ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 MILAN LUKIC 2016 UZIVO

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
MIKIMAX
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 7
Punkte : 15
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-04-08

KomentarNaslov komentara: MILAN LUKIC 2016 UZIVO   Thu Dec 10 2015, 22:38

Evo jedan novi cd koji je se pojavio kao iz prve ruke POZDRAV

[URL=http://ww muzikaa muzikaa muzikaa muzikaa

1.MILAN LUKIC-DOVIDJENJA DRUSTVO STARO
2.MILAN LUKIC-JA SAM OSTAVLJEN
3.MARINA JOVANOVIC LUKIC-SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA
4.MILAN LUKIC-SVIRA FRULA SVIRA VIOLINA
5.MILAN LUKIC-VOLI ME DANAS VISE NEGO JUCE
6.MILAN LUKIC-ZENI OTAC SINA
7.MILAN MIKI LUKIC-SVEKRVA I SNAJKA
8.MILAN MIKI LUKIC-TUDJINA


[You must be registered and logged in to see this link.]


MIKIMAX: komentar modifikovan dana: Sat Jan 09 2016, 19:44; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
MIKIMAX
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 7
Punkte : 15
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-04-08

KomentarNaslov komentara: Re: MILAN LUKIC 2016 UZIVO   Mon Dec 14 2015, 12:15

evo i video pesama kojih nema ovde pozdrav svima

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: MILAN LUKIC 2016 UZIVO   Sat Jan 09 2016, 10:09

Miki ispisi pesme ako  je moguce,hvala
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
MIKIMAX
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 7
Punkte : 15
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-04-08

KomentarNaslov komentara: Re: MILAN LUKIC 2016 UZIVO   Sat Jan 09 2016, 19:45

1.MILAN LUKIC-DOVIDJENJA DRUSTVO STARO
2.MILAN LUKIC-JA SAM OSTAVLJEN
3.MARINA JOVANOVIC LUKIC-SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA
4.MILAN LUKIC-SVIRA FRULA SVIRA VIOLINA
5.MILAN LUKIC-VOLI ME DANAS VISE NEGO JUCE
6.MILAN LUKIC-ZENI OTAC SINA
7.MILAN MIKI LUKIC-SVEKRVA I SNAJKA
8.MILAN MIKI LUKIC-TUDJINA
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: MILAN LUKIC 2016 UZIVO   Sun Jan 10 2016, 03:34

Hvala druze
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
MIKIMAX
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 7
Punkte : 15
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-04-08

KomentarNaslov komentara: Re: MILAN LUKIC 2016 UZIVO   Sun Jan 10 2016, 05:49

rendeer cheers Very Happy muzikaa muzikaa muzikaa muzikaa muzikaa muzikaa muzikaa
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: MILAN LUKIC 2016 UZIVO   

Na vrh Go down
 
MILAN LUKIC 2016 UZIVO
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Narodna muzika-
Idi na: