ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Zoran Vasilic Zoki -Diskografija
Fri Apr 01 2016, 07:14 by korenita6

» Laste Vrbanje i Dragoslav Cvijetic Kacar 2016 - Kraljica planina
Wed Feb 24 2016, 12:10 by milan0

» Grupa Runolist -Diskografija
Thu Feb 11 2016, 10:29 by milan0

» Borko Milenkovic Boki -Diskografija
Sat Feb 06 2016, 09:56 by milan0

» Tomislav Colovic 2008 - Uzivo
Wed Feb 03 2016, 05:45 by milan0

» Trubaci Srbije
Thu Jan 28 2016, 14:59 by milan0

» MILAN LUKIC 2016 UZIVO
Sun Jan 10 2016, 05:49 by MIKIMAX

» Diskografije Narodne Muzike
Sat Jan 09 2016, 10:25 by milan0

» Zdravko Jurcevic 2015 - Dje ste braco i drugari
Tue Dec 29 2015, 10:19 by milan0

April 2016
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Krajiška muzika pre 2000

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorPoruka
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 00:57

OVDE SE NALAZE PESME OBJAVLJENE PRE 2000 GODINE I ONE ZA KOJE ne znam GODINU OBJAVLJIVANJA.AKO NEKO ZNA, OBAVEZNO DA SE JAVI.HVALA UNAPRED

Baja i Slaja bend - Album

1.Garav lolo
2.Garavušo
3.Garo, Garo
4.Kao Vuk
5.Kaubojska
6.Legla Zora
7.Ljuljaj lolo
8.Moj dragane9.Romaninac
10.Sudbina
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:11

Gordan Krajišnik 1994 - Full album

1.Bila jednom
2.Daleko si
3.Nikad više
4.Preboli je
5,Prsti sudbine
6.srbi u svetu
7.Život damo
8.Zove rodna gruda
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:12

Dušica Vrga - Singlovi

1.Nema te nema Krajino
2.Obraše se vinogradi
3.Zar je ljubav laž
4.Pjevaj grlo/duet Žare i Goci/
5.Dragi moj/duet Srdjan Rusic/
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:19

Ratko Šarac - Full album

1.Banija
2.Godinama, video te nisam
3.kad niz brdo kola krenu
4.Ko se šeta po Kordunu
5.Korana
6.Ostani
7.S ljudima sam uvijek bio
8.Stara krajiška
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:33

Braća Čupić i Pejo - Vodenica

1.Bećarina
2.Borci Maslovara
3.Djevojka sa Vlašića
4.Ja i flaša
5.Jelica i Mara
6.Komšinica
7.Maslovare
8.Pjesma
9.sirotani
10.Vodenica
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:34

Borislav Zorić Ličanin 1982 - Full album

1.Ja sam mala Lički bećar
2.Ne ljubi ženu koja burmu nosi
3.Liko moja najljepša na svetu
4.Opet smo sa tobom, ja i srce moje
5.Šta ja mogu, šta ja mogu
6.Sve mi cure srce daju
7.Dalmacija
8.Potajno sam zaljubljen u tebe
9.Popićemo Ćaćinu Rakiju
10.Lička svadba i selo Ponori
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:35

Borislav Zorić Ličanin 1985 - Full album

1.Žen me Ćaća il Tamburu kupi
2.ja iz Like a mala iz Bosne
3.Belegija na pola mi puče
4.Grmečka Korida je čuvena
5.Palenta je narod održala
6.širi kolo Kozaračka Lolo
7.Sastala se Krajina sa Likom
8.Ja sam kršna momčina
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:37

Darko Trkulja Zec - ull album

1.Karte na sto
2.Ne dozvoli
3.majko
4.Anđela
5.Žena koje nema
6.Druže
7.Plači nevjernice
8.Rastanak
9.Kockar lutalica
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:37

Akord Studio bend - Singl

1.Da se Srbi slože
2.Makivijska Gara
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:38

Drvar - Album

1.Delije sa Unca
2.Dobro Ćaća
3.Drvar,Lapac
4.Kad prošetam
5.Krajiški Delija
6.Ljubav iz kolone
7.Slika iz Krajine
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:39

Đuro Barišić Cetinjanac - Full album

1.Kad zaigram kolo
2.Kćeri naša
3.Ne mogu bez nje
4.Nema moga sela
5.Nemoj pitati
6.Oj Cetino
7.Pusti snovi
8.U Tuđini
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:40

Drvar 1999 - Album

1.Drvar - Ja na prelu
2.Drvar - Ljubav iz kolone
3.Drvar - Mašala cure
4.Drvar - Unac zove
5.Drvar - Vojnička
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:41

Drvosječe 1985 - Aoj moja Draginjo

1.Aoj moja Draginjo
2.grad heroj
3.Lako ti je poznati
4.Mrki Doratovi
5.Oćeš mala
6.Oj Javore
7.Oj Oštrelju
8.Otadžbinska
9.Preko polja
10.U Bosni se
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:41

Drvosječe 1987 - Full album

1.Balada
2.oj djevojko
3.Oj Jelena
4.Ovo nam je
5.Pjesma o Titu
6.U mom selu
7.Uz motorku
8.Zemljo moja
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:42

Delije sa Manjače 1998 - Ćao mala, ćao

1.Ćao mala, ćao
2.Delije
3.Doći ću ti Manjačo
4.Menjam život
5.Mira
6.Nema više ljubavi
7.Plače Jesen
8.Tanja
9.Zavela me, zavela
10.Zmija
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:42

Delije sa Manjače 1999 - Švaler

1.Ajde Rado
2.Crna žena
3.Crni Gavran
4.Kosovo
5.Kraljica
6.Majka Manjača
7.Maro moja, Maro
8.Oj Delijo
9.Švaler
10.Žena Života
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:43

Gordan Krajišnik - Pismo Majci

1.Nikada ne reci nakad
2.Otrov
3.Pakao
4.Pismo Majci
5.Ti mi kažeš, ne, ne, ne
6.Vera il nevera
7.Vidi ti se po očima mala
8.Vidjena si
9.Hoćemo li brate zapjevati-Duet Miloš Bojanić
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:45

Grupa Vrbas - Soba 302

1.Krajišnici
2.Kumovi
3.Sestra
4.Sin
5.Soba 302
6.Vratiću se
7.Vrbas
8.Zorana
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:46

Gojko Malešević 1994 - Full album

1.Gori Gora
2.Ja Krajišnik
3.Ranjen Mile
4.Rob do Roba
5.Srbijo majko
6.Šta ja mogu
7.Venčanicu spremaj
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:47

Grupa Drvar - Ostalo

1.grmeč i Una
2.Joj Krajino
3.nema raja
4.Oj Krajino
5.Poleti daleko
6.Rada iz Novoga sada
7.Siđi mala
8.Sjet se mala
9.Stare
10.Zapjevajmo glasno
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:48

Grupa Krajišnici -Full album

1.Bosno moja
2.Kad se sjetim
3.moj je ćaća
4.Moj Rođače
5.Na Kozari
6.Oj Dunave
7.Poslušajte
8.Rođeni smo
9.Sano vodo
10.selo moje
11.Vojvodino
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:48

Grupa Šator - Full album

1.Danijela
2.Gavrilo
3.Groktalica
4.Kad sam skoro
5.Krajiškinja
6.Obraduj sine
7.Peuljski bećarac
8.Pobro
9.Povratak
10.Zavičaj
11.Želja
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:51

Goci bend - Neraspoređeno

1.Bjelasicom pasla stada
2.Burma
3.Curo Zoro Baraba je moro
4.Do 2 sata pio sam
5.Dosta smo se skrivali
6.Gorom jezdi
7.Hiljadu jedna noć
8.Ko ti kose
9.Legla Zora
10.Mene moji
11.Milena
12.Milijana
13.Mjesečina
14.Nema raja
15.Nižu se dani
16.Oj Gatačko polje meko
17.Romanijo
18.Romanijske vite Jele
19.slavska pjesma
20.Slijep kod očiju
21.Šta je šumar
22.Trepetljika
23.Vila Bana
24.Vozio sam
25.Za koga te Majka
26.Zaboravljam
27.Zbogom društvo staro
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 01:55

Sinovi Krajine - Krajiškinja

1.Krajiškinja
2.Zemlja Srbinova
3.oj Krajino
4.Ognjište
5.Ajde brate
6.Lastavica
7.Rodni kraju
8.Vojvodina
9.Autobiografska
10.Iznad sela
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 32
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Fri Dec 10 2010, 02:37

Draganovo jato - Neraspoređeno

1.Balkana
2.Čuvali smo žene
3.Draganovo Jato
4.Jela
5.Kad Krajišnik pjeva
6.Ko je taj
7.Mini suknje
8.Mršava
9.Ne gledaj me gospođo
10.Stara majka
11.Stavi dvije crte
http://www.multiupload.com/T85MPON8WB
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika pre 2000   Today at 18:12

Na vrh Go down
 
Krajiška muzika pre 2000
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/5Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI ::  :: -
Idi na: