ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Rade Vuletic Lojo 2014 - Kordunas

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Rade Vuletic Lojo 2014 - Kordunas   Tue Jul 29 2014, 14:15

Rade Vuletic Lojo 2014 - Kordunas


[You must be registered and logged in to see this link.]

01 - Plavo nebo
02 - Ej ti zeno
03 - Kordunaska mana
04 - Perjasica
05 - Bjeli vjenac
06 - Dje ste moji kordunasi
07 - Nosi ptico nosi
08 - Otadzbina
09 - Zavicaj
10 - Kordunas
11 - Ko se seta po Kordunu (Bonus)
12 - Teci teci Koranice (Bonus)
13 - Raletino, Gradino (Bonus)
14 - Kordunaski becarac (Bonus)
15 - Kordunaski drmes (Bonus)



[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Rade Vuletic Lojo 2014 - Kordunas   Wed Aug 13 2014, 08:39

Rade Vuletic Lojo 2014 - Kordunas





01 - Plavo nebo.mp3
02 - Ej ti zeno.mp3
03 - Kordunaska mana.mp3
04 - Perjasica.mp3
05 - Bjeli vjenac.mp3
06 - Dje ste moji kordunasi.mp3
07 - Nosi ptico nosi.mp3
08 - Otadzbina.mp3
09 - Zavicaj.mp3
10 - Kordunas.mp3
11 - Ko se seta po Kordunu (Bonus).mp3
12 - Teci teci Koranice (Bonus).mp3
13 - Raletino, Gradino (Bonus).mp3
14 - Kordunaski becarac (Bonus).mp3
15 - Kordunaski drmes (Bonus).mp3
Rade Vuletic Lojo 2014 - Kordunas.jpg

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Rade Vuletic Lojo 2014 - Kordunas
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: