ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Perica Puric - Na Kolena Nisam Pao (2014)

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Perica Puric - Na Kolena Nisam Pao (2014)   Wed Oct 29 2014, 09:03

[You must be registered and logged in to see this link.]
_________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
_________________________________________________
1. Na Kolena Nisam Pao (3:44)
2. Sama Ti, A Sam Sam I Ja (2:44)
3. Ponovo Sam Srecan Covek (4:16)
4. Decak Ulice (4:42)
5. Lela Cobanica (4:29)
6. Idi, Pa Se Vrati (3:38)
7. Knjiga Sudbine (4:02)
8. Ona Mi Je Bol Nanela (3:45)
9. Ozeni Se Brate, Ozeni Se Ti (3:45)
10. Vreme Leti (3:07)
11. Zagrljeni Setasmo Kraj Reke (3:43)
12. Zivim Zivot Velikog Boema (3:32)
13. Danas Ti Cestitam Sina (4:01)
14. Obecana Propast (4:12)
15. Na Muci Se... [You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Perica Puric - Na Kolena Nisam Pao (2014)
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Narodna muzika-
Idi na: