovic - Godine cine svoje (Audio 1996)
04.Sveto Jovanovic - Crveni kraranfili (Audio 1996)
05.Sveto Jovanovic - Kada me ne bude bilo (Audio 1996)
06.Sveto Jovanovic - Hej nevero (Audio 1996)
07.Sveto Jovanovic - Da li mozes to (Audio 1996)
08.Sveto Jovanovic  - Cekala je majka 1996

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Tue Sep 16 2014, 12:50

2002 - Branka


01.Sveto Jovanovic - Pozovi me 2002
02.Sveto Jovanovic - Ranjeno srce 2002
03.Sveto Jovanovic - Ostaje jedan pecat 2002
04.Sveto Jovanovic - Djavo da te nosi 2002
05.Sveto Jovanovic - Zabranjeno voce 2002
06.Sveto Jovanovic - Majka zeni sina 2002
07.Sveto Jovanovic - Branka 2002
08.Sveto Jovanovic - Zaboravi 2002
09.Sveto Jovanovic - Znam desilo se 2002
10.Sveta Jovanovic - Hej prijatelji 2002


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Tue Sep 16 2014, 12:51

Saljiva pesma


Sveta Jovanovic - Ludi Djura

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:01

Srpska Tromedja 1995 - Pale medje na Tromedju

[You must be registered and logged in to see this link.]

01.Smrt Riste djoge
02.Oj Krajino zemljo mila
03.Poziva nas ovaj kamen
04.Nakrivimo pobro kapu Licku
05.Groktalica
06.Pale medje na Tromedju
07.I nasi su preci stari
08.Pozdrav kredibelu
09.Zapjevajmo kraj ognjista
10.Groktalica-Ja baraba

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:02

Srpska Tromedja 1996 - Vraticu se rodnom kraju

[You must be registered and logged in to see this link.]

01.Vraticu se rodnom kraju
02.Gledam dunav
03.Teci,teci Krko plava
04.Odrasto sam kraj zrmanje
05.Oj djevojko moja mila
06.Javi meni, o moj knine
07.Iz kamena poniko sam
08.Blago tebi, Lazare u Grobu

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:02

Srpska Tromedja 1998 - Izvorista

[You must be registered and logged in to see this link.]

01.Volim Bosnu u srcu mi Lika
02.Vucari
03.Svirale se cuju preko brijega
04.Biracko kolo*
05.Mile su mi kupine i drace
06.Ova pjesma ne cuje se cesto
07.Sinoc mene ozenise
08. Oj, ja sa prela
09.Kad oblaci krenu s mora
10.Cuvam ovce sve po dolovima
11.Ropstvo Jankovic Stojana
13.Ja izjavi ovce u gajine

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:03

Srpska Tromedja 2000 - Otvorite sirom Racu

[You must be registered and logged in to see this link.]

01.Otvorite sirom racu
02.Ljubav preko drine
03.Najljepsa u selu
04.Usamljen u svetu
05.Casa vina
06.Zora svice
07.Oj Dinaro i Promino
08.Mirjana
09.Prohujase sreci dani
10.Odlazak iz Slavonije

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:04

Srpska Tromedja 2004 - Ako bog da

[You must be registered and logged in to see this link.]

01.Na Auto putu
02.Kuco Stara
03.Ej Ljubavi pokraj Une
04.Orozovi kada zapjevaju
05.Volim zene
06.Mom drniskom zavicaju
07.Oj Milose. tebe Glamoc zove
08.Ako bog da
09.Ti si ona prava
10.Daleko od ociju

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:04

Srpska Tromedja 2005 - Nije Jelo presusilo vrelo

[You must be registered and logged in to see this link.]

01.Nije jelo presusilo vrelo
02.Andjeo i djavo
03.Vracam se kuci
04.Divan par
05.Zelio sam tebe
06.Zenim sina
07. Oj, Milose pobratime
08. Staro vino novi ljudi
09.Mara iz kotara
10.Nije Jelo presusilo vrelo

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:05

Srpska Tromedja 2006 - Pjevaj brate

[You must be registered and logged in to see this link.]

01.Otisla je kao malo dijete
02.Pjevaj brate
03.Od Dinare do Svilaje
04.Prsten
05.Savjet sinu
06.Evo mene
07.Ana i Mirjana
08.Sini sunce
09.Komsinica
10.Selo moje

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:05

Srpska Tromedja 2009 - Svuda podji kuci dodji

[You must be registered and logged in to see this link.]

01.Jekni grlo iz tudjine
02.Idem kuci svojoj
03.Evo nama nasega Milosa
04.Ja sam rosa a ti moje cvijece
05.Svuda podji kuci dodji
06.Otisicu pod Svilajom mjesto
07.Prelezo sam boginje
08.Lijepa Boja ko Krajina moja
09.Oj Milose pobratime mio

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:06

Srpska Tromedja 2010 - Evo nase pjesme

[You must be registered and logged in to see this link.]

01.Zemljak
02.Plava kola
03.Ljutim se
04.Evo nase pjesme
05.Kudin most
06.Kninsko kosovo
07.Novi grad
08.Postao pijanac
09.Jekni grlo iz tudjine-Bonus
10.Evo nama nasega Milosa-Bonus
11.Svuda podji kuci dodji-Bonus
12.Otisla je kao malo dijete-Bonus
13.Pjevaj brate-Bonus
14.Od Dinare do Svilaje-Bonus

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:06

Srpska Tromedja 199x - Rodni Kninu Srpski grade

[You must be registered and logged in to see this link.]

01.Jos krvava Drina tece
02.Zivot zivim u tudjini
03.Krajina mu Djedovina
04.Ti ostavi otvorena vrata
05.Nema vise stada ni ovaca
06.Pusti suzu iz svog oka
07.Oj narode napaceni
08.Zbogom stado u planini
09.Ja te cejam danima
10.Kad se sjetim Krajine i Knina

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:07

Srpska Tromedja - Pjevaj mala pjevaj

[You must be registered and logged in to see this link.]

01.Pjevaj mala pjevaj
02.Kuco moja
03.S one strane Avale
04.Pjeva Slavuj ori gora*
05.Podstanar
06.Sanjao sam
07.Jos si mlada
08.Razbole se mlada Jelena
09.Tudja cura
10.Cobanica Rada

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:07

Srpska Tromedja 2012

01 Moje selo pokraj Knina.mp3
02 Kao malog, otrgli me.mp3
03 Bozo.mp3
04 Poruka.mp3
05 Oj Vrliko.mp3
06 Ko zavadi mene s tobom mala.mp3
07 Bog pomogo svima.mp3
08 Ilindan.mp3
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   Mon Jan 26 2015, 08:08

Srpska Tromedja 2012 Uzivo

01.Kad se sjetim Krajine i Knina(Na suvo)
02.Kola plavo bijele boje
03.Ljutim se na tudju zemlju
04.MIX(Knine grade, Oj Golijske vite jele)
05.MIX(Manjaca Dinara Velebit i Svilaja-kolo)
06.Na Tromedji srce osta
07.Nema raja
08.Nikada se promjeniti necu
09.Ocemo li brate zapjevati
10.Oj Milose
11.Oj Tromedjo kamenita
12.Otisla je kao malo dijete
13.Poslednji boem
14.Spomenar
15.Volim Anu i Mirjanu
16.Za poruku jednu njenu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika - Diskografija   

Na vrh Go down
 
Krajiška muzika - Diskografija
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 4/4Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: