ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Savo i Ljubisa 2014 - U sumama Krajiskim

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Savo i Ljubisa 2014 - U sumama Krajiskim   Tue Jul 29 2014, 14:19

Savo i Ljubisa 2014 - U sumama Krajiskim


[You must be registered and logged in to see this link.]

01 U sumama Krajiskim (3:05)
02 Sa Manjace lola) (2:47)
03 Bi li sa mnom posla koja (3:35)
04 Sto me slaga ceri materina (3:00)
05 Najdraze moje (3:45)
06 Bez Dinare i bez Knina (3:14)
07 Milica) (2:58)
08 Oj Banijo (3:27)
09 Janjski sabor (4:24)
10 Moj Srbine (3:37)
11 Dunav (3:23)
12 Odreko se ne bi (Bonus) (3:30)
13 Lole (Bonus) (2:31)
14 Do Dinare nidje ne stajem (Bonus) (3:45)
15 Dalmatinka (Bonus) (3:37)

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Savo i Ljubisa 2014 - U sumama Krajiskim
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: