ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Vaša omiljena pjesma Žareta i Gocija

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Vaša omiljena pjesma Žareta i Gocija   Sat Dec 11 2010, 08:56

Koja je vaša omiljena pjesma Žareta i Gocija? Ja se ne mogu odlučiti... Razz
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Radovan RSK
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 10
Punkte : 22
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2011-03-16
Alter : 23
Ort : Grabik Ilova/Prnjavor

KomentarNaslov komentara: Re: Vaša omiljena pjesma Žareta i Gocija   Wed Mar 16 2011, 05:05

Krajisnici Zare i Goci - Preldzija je To Very Happy men se svidja...ali i ostale kidaju... Very Happy
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Miljanovic
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 2
Punkte : 2
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-03-20
Alter : 41
Ort : CH

KomentarNaslov komentara: Re: Vaša omiljena pjesma Žareta i Gocija   Sun Mar 20 2011, 09:01

sve su odlicne al BARABA-(ako moze jedno pivo za gospodina) nekalo mi lezi Very Happy
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
mdjukic393
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 2
Punkte : 2
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-07-02

KomentarNaslov komentara: Re: Vaša omiljena pjesma Žareta i Gocija   Sat Jul 02 2011, 04:21

Sve pesme su super ali zadnja piva je najbolja
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
babic
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-08-03

KomentarNaslov komentara: Re: Vaša omiljena pjesma Žareta i Gocija   Wed Aug 03 2011, 21:57

sve pesme su super nema najbolje
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
krajisnikmanjace
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 5
Punkte : 5
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-09-25

KomentarNaslov komentara: Re: Vaša omiljena pjesma Žareta i Gocija   Sun Sep 25 2011, 23:00

moja omiljena pjesma trenutno jeste RATKO MLADIĆ......A I OSTALE SU prejake...
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lukic33
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 4
Punkte : 4
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-12-24

KomentarNaslov komentara: Re: Vaša omiljena pjesma Žareta i Gocija   Mon Dec 26 2011, 10:33

sve su super ali kum pjesma okida

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Vaša omiljena pjesma Žareta i Gocija   

Na vrh Go down
 
Vaša omiljena pjesma Žareta i Gocija
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DISKUSIJE :: Cafe bar Zare i Goci-
Idi na: