ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Yesterday at 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 zare i goci uzivo Prijedor

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
djuro_mali_baja
Vodonoša
Vodonoša
avatar

Anzahl der Beiträge : 22
Punkte : 61
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-10-18
Alter : 25
Ort : Njemacka(NRW)

KomentarNaslov komentara: zare i goci uzivo Prijedor   Tue Oct 19 2010, 14:18

1.Dvor daleko
2.Hani
3.Marširala Kralja Petra garda
4.Milice kćeri
5.Motorka
6.Odakle si sele
7.Ode,ode
8.Prelo
9.Stante Paše i ustaše
10.Treća smena

Download: [You must be registered and logged in to see this link.]

bice jos uskoro albuma zare i gocija!!!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika http://zare-goci.yes-da.com
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci uzivo Prijedor   Mon Nov 22 2010, 11:05

Imam i ja dosta muzike od njih.Sve njihove albume plus uzivo.Postavljas li jedino ti ili i ja mogu postavljati.Hvala unapred za odgovor!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
djuro_mali_baja
Vodonoša
Vodonoša
avatar

Anzahl der Beiträge : 22
Punkte : 61
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-10-18
Alter : 25
Ort : Njemacka(NRW)

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci uzivo Prijedor   Tue Nov 23 2010, 14:25

lakickrstan (citat):
Imam i ja dosta muzike od njih.Sve njihove albume plus uzivo.Postavljas li jedino ti ili i ja mogu postavljati.Hvala unapred za odgovor!

ma imam ija toga dosta samo sam malo slab sa vremenom tako da nemogu odma sve od jednom da postavim matrejala,pa ako mozes i hoces brate postavi to sve sto imas od zareta i gocija ovdje Wink pozz!!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika http://zare-goci.yes-da.com
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci uzivo Prijedor   Wed Nov 24 2010, 07:21

Dogovorićemo se.Vidim te na Krajini.Ja sam tamo bio Moderator pa sam odustao.Tamo sam Krstanl.Nemoj da se iznenadiš ako ti Majkan ili neko drugi onako odgovore kao što ti je Majkan odgovorio.Baš iz tih razloga i postavljanja svačega/što nije Krajiško,snimaka koji se ne mogu slušati, jurnjave za boljom pozicijom, ulagivanjima itd.itd/ sam odustao.Pošto imam preko 4500 audio Krajiških a i dobar sam sa Krajisnikom/Admin/ a ranije sam i radio za njih i danas me zovu.Ovo ti pišem da im se malo suprostaviš ako te očepe.Ja nisam mogao izdržati, pa se više ne javljem.Inače sam ostao član!Ako te interesuje, radim na:Forum Srpskog Jedinstva,Krajina kafe,Džungla,Oj Krajino,Doboj kafe,Srna Radio.Ako ti nešto treba javi se!Živeo!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
djuro_mali_baja
Vodonoša
Vodonoša
avatar

Anzahl der Beiträge : 22
Punkte : 61
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-10-18
Alter : 25
Ort : Njemacka(NRW)

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci uzivo Prijedor   Thu Nov 25 2010, 15:16

lakickrstan (citat):
Dogovorićemo se.Vidim te na Krajini.Ja sam tamo bio Moderator pa sam odustao.Tamo sam Krstanl.Nemoj da se iznenadiš ako ti Majkan ili neko drugi onako odgovore kao što ti je Majkan odgovorio.Baš iz tih razloga i postavljanja svačega/što nije Krajiško,snimaka koji se ne mogu slušati, jurnjave za boljom pozicijom, ulagivanjima itd.itd/ sam odustao.Pošto imam preko 4500 audio Krajiških a i dobar sam sa Krajisnikom/Admin/ a ranije sam i radio za njih i danas me zovu.Ovo ti pišem da im se malo suprostaviš ako te očepe.Ja nisam mogao izdržati, pa se više ne javljem.Inače sam ostao član!Ako te interesuje, radim na:Forum Srpskog Jedinstva,Krajina kafe,Džungla,Oj Krajino,Doboj kafe,Srna Radio.Ako ti nešto treba javi se!Živeo!
pisao sam ti na privatnu poruku;)
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika http://zare-goci.yes-da.com
velibor
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 2
Punkte : 2
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-03-06

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci uzivo Prijedor   Wed Mar 09 2011, 07:32

a koji seljakluk nemogu da razumem da ovo nasa omladina slusa,
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci uzivo Prijedor   Wed Mar 09 2011, 22:38

velibor (citat):
a koji seljakluk nemogu da razumem da ovo nasa omladina slusa,


Pa šta te briga šta ko sluša ja slušam šta se meni se sviđa, ti slušaj šta se tebi sluša. Niko te nije tjerao da se ovde loguješ i komentiraš. Ja se ne logujem tamo đe se mi ne sviđa. U napred ovakvi komentari biće obrisani!!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci uzivo Prijedor   Wed Mar 09 2011, 23:55

Тирол, слажем се у целини, па зато нисам ни писао а на даље и нећу!!!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci uzivo Prijedor   

Na vrh Go down
 
zare i goci uzivo Prijedor
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Diskografija Zare i Goci-
Idi na: