ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Borko Milenkovic Boki -Diskografija
Sat Feb 06 2016, 09:56 by milan0

» Tomislav Colovic 2008 - Uzivo
Wed Feb 03 2016, 05:45 by milan0

» Trubaci Srbije
Thu Jan 28 2016, 14:59 by milan0

» MILAN LUKIC 2016 UZIVO
Sun Jan 10 2016, 05:49 by MIKIMAX

» Diskografije Narodne Muzike
Sat Jan 09 2016, 10:25 by milan0

» Zdravko Jurcevic 2015 - Dje ste braco i drugari
Tue Dec 29 2015, 10:19 by milan0

» Srba Milutinovic Samovac -Diskografija
Fri Dec 04 2015, 13:06 by milan0

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Dec 03 2015, 06:17 by milan0

» Slavisa Vujic -Diskografija
Mon Oct 26 2015, 09:54 by milan0

February 2016
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29      
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO
Share | 
 

 Krajiška muzika pre 2000

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorPoruka
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 00:57

OVDE SE NALAZE PESME OBJAVLJENE PRE 2000 GODINE I ONE ZA KOJE ne znam GODINU OBJAVLJIVANJA.AKO NEKO ZNA, OBAVEZNO DA SE JAVI.HVALA UNAPRED

Baja i Slaja bend - Album

1.Garav lolo
2.Garavušo
3.Garo, Garo
4.Kao Vuk
5.Kaubojska
6.Legla Zora
7.Ljuljaj lolo
8.Moj dragane9.Romaninac
10.Sudbina
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:11

Gordan Krajišnik 1994 - Full album

1.Bila jednom
2.Daleko si
3.Nikad više
4.Preboli je
5,Prsti sudbine
6.srbi u svetu
7.Život damo
8.Zove rodna gruda
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:12

Dušica Vrga - Singlovi

1.Nema te nema Krajino
2.Obraše se vinogradi
3.Zar je ljubav laž
4.Pjevaj grlo/duet Žare i Goci/
5.Dragi moj/duet Srdjan Rusic/
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:19

Ratko Šarac - Full album

1.Banija
2.Godinama, video te nisam
3.kad niz brdo kola krenu
4.Ko se šeta po Kordunu
5.Korana
6.Ostani
7.S ljudima sam uvijek bio
8.Stara krajiška
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:33

Braća Čupić i Pejo - Vodenica

1.Bećarina
2.Borci Maslovara
3.Djevojka sa Vlašića
4.Ja i flaša
5.Jelica i Mara
6.Komšinica
7.Maslovare
8.Pjesma
9.sirotani
10.Vodenica
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:34

Borislav Zorić Ličanin 1982 - Full album

1.Ja sam mala Lički bećar
2.Ne ljubi ženu koja burmu nosi
3.Liko moja najljepša na svetu
4.Opet smo sa tobom, ja i srce moje
5.Šta ja mogu, šta ja mogu
6.Sve mi cure srce daju
7.Dalmacija
8.Potajno sam zaljubljen u tebe
9.Popićemo Ćaćinu Rakiju
10.Lička svadba i selo Ponori
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:35

Borislav Zorić Ličanin 1985 - Full album

1.Žen me Ćaća il Tamburu kupi
2.ja iz Like a mala iz Bosne
3.Belegija na pola mi puče
4.Grmečka Korida je čuvena
5.Palenta je narod održala
6.širi kolo Kozaračka Lolo
7.Sastala se Krajina sa Likom
8.Ja sam kršna momčina
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:37

Darko Trkulja Zec - ull album

1.Karte na sto
2.Ne dozvoli
3.majko
4.Anđela
5.Žena koje nema
6.Druže
7.Plači nevjernice
8.Rastanak
9.Kockar lutalica
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:37

Akord Studio bend - Singl

1.Da se Srbi slože
2.Makivijska Gara
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:38

Drvar - Album

1.Delije sa Unca
2.Dobro Ćaća
3.Drvar,Lapac
4.Kad prošetam
5.Krajiški Delija
6.Ljubav iz kolone
7.Slika iz Krajine
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:39

Đuro Barišić Cetinjanac - Full album

1.Kad zaigram kolo
2.Kćeri naša
3.Ne mogu bez nje
4.Nema moga sela
5.Nemoj pitati
6.Oj Cetino
7.Pusti snovi
8.U Tuđini
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:40

Drvar 1999 - Album

1.Drvar - Ja na prelu
2.Drvar - Ljubav iz kolone
3.Drvar - Mašala cure
4.Drvar - Unac zove
5.Drvar - Vojnička
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:41

Drvosječe 1985 - Aoj moja Draginjo

1.Aoj moja Draginjo
2.grad heroj
3.Lako ti je poznati
4.Mrki Doratovi
5.Oćeš mala
6.Oj Javore
7.Oj Oštrelju
8.Otadžbinska
9.Preko polja
10.U Bosni se
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:41

Drvosječe 1987 - Full album

1.Balada
2.oj djevojko
3.Oj Jelena
4.Ovo nam je
5.Pjesma o Titu
6.U mom selu
7.Uz motorku
8.Zemljo moja
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge: 489
Punkte: 580
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 32
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:42

Delije sa Manjače 1998 - Ćao mala, ćao

1.Ćao mala, ćao
2.Delije
3.Doći ću ti Manjačo
4.Menjam život
5.Mira
6.Nema više ljubavi
7.Plače Jesen
8.Tanja
9.Zavela me, zavela
10.Zmija
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Krajiška muzika pre 2000
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/8Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI ::  :: -
Idi na: