ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

» Jovan Perisic 2016 - Snaga Ljubavi + CD Hitovi
Fri Nov 18 2016, 09:48 by milan0

» Koktel 2016 - Kafanske pesme
Fri Nov 18 2016, 09:46 by milan0

» Dragan Krstic Krle 2016 - Ti si meni
Fri Nov 18 2016, 09:45 by milan0

» Bijelo Dugme 2016 - 40
Fri Nov 18 2016, 09:44 by milan0

» Grand 2016 - Balade
Fri Nov 18 2016, 09:43 by milan0

» Marko Skugor 2016 - Dalmatinska vilo
Fri Nov 18 2016, 09:42 by milan0

March 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Oj Krajino 2 - 2014

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 534
Punkte : 717
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Oj Krajino 2 - 2014    Wed Aug 13 2014, 08:04

Oj Krajino 2 - 2014
Citat :



01.MILENA PLAVŠIĆ – NADAŠ LI SE MENI
02.JANDRINO JATO – TREŠNJA STARA
03.JANDRINO JATO – DRAGANA
04.MIŠO DAVIDOVIĆ – TUĐINA ME JUTROM BUDI
05.BRAĆA ČEKIĆ – KAFANA
06.BRAĆA ČEKIĆ – PUTIN
07.SINOVI MANJAČE – JESEN U MOM ZAVIČAJU
08.SINOVI MANJAČE – OJ RAKIJO, RAKIJO
09.KRAJIŠNICI NEBO i ŽELJO – BANJALUKO NAJMILIJI GRADE
10.KRAJIŠNICI NEBO i ŽELJO – ZABRANJENO VOĆE
11.BRAĆA LEKIĆ – OJ, KRAJINO
12.BRAĆA LEKIĆ – SINOVAC
13.ĐUKA BEND – MLADOŽENJO DIGNI ČAŠU
14.ĐUKA BEND – MALA MOJA NE UDAJ SE
15.ĐUKA BEND – BRATE
16.MILE LEGENOVIĆ – MAJKO
17.VLATKA KARANOVIĆ – DRVARČANKA
18.ŽARE i GOCI – VOLIM ŽENU CRNE KOSE
19.ŽARE i GOCI – JA POPIO JESAM
20.BAJA MALI KNINDŽA – ČUJ SRĐANE
21.BORO i SALE – OPA, OPA GANGAM STAJL
22.BORO i SALE – CRNA OVCA
23.TANJA POPOVIĆ – TUĐINA



[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Oj Krajino 2 - 2014
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: