ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

» Jovan Perisic 2016 - Snaga Ljubavi + CD Hitovi
Fri Nov 18 2016, 09:48 by milan0

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Koktel 2016 - Kafanske pesme

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Koktel 2016 - Kafanske pesme   Fri Nov 18 2016, 09:46

Koktel 2016 - Kafanske pesme




Koktel 2016 - Kafanske pesme

Koktel 2016 - Kafanske pesme CD 1


01. Ana Bekuta - Kralj ponoci
02. Dzej - Ugasila si me
03. Osman Hadzic - Zapalicu sve kafane
04. Haris Dzinovic - Poznacu te po meraku
05. Aca Lukas - Imate li dusu, tamburasi
06. Zeljko Samardzic - Kafana
07. Mira Skoric - Zasto nosis prsten moj
08. Crni - Sto cu casa
09. Viki - Sto posto
10. Boban Zdravkovic - Lose drustvo
11. Marinko Rokvic - Stavite nocas
12. Ceca - Sto si tako zaboravan
13. Lola - Svaka cura
14. Sneki - Kasno Marko na Kosovo stize
15. Dragana Mirkovic - Tugo mojih dana
16. Zeljko Sasic - Ima dana i kafana

LINK
Koktel 2016 - Kafanske pesme CD 1.rar - 132.1 MB


Koktel 2016 - Kafanske pesme CD 2


01. Sinan Sakic - Pijem na ex
02. Miroslav Ilic - Case ima ko da plati
03. Sneki - Razbij casu
04. Ljuba Alicic - Kralj kafana
05. Lepa Brena - Golube
06. Zeljko Samardzic - Cuvaj me od zaborava
07. Ceca - Devojko vestice
08. Slavko Banjac - Preslo mi u naviku
09. Slavisa Vujic - Crna golubica
10. Boban Zdravkovic - Ne mogu ti prici
11. Ana Bekuta - Sve sam stekla sama
12. Vesna Zmijanac - Minsko polje
13. Marinko Rokvic - O, zar ni malo savesti nemas
14. Zorica Markovic - Devojacka tuga
15. Adil - Ne mogu bez tebe
16. Djani - Jos te sanjam

LINK
Koktel 2016 - Kafanske pesme CD 2.rar - 122.5 MB
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Koktel 2016 - Kafanske pesme
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Narodna muzika-
Idi na: