ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Bijelo Dugme 2016 - 40

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Bijelo Dugme 2016 - 40   Fri Nov 18 2016, 09:44

Bijelo Dugme 2016 - 40


[You must be registered and logged in to see this link.]

Bijelo Dugme 2016 - 40

01. Hajdemo u planine
02. Meni se ne spava
03. Da te bogdo ne volim
04. Za Esmu
05. Jer kad ostaris
06. Padaju zvijezde
07. Nakon svih ovih godina
08. Napile se ulice
09. Ruzica si bila, sada vise nisi
10. Lipe cvatu, sve je isto ko i lani
11. Djurdjevdan je a ja nisam s onom koju volim
12. Evo zaklecu se
13. Pjesma za malu pticu
14. Lazes
15. Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo
16. Zamisli
17. Pun mjesec iznad Bosne
18. Kada odem, kad me ne bude
19. A i ti me iznevjeri
20. Ciribiribela
21. Necu to na brzaka
22 . Ako ima Boga
23. Sta ima novo
24. Ako mozes, zaboravi
25. Milicija trenira strogocu
26. Mramor, kamen i zeljezo
27. Na zadnjem sjedistu moga auta
28. Selma
29. Sve ce to, o mila moja, prekriti ruzmarin, snjegovi i sas
30. Svi mars na ples
31. Top
32. Tako ti je, mala moja, kad ljubi Bosanac
33. Ne spavaj, mala moja, muzika dok svira
34. Odlazim
35. Pristao sam, bicu sve sto hoce
36. Sanjao sam nocas da te nemam
37. Ipak, pozelim neko pismo
38. Dozivjeti stotu
39. Lose vino
40. Ima neka tajna veza

LINK
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Bijelo Dugme 2016 - 40
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Narodna muzika-
Idi na: