ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

» Jovan Perisic 2016 - Snaga Ljubavi + CD Hitovi
Fri Nov 18 2016, 09:48 by milan0

July 2017
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Grupa Drvar - Kolekcija

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Grupa Drvar - Kolekcija   Sat May 02 2015, 12:25

Grupa Drvar 1993 - Joj Krajono


01.Grupa Drvar - Grmec i Una
02.Grupa Drvar - Joj, Krajino
03.Grupa Drvar - Nema raja bez rodnoga kraja
04.Grupa Drvar - Oj Krajino
05.Grupa Drvar - Moj sokole
06.Grupa Drvar - Oj Srbine
07.Grupa Drvar - Sidji mala
08.Grupa Drvar - Hoces mala biti moja
09.Grupa Drvar - Dobro ćaća
10.Grupa Drvar - Zapjevajmo složno

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvar - Kolekcija   Sat May 02 2015, 12:26

Grupa Drvar 1998 - Oj krajino vracamo se tebi


01.Grupa Drvar - Zapjevajmo veselo Krajišnici mili
02.Grupa Drvar - Oj, Krajino
03.Grupa Drvar - Nema raja bez rodnoga kraja
04.Grupa Drvar - Poleti sokole
05.Grupa Drvar - Mladi kosac
06.Grupa Drvar - Kraj potoka bistre vode
07.Stara grupa Drvar - Drvar Lapac Petrovac Grahovo (Ojkaca)
08.Grupa Drvar - Hej Drumovi Bijeli
09.Grupa Drvar - Krajisnici  Momci sa Balkana
10.Grupa Drvar - Place kuca place kamen
11.Grupa Drvar - Ja na prelu mala prede vunu
12.Grupa Drvar - Sjet' se mala

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvar - Kolekcija   Sat May 02 2015, 12:27

Grupa Drvar 1999 - Bez Drvara i Ostrelja


01Grupa Drvar - Kuco moja
02.Grupa Drvar - Oj Krajino
03.Grupa Drvar - Poklepata kosa
04.Grupa Drvar - A oj curo Deso
05.Grupa Drvar - Ja na prelo
06.Grupa Drvar - Oj Drvaru
07.Grupa Drvar - Place kuca, place kamen
08.Grupa Drvar - Oj srbine
09.Grupa Drvar - Bez Drvara
10.Grupa Drvar - Bojana
11.Grupa Drvar - U spomen Milanu Matijevicu

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvar - Kolekcija   Sat May 02 2015, 12:28

Grupa Drvar 2000 - Krajski delija


01.Grupa Drvar - Vojnicka
02.Grupa Drvar - Unac zove Drvarcane
03.Grupa Drvar - Krajiski delija
04.Grupa Drvar - Delije sa unca
05.Grupa Drvar - Stari djedo
06.Grupa Drvar - Ljubav iz kolone
07.Grupa Drvar - Masala cure
08.Grupa Drvar - Dobro caca
09.Grupa Drvar - Slika iz krajine
10.Grupa Drvar - Kad prosetam banja lukom

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvar - Kolekcija   Sat May 02 2015, 12:28

Grupa Drvar 2003 - Bomba



Grupa Drvar 2003 - 01 - Bomba
Grupa Drvar 2003 - 02 - Rada Iz Novoga Sada(Sa Bora Drljaca)
Grupa Drvar 2003 - 03 - Ostrelj Gora
Grupa Drvar 2003 - 04 - Nada
Grupa Drvar 2003 - 05 - Markan
Grupa Drvar 2003 - 06 - Ljubavi ce biti
Grupa Drvar 2003 - 07 - Kraljevic Marko
Grupa Drvar 2003 - 08 - Postacu Pijanac
Grupa Drvar 2003 - 09 - Grmec i Una
Grupa Drvar 2003 - 10 - Sestro u Njemackoj

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvar - Kolekcija   Sat May 02 2015, 12:29

Grupa Drvar 2006 - Drvosjece


01.Grupa Drvar - Drvosjece
02.Grupa Drvar - Trudnica
03.Grupa Drvar - Bijela kuga
04.Grupa Drvar - Otrov i ljek
05.Grupa Drvar - Unac
06.Grupa Drvar - Prelo
07.Grupa Drvar - Sanja
08.Grupa Drvar - Pod ostreljom
09.Grupa Drvar - Soferska
10.Grupa Drvar - Spremaj majko
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvar - Kolekcija   Sat May 02 2015, 12:30

Grupa Drvar 2008 - Nije lola ostario



01.Grupa Drvar - Nije lola ostario
02.Grupa Drvar - Dosao sam zavicaju
03.Grupa Drvar - Banja Luko zavicaju
04.Grupa Drvar - Ovih prvih sto godina
05.Grupa Drvar - Covjek iz Drvara
06.Grupa Drvar - Gastarbajterska
07.Grupa Drvar - Kvragu ce me dati
08.Grupa Drvar - Oj, Krajino
09.Grupa Drvar - Moj sokole
10.Grupa Drvar - Minja Knezevic
11.Grupa Drvar - Drvosjece
12.Grupa Drvar - Trudnica
13.Grupa Drvar - Bijela kuga
14.Grupa Drvar - Prelo

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvar - Kolekcija   Sat May 02 2015, 12:31

Grupa Drvar 2008 -  Uzivo



01.Grupa Drvar - Drvosjece
02.Grupa Drvar - Bijela kuga
03.GrupaDrvar - Krajiski delija
04.Grupa Drvar- Hoces mala biti moja
05.Grupa Drvar - Pod Ostljem selo sto je
06.Grupa Drvar - Nema raja
07.Grupa Drvar - Krajisnici djecemo na prelo
08.Grupa Drvar - Preldzija je to
09.Grupa Drvar - Rodna gruda
10.Grupa Drvar - Oj Krajino nocas si daleko
11.Grupa Drvar - Na Ostrelju
12.Grupa Drvar i Boro Drljača - Rodna gruda

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvar - Kolekcija   Sat May 02 2015, 12:32

Grupa Drvar 2012 - Bora Drljaca Uzivo


01.Grupa Drvar - Ja sam snajder
02.Grupa Drvar - Ko ja ona mala
03.Grupa Drvar - Od Benkovca
04.Grupa Drvar - Kuco u dolini
05.Grupa Drvar - Oj Milose
06.Grupa Drvar - Pogledaj de mala moja
07.Grupa Drvar - Dobro caca
08.Grupa Drvar - Hoces mala biti moja
09.Grupa Drvar - Danijela
10.Grupa Drvar - Oj oraje oraje
11.Grupa Drvar - Moj zemljace
12.Grupa Drvar - Ode ode
13.Grupa Drvar - Nema raja

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
mesko1
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-11-25

KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvar - Kolekcija   Thu May 21 2015, 05:57

Very Happy Very Happy
milan0 (citat):
Grupa Drvar 2008 - Nije lola ostario



01.Grupa Drvar - Nije lola ostario
02.Grupa Drvar - Dosao sam zavicaju
03.Grupa Drvar - Banja Luko zavicaju
04.Grupa Drvar - Ovih prvih sto godina
05.Grupa Drvar - Covjek iz Drvara
06.Grupa Drvar - Gastarbajterska
07.Grupa Drvar - Kvragu ce me dati
08.Grupa Drvar - Oj, Krajino
09.Grupa Drvar - Moj sokole
10.Grupa Drvar - Minja Knezevic
11.Grupa Drvar - Drvosjece
12.Grupa Drvar - Trudnica
13.Grupa Drvar - Bijela kuga
14.Grupa Drvar - Prelo

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Grupa Drvar - Kolekcija   

Na vrh Go down
 
Grupa Drvar - Kolekcija
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: