ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

» Jovan Perisic 2016 - Snaga Ljubavi + CD Hitovi
Fri Nov 18 2016, 09:48 by milan0

» Koktel 2016 - Kafanske pesme
Fri Nov 18 2016, 09:46 by milan0

» Dragan Krstic Krle 2016 - Ti si meni
Fri Nov 18 2016, 09:45 by milan0

» Bijelo Dugme 2016 - 40
Fri Nov 18 2016, 09:44 by milan0

» Grand 2016 - Balade
Fri Nov 18 2016, 09:43 by milan0

» Marko Skugor 2016 - Dalmatinska vilo
Fri Nov 18 2016, 09:42 by milan0

May 2017
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 PRAVILA DOWNLOADA

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
Admin
Urednik
Urednik
avatar

Anzahl der Beiträge : 46
Punkte : 105
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-03

KomentarNaslov komentara: PRAVILA DOWNLOADA   Sat Dec 11 2010, 07:25

Ovde je mesto za teme i komentare, koje su vezane za muziku!
Mozete da podelite sa drugima albume ili pesme, omote ili jednostavno opste informacije o pevacima, grupama, njihovim nastupima itd.

Takodje mozete da nadjete ovde pesme ili albume koje vec dugo trazite, za takve slucajeve sluzi vam „muzicke zelje“.
Molio bih vas da obratite paznju, gde i kako postavljate teme, kako odgovarate i pisete.

U koliko otvarate novu temu, obratite paznju na naziv teme, na prvi pogled mora da svakom bude jasno, o cemu se u toj temi radi!
U koliko trazite nesto, temu iskljucivo postavite u „muzickim zeljama“, i po mogucnosti odmah u naziv navedete sta trazite ili sta postavljate.

Vazno je da pogledate, da li postoji slicna tema ili neka u koju bi mogli ostaviti svoj komentar! Ukoliko pogresite ili zelite da dodate nesto na svoj poslednji post, mozete da uredite vas komentar, nije potrebno da pisete uvek novi.

Ako postavljate neke linkove u temu, zamolio bih vas ukoliko nisu licno vasi, da navedete odakle ste ih kopirali.
Ukoliko vam tema/komentar nije na mestu ili sadrzaj nije prihvatljiv, poruka ili tema ce biti bez ikakve opomene izbrisana.

Ukoliko imate neko pitanje, slobodno se obratite nekom od moderatora ili administratora.
Prijatno druzenje i lep provod na sajtu vam zeli ekipa SAJTA
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
PRAVILA DOWNLOADA
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Pravila Download centra-
Idi na: