ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Grupa Drvosjece -Kolekcija

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Grupa Drvosjece -Kolekcija   Tue Sep 08 2015, 10:19

Drvosjece 1983 - Druze tito
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01.Drvosjece - Druze Tito jagodo iz vode
02.Drvosjece - Drug je Tito izdo naredjenje
03.Drvosjece - Ovo nam je nasa borba dala
04.Drvosjece - Oj Kozaro oj Mladene
05.Drvosjece - Grob do groba
06.Drvosjece - Oj Karane komandante prvi
07.Drvosjece - Rodjeni smo od ostrelj planine
08.Drvosjece - U mom selu kod potoka
09.Drvosjece - Sad su zene postale moderne
10.Drvosjece - Kad ja umrem blago mojoj zeni
11.Drvosjece - U mom selu
12.Drvosjece - Komsinice iz mog sela
13.Drvosjece - Moj kolega kad podjem u Armiju

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvosjece -Kolekcija   Tue Sep 08 2015, 10:20

Drvosjece 1984 - Pjesma o Titu
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01.Drvosjece - Pjesma o Titu
02.Drvosjece - Ovo nam je nasa borba dala
03.Drvosjece - Oj djevojko iz Glamoca grada
04.Drvosjece - Oj Jelena
05.Drvosjece - Djukino vrelo
06.Drvosjece - Uz motorku i djevojku finu
07.Drvosjeće - Sad su žene postale moderne
08.Drvosjece - Balada o Zdravku Celaru
09.Drvosjece - Zemljo moja ponosna
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvosjece -Kolekcija   Tue Sep 08 2015, 10:21

Drvosjece 1985- Aoj moja Draginjo

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
01.Drvosjece - Aoj moja Draginjo
02.Drvosjece - Grad heroj
03.Drvosjece - Lako ti je poznati bjelajca
04.Drvosjece - Aoj moji mrki doratovi
05.Drvosjece - Oces mala biti moja
06.Drvosjece - Oj Javore
07.Drvosjece - Oj Ostrelju
08.Drvosjece - Otadzbinska
09.Drvosjece - Preko polja trapcu kola
10.Drvosjece - U Bosni se podignula raja - (Audio 1985)
11.Drvosjeće - Sad su žene postale moderne

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvosjece -Kolekcija   Tue Sep 08 2015, 10:23

Drvosjece 2010 - Drvosjece
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

Drvosjece - 2010 - Drvosjece - 01 - Drvosjece
Drvosjece - 2010 - Drvosjece - 02 - Djukino Vrelo
Drvosjece - 2010 - Drvosjece - 03 - Gatara
Drvosjece - 2010 - Drvosjece - 04 - Grmec Goro
Drvosjece - 2010 - Drvosjece - 05 - Kuco Moja
Drvosjece - 2010 - Drvosjece - 06 - Zeno Moja
Drvosjece - 2010 - Drvosjece - 07 - Kosa Sjedi
Drvosjece - 2010 - Drvosjece - 08 - Komsinica
Drvosjece - 2010 - Drvosjece - 09 - Kosac
Drvosjece - 2010 - Drvosjece - 10 - Ognjiste

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvosjece -Kolekcija   Tue Sep 08 2015, 10:23

Drvosjece 2011 - Na petrovackoj cesti
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01.Drvosjece - Sa grmeca
02.Drvosjece - Na Petrovackoj cesti
03.Drvosjece - Pjesma o Ili
04.Drvosjece - Oj djevojko
05.Drvosjece - Rodnom kraju )
06.Drvosjece - Ne boj mi se draga
07.Drvosjece - Oj barabo
08.Drvosjece - Rodjeni smo kod Ostrelj planine)

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvosjece -Kolekcija   Tue Sep 08 2015, 10:24

Drvosjece 2014 - Petrovacka sela
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01.Drvosjece - Petrovacka sela
02.Drvosjece - Krsna slava
03.Drvosjece - Ja pijanac i baraba
04.Drvosjece - Evo pjesme
05.Drvosjece - Zeljan rodnog sela
06.Drvosjece - Rodjendan je tebi
07.Drvosjece - Eno brke
08.Drvosjece - Mala i preldzija
09.Drvosjece - Podji mala za mene sofera
10.Drvosjece - Oj livado

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvosjece -Kolekcija   

Na vrh Go down
 
Grupa Drvosjece -Kolekcija
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: