ZARE & GOCI



 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Diskografije Narodne Muzike
Mon Oct 20 2014, 22:15 by milan0

» Krajiška muzika uživo
Thu Oct 09 2014, 20:38 by milan0

» Halid Beslic - Romanija (2013)
Wed Oct 01 2014, 18:59 by milan0

» Cana - Bice Svega (2013)
Wed Oct 01 2014, 18:41 by milan0

» Grand Letnji Hitovi 2014 Vol.2
Wed Oct 01 2014, 18:37 by milan0

» Grand Letnji Hitovi 2014 Vol.1
Wed Oct 01 2014, 18:36 by milan0

» Zvezde Granda (2014)
Wed Oct 01 2014, 18:35 by milan0

» Bora Drljača 2014 - Novi i stari hitovi
Wed Oct 01 2014, 18:33 by milan0

» Krajiška muzika - Diskografija
Wed Sep 17 2014, 01:51 by milan0

October 2014
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO
Share | 
 

 Krajiška muzika pre 2000

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorPoruka
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 12:57

OVDE SE NALAZE PESME OBJAVLJENE PRE 2000 GODINE I ONE ZA KOJE ne znam GODINU OBJAVLJIVANJA.AKO NEKO ZNA, OBAVEZNO DA SE JAVI.HVALA UNAPRED

Baja i Slaja bend - Album

1.Garav lolo
2.Garavušo
3.Garo, Garo
4.Kao Vuk
5.Kaubojska
6.Legla Zora
7.Ljuljaj lolo
8.Moj dragane9.Romaninac
10.Sudbina
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:11

Đorđe Bjelan - Dal se peče Rakija

1.Često plače Majka
2.Dal se peče Rakija
3.kad pogledam
4.Milica
5.Pod Dinaru moju
6.Pričaš li sinu
7.Zaželiš opet
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:11

Gordan Krajišnik 1994 - Full album

1.Bila jednom
2.Daleko si
3.Nikad više
4.Preboli je
5,Prsti sudbine
6.srbi u svetu
7.Život damo
8.Zove rodna gruda
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:12

Dušica Vrga - Singlovi

1.Nema te nema Krajino
2.Obraše se vinogradi
3.Zar je ljubav laž
4.Pjevaj grlo/duet Žare i Goci/
5.Dragi moj/duet Srdjan Rusic/
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:17

Zoran Kulina 1997 - Opet Gara

1.Čoban tjera
2.Curo Miro
3.Ćuti Đurđa
4.Haos Gara
5.Hoće Gara, Oj barabo
6.Piću
7.Rođendanska
8.Savo derikonja,Garo, garo
9.Svatovsko kolo
10.Tehno Gara
11.Uvod,Gari Garo
12.Zavičajna tuga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:17

Zoran Kulina - Nova Gara

1.Baraba i lola
2.Čoban tjera
3.Ćuti Đurđa
4.Gari garo,evo brke,ja sam lola
5.Piću,piću
6.Tehno Gara
7.Zvornik kolo
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:19

Ratko Šarac - Full album

1.Banija
2.Godinama, video te nisam
3.kad niz brdo kola krenu
4.Ko se šeta po Kordunu
5.Korana
6.Ostani
7.S ljudima sam uvijek bio
8.Stara krajiška
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:22

Kaiser 1998 - Full album

1.Kajem se pogrešio sam
2.Idlazi Milena
3.Pevaj mala
4.Šta je ljubav
5.Trn u oku
6.Vratite mi kopačke
7.Za beograd
8.Zbog Dragane
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:23

Vinko Brnada - Album

1.Imam sina u tudjini
2.Leti leti moj Galebe
3.Nije ljubav slatki sok
4.Suzana
5.Ti si ona jedina
6.Zali mi se mala moja
7.I jesen place za nama
8.Hej zivote
9.Suze na jastuku
10.Hej ljubavi
11.Udri Milka
12.Zvao sam je malena
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:23

Gordan Krajišnik 1995 - Nema laži nema prevare

1.Nedaj se narode moj
2.Nema laži, nema prevare
3.Nema raja, bez rodnoga kraja
4.Nije moguće
5.Prokockana mladost
6.Što ne dođeš
7.Zavičaju moj
8.Zima devedeset treće
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:24

Momci sa Sovića - Za Krajinom srce pati

1.Golubice
2.Harmoniko moja
3.Lepa Smilja
4.Mađarica
5.Rosa
6.Slika zavičaja
7.teci teci Sano vodo
8.Vojvodina
9.Vrbas
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:24

Momci sa Sovića - Javite se djeco moja

1.Javite se djeco moja
2.Ima neko vratio se
3.Ja te volim zavičaju
4.Majka ženi sina
5.Nestala Zorana
6.Oj Jelena
7.Rada sa Bjelasice
8.Šta će meni stan u zgradi
9.Sve ostavi, običaj ponesi
10.Vratila se Goga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:25

Momci sa Sovića - Šta je ljubav

1.Banja luku hoće da udaju
2.De poleti Sokole
3.Ej Golube posmonošo
4.Momak iz Krajine
5.Oj Krajino
6.Plače Vila
7.Rijeku Unu dozivala Sana
8.šta je ljubav
9.Terenska pjesma
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:26

Biseri Krajiske Pesme - 01 - Bora Drljaca - Oci Zelene
Biseri Krajiske Pesme - 01 - Bora Drljaco - Rasta Smo Se Draga
Biseri Krajiske Pesme - 02 - Zvuci Tromedje - Dobar Nikad Zakasnio Nije
Biseri Krajiske Pesme - 03 - Baja Mali Knindza - Danijela
Biseri Krajiske Pesme - 03 - Tromedja - Zelio Bih Da Te Sretnem
Biseri Krajiske Pesme - 04 - Jandrino Jato - Poljubi Sele
Biseri Krajiske Pesme - 04 - Krajisnici Iz Futoga - Moj Mjesece
Biseri Krajiske Pesme - 05 - Zvuci Tromedje - Mira
Biseri Krajiske Pesme - 05 - Zvuci Tromedje - Uzme Li Te Krajisnik
Biseri Krajiske Pesme - 06 - Boro Drljaca - Razbolje Se Srce Moje
Biseri Krajiske Pesme - 06 - Jandrino Jato - Tu Mi Srce Samuje
Biseri Krajiske Pesme - 07 - Crni Biseri - Ako Bog Da
Biseri Krajiske Pesme - 07 - Krajisnici - Stari Beca
Biseri Krajiske Pesme - 08 - Braca Bajic - Svice Zora
Biseri Krajiske Pesme - 08 - Krajisnici Mom Kordunu - Oj Kurdune Zeljo Moja
Biseri Krajiske Pesme - 08 - Tromedja - Pusto Polje
Biseri Krajiske Pesme - 09 - Baja Mali Knindza - Ode Voz
Biseri Krajiske Pesme - 09 - Zvuci Tromedje - Kad S Dinar Sunce Sine
Biseri Krajiske Pesme - 10 - Tromedja - Dvor Daleko
Biseri Krajiske Pesme - 11 - Crni biseri - Boli Li Je Rana
Biseri Krajiske Pesme - 12 - Boro Drljava - Hey Jarani Zora Svice
Biseri Krajiske Pesme - 12 - Zvuci Tromedje - Klapci
Biseri Krajiske Pesme - 12 - Zvuci Tromedje - Liko Moja
Biseri Krajiske Pesme - 13 - Baja Mali Knindza - Ubi Me Tuga
Biseri Krajiske Pesme - 13 - Crni Biseri - Vracam Ti Se Slavonijo
Biseri Krajiske Pesme - 14 - Tromedja - Nema Raja
Biseri Krajiske Pesme - 15 - Tromedja - Bozja Zeno
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
V.I.P.
V.I.P.


Anzahl der Beiträge: 688
Punkte: 779
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-11-22
Alter: 31
Ort: Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 13:33

Jandrino jato - Najljepše pjesme

1.Igraj narode
2.Jedna je Danijela
3.Tamo đe je Dubica
4.Stigla Danijela
5.Daleko u svijetu
6.Trideset i tri
7.Ti si moja greška
8.Krajiško srce
9.Odlazi Milena
10.Danijela
11.Branka Prijedorčanka
12.Republika Srpska
13.Komšinica
14.Bukovice
15.Ja sam doktor
16.Krajina je moje blago
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 

Krajiška muzika pre 2000

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/10Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI ::  :: -