ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

» Jovan Perisic 2016 - Snaga Ljubavi + CD Hitovi
Fri Nov 18 2016, 09:48 by milan0

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Narodna muzika uzivo

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Narodna muzika uzivo   Tue Aug 12 2014, 11:57

Vesna Djokovic - Uzivo 2012


01. Vesna Djokovic - Uzivo - Bar Nedeljom Budi Kuci
02. Vesna Djokovic - Uzivo - Jedna Suza Na Tvom Licu
03. Vesna Djokovic - Uzivo - Kad Procveta Bagrem Beli
04. Vesna Djokovic - Uzivo - Kada Cujem Da Se Tudja Kapija Odskrine
05. Vesna Djokovic - Uzivo - Kako Si Majko Kako Si Oce
06. Vesna Djokovic - Uzivo - Mene Nana Neguje I Gleda
07. Vesna Djokovic - Uzivo - Mito Bekrijo
08. Vesna Djokovic - Uzivo - Prodji Mile Jos Jednom Kroz Selo
09. Vesna Djokovic - Uzivo - Rane Moje
10.Vesna Djokovic - Uzivo - Splet Pesama
11.Vesna Djokovic - Uzivo - Sto Kapiju Dragi Nisi Zatvorio
12.Vesna Djokovic - Uzivo - Ti Si Samo Uspomena
13.Vesna Djokovic - Uzivo - U Bastici Mojoj
14.Vesna Djokovic - Uzivo - Varas Me,Varas Me
15.Vesna Djokovic - Uzivo - Vrati se jos Jednom
16.Vesna Djokovic - Uzivo - Zagrli Me Ti I Oprosti Mi

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Narodna muzika uzivo   Tue Aug 12 2014, 11:59

Boban Voz I Preva Piromanac - Uzivo


01.Boban Voz - Bobanov Vez
02.Boban Voz - Previn Vez
03.Boban Voz - Nemanjino Kolo
04.Boban Voz - Darkovo Kolo
05.Boban Voz - Sumadinka Kolo
06.Boban Voz - Prstolomka Kolo
07.Boban Voz - Petlic Kolo
08.Boban Voz - Sitno Cigansko
09.Boban Voz - Kolo Za Srce I Dusu
10.Boban Voz - Veliki Splet Kola
11.Boban Voz - Kolo Uz Pesmu
12.Boban Voz - Bisenijino Kolo

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Narodna muzika uzivo   Tue Aug 12 2014, 12:01

Mitar Miric - 2001 - Koncert - Beograd






01.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Nasao sam pravu
02.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Umrecu bez tebe nevero moja
03.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Voli me danas, vise nego juce
04 Mitar Miric 2001(Uzivo) - Na kafu ne dolazis vise
05.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Dobro jutro, rekoh zori
06.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Dajte mi da zivim
07.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Ko je onaj mladic
08.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Svud si oko mene
09.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Dusa od coveka
10.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Ne diraj coveka za stolom
11.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Ne moze nam niko nista
12.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Haljine svilene
13.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Opasnica
14.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Zivela, zivela ljubav
15.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Nesto me u nemir tera
16.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Vezite mi oci
17.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Ja ne zivim ovde
18.Mitar Miric 2001(Uzivo) - Nisam lopov


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Narodna muzika uzivo   Wed Aug 13 2014, 09:28

Mitar Mirić 2010 - Uzivo



2010 "Ne zaboravi ovaj grad" ~ Uživo ~ Ork. Miće Brajića + omoti
01. Ne zaboravi ovaj grad (Uživo)
02. Na kafu nam ne dolaziš više (Uživo)
03. Frulo moja od drveta (Uživo)
04. Dan za danom proći će godine (Uživo)
05. Živela ljubav (Uživo)
06. Palim zadnju cigaretu (Uživo)
07. Našao sam pravu (Uživo)
08. Mirićevo kolo (Uživo)
09. Pusti majko još večeras (Uživo)
10. Kad bi jastuk umeo da priča (Uživo)
11. Ne ostavljaj suze na mom pragu (Uživo)
12. Ne diraj čoveka za stolom (Uživo)
13. Slađo moja Slađana (Uživo)
14. Duša od čoveka (Uživo)
15. Konobari (Uživo)
16. Ciganče (Uživo)
17. Sta će mi krivci (Uživo)
18. Umreću bez tebe nevero moja (Uživo)
19. Dobro jutro rekoh zori (Uživo)


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Narodna muzika uzivo   

Na vrh Go down
 
Narodna muzika uzivo
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Narodna muzika-
Idi na: