ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Zeljko Jeftovic Jele -Kolekcija

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Zeljko Jeftovic Jele -Kolekcija   Mon Nov 10 2014, 06:02

2010 - Evo Ti Se Vracam


01. Zeljko Jevtovic Jele - Za Koga Te Majka Cuva
02. Zeljko Jevtovic Jele - Evo Ti Se Vracam
03. Zeljko Jevtovic Jele - Bila Si Moja
04. Zeljko Jevtovic Jele - Romanijske Vite Jele
05. Zeljko Jevtovic Jele - Jastreb
06. Zeljko Jevtovic Jele - Ja baraba osto od rodjenja
07. Zeljko Jevtovic Jele - Oj Gatacko Polje Meko (Duet Goci)
08. Zeljko Jevtovic Jele - Romanija


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Zeljko Jeftovic Jele -Kolekcija   Mon Nov 10 2014, 06:03

2012 - Pribojcanka

01.Zeljko Jevtovic Jele - Tudja zena
02.Zeljko Jevtovic Jele - O moj brate
03.Zeljko Jevtovic Jele - Svasta lola umije
04.Zeljko Jevtovic Jele - Ja zavoljeh zbog nje Ivanjicu
05.Zeljko Jevtovic Jele - Mangup
06.Zeljko Jevtovic Jele - Pribojcanka
07.Zeljko Jevtovic Jele -Na kapiju kada dodjes
08.Zeljko Jevtovi Jele - Iskren ovek

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Zeljko Jeftovic Jele -Kolekcija   Mon Nov 10 2014, 06:05

2013 - Tudja zena


01 - Jele - 2013 - Tudja zena
02 - Jele - 2013 - O, moj brate
03 - Jele - 2013 - Svasta lola umije
04 - Jele - 2013 - Ja zavoljeh zbog nje Ivanjicu
05 - Jele - 2013 - Mangup
06 - Jele - 2013 - Pribojcanka
07 - Jele - 2013 - Na kapiju kada dodjes
08 - Jele - 2013 - Iskren covek

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Zeljko Jeftovic Jele -Kolekcija   Mon Nov 10 2014, 06:06




Zeljko Jeftovic Jele - Uzivo1
Zeljko Jevtovic Jele - Amerika nema Lovcen
Zeljko Jevtovic Jele - Bjelasico pasla stada
Zeljko Jevtovic Jele - Ja sam cetnik majko
Zeljko Jevtovic Jele - Ne.ne, ne moze to tako
Zeljko Jevtovic Jele - Neostavljaj suze na mom pragu
Zeljko Jevtovic Jele - Nije zivot kao sto je bio
Zeljko Jevtovic Jele - Od Trebinja do Bilece (kolo)
Zeljko Jevtovic Jele - Oj Bojana pitaj Milijanu
Zeljko Jevtovic Jele - Sve sam bitke izdrzao
Zeljko Jevtovic Jele - Tiho tece Kolubara
Zeljko Jevtovic Jele - Zivela je na kraju grada
Zeljko Jevtovic Jele i Njegos Knezevic Cia - Ocemoli brate zapjevati

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
korenita6
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 7
Punkte : 7
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2013-10-26

KomentarNaslov komentara: Re: Zeljko Jeftovic Jele -Kolekcija   Sun Aug 30 2015, 03:35

hvala za Jela
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Zeljko Jeftovic Jele -Kolekcija   

Na vrh Go down
 
Zeljko Jeftovic Jele -Kolekcija
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: