ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Sladjana Kosutic - Diskografija

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Sladjana Kosutic - Diskografija   Mon Jul 28 2014, 14:52

Sladjana Kosutic 1986 - Cao, Cao Ljubavi





[You must be registered and logged in to see this link.]

Sladjana Kosutic - 1986 - 01 - Cao, Cao Ljubavi
Sladjana Kosutic - 1986 - 02 - Sapni Mi
Sladjana Kosutic - 1986 - 03 - Zena Bez Srece
Sladjana Kosutic - 1986 - 04 - Ljubav Je Nezna Kao Cvece
Sladjana Kosutic - 1986 - 05 - Verna Zena
Sladjana Kosutic - 1986 - 06 - Jagode Smo Zrele Brali
Sladjana Kosutic - 1986 - 07 - Vrati Se Meni
Sladjana Kosutic - 1986 - 08 - Jovini Svatovi




milan0: komentar modifikovan dana: Mon Sep 21 2015, 05:29; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Sladjana Kosutic - Diskografija   Mon Jul 28 2014, 14:52

Sladjana Kosutic 1988 - Prevarih Te Samo Jednom


[You must be registered and logged in to see this link.]



Sladjana Kosutic 01. Prevarih Te Samo Jednom
Sladjana Kosutic 02. Pamtimo Rastanak Po Bolu
Sladjana Kosutic 03. Misle Ljudi Da Sam Srecna
Sladjana Kosutic 04. Ja Verujem Tebi
Sladjana Kosutic 05. Da Te Nisam Zavolela
Sladjana Kosutic 06. Prevareno Srce Moje
Sladjana Kosutic 07. Povedi Me Dragi
Sladjana Kosutic 08. Muzika Ne Zna Za Granice

h


milan0: komentar modifikovan dana: Mon Sep 21 2015, 05:30; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Sladjana Kosutic - Diskografija   Mon Jul 28 2014, 14:53

Sladjana Kosutic 1989 - Mlada Sam, Mlada Sam







[You must be registered and logged in to see this link.]

Sladjana Kosutic - 1989 - 01 - Mlada Sam, Mlada Mlada
Sladjana Kosutic - 1989 - 02 - Ne Volim Te Vise
Sladjana Kosutic - 1989 - 03 - Da Je Meni Da Te Vidim
Sladjana Kosutic - 1989 - 04 - Sto Ljubavi Sto Rana
Sladjana Kosutic - 1989 - 05 - Da Sam Te Ranije Srela
Sladjana Kosutic - 1989 - 06 - Sitan Kamen Do Kamena
Sladjana Kosutic - 1989 - 07 - Mirno Spavaj Moja Mila Diko
Sladjana Kosutic - 1989 - 08 - Crna Gora I Srbija
Sladjana Kosutic - 1989 - 09 - Oj, Dusane
Sladjana Kosutic - 1989 - 10 - Svadbarska Pesma




milan0: komentar modifikovan dana: Mon Sep 21 2015, 05:31; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Sladjana Kosutic - Diskografija   Mon Jul 28 2014, 14:53



Sladjana Kosutic 1990 - Ako Ima Pravde






[You must be registered and logged in to see this link.]

Sladjana Kosutic 01. Ako Ima Pravde
Sladjana Kosutic 02. Zbog Tebe Sam Dosla
Sladjana Kosutic 03. Kako Si Mogao
Sladjana Kosutic 04. I Kad Me Lazes Volim Te
Sladjana Kosutic 05. Ti Si Mi Nudio Srecu
Sladjana Kosutic 06. I Cemer I Suze
Sladjana Kosutic 07. Moja Te Tuga Pratila
Sladjana Kosutic 08. Nauci Me Kako Se Voli
Sladjana Kosutic 09. Procvetace Opet Ruza
Sladjana Kosutic 10. Ugasi Svetlo



milan0: komentar modifikovan dana: Mon Sep 21 2015, 05:33; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Sladjana Kosutic - Diskografija   Mon Jul 28 2014, 14:53

Sladjana Kosutic 1993 - Daj Boze




[You must be registered and logged in to see this link.]



Sladjana Kosutic - 1993 - 01 - Daj Boze
Sladjana Kosutic - 1993 - 02 - Nije To, Nije To
Sladjana Kosutic - 1993 - 03 - Hvala Ti
Sladjana Kosutic - 1993 - 04 - Mene Ljubav Nece
Sladjana Kosutic - 1993 - 05 - Mene Tuga Ubija
Sladjana Kosutic - 1993 - 06 - Ljubavna Varka
Sladjana Kosutic - 1993 - 07 - Ne Vrede Pokloni
Sladjana Kosutic - 1993 - 08 - Sudbino


[You must be registered and logged in to see this link.]


milan0: komentar modifikovan dana: Mon Sep 21 2015, 05:34; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Sladjana Kosutic - Diskografija   Mon Jul 28 2014, 14:54



ladjana Kosutic 2002 - Za Tvojim Ocima







[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Sladjana Kosutic - 2002 - 01 - Za Tvojim Ocima
Sladjana Kosutic - 2002 - 02 - 300 Zena
Sladjana Kosutic - 2002 - 03 - Placi, Placi
Sladjana Kosutic - 2002 - 04 - Da, Da
Sladjana Kosutic - 2002 - 05 - Predugo Sam Tebi Druga
Sladjana Kosutic - 2002 - 06 - Doci Ce I Tebi Kraj
Sladjana Kosutic - 2002 - 07 - Nema Povratka
Sladjana Kosutic - 2002 - 08 - Nazdravite Prijatelji




milan0: komentar modifikovan dana: Mon Sep 21 2015, 05:35; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Sladjana Kosutic - Diskografija   Mon Jul 28 2014, 14:55



Sladjana Kosutic - Nerasporedjeno



[You must be registered and logged in to see this link.]




Sladjana Kosutic - Cao, Cao Ljubavi
Sladjana Kosutic - Crna Gora I Srbija Dva Oka U Glavi
Sladjana Kosutic - Da Da
Sladjana Kosutic - Da Je Meni Da Te Vidim
Sladjana Kosutic - Da Sam Te Prije Od Njega Srela
Sladjana Kosutic - Da Sam Te Ranije Srela
Sladjana Kosutic - Da Te Nisam Zavolela,1988,lp
Sladjana Kosutic - Daj Boze
Sladjana Kosutic - Doci Ce I Tebi Kraj
Sladjana Kosutic - Hvala Ti
Sladjana Kosutic - Jagode Smo Zrele Brali
Sladjana Kosutic - Jovini Svatovi
Sladjana Kosutic - Ljubav Je Nezna Kao Cvece
Sladjana Kosutic - Ljubavna Varka
Sladjana Kosutic - Mene Ljubav Nece
Sladjana Kosutic - Mene Tuga Ubija
Sladjana Kosutic - Mirno Spavaj Moja Mila Diko
Sladjana Kosutic - Mlada Sam Mlada 1990
Sladjana Kosutic - Mladozenja Kad Poljubi Kao Drugih Sedam
Sladjana Kosutic - Muzika Ne Zna Za Granice,1988,lp
Sladjana Kosutic - Nauci Me Kako Se Voli
Sladjana Kosutic - Nazdravite Prijatelji
Sladjana Kosutic - Ne Volim Te Vise 1990
Sladjana Kosutic - Ne Vrede Pokloni
Sladjana Kosutic - Nema Povratka
Sladjana Kosutic - Nije To Nije To
Sladjana Kosutic - Oj Dusane, Oj Milose
Sladjana Kosutic - Placi Placi
Sladjana Kosutic - Predugo Sam Tebi Druga
Sladjana Kosutic - Sapni Mi Sapni
Sladjana Kosutic - Sitan Kamen Do Kamena
Sladjana Kosutic - Sto Ljubavi Sto Rana
Sladjana Kosutic - Sudbino
Sladjana Kosutic - Svadbarska Pesma
Sladjana Kosutic - Trista Zena
Sladjana Kosutic - Verna Zena
Sladjana Kosutic - Vrati Se Meni
Sladjana Kosutic - Za Tvojim Ocima
Sladjana Kosutic - Zena Bez Srece




milan0: komentar modifikovan dana: Mon Sep 21 2015, 05:36; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
korenita6
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 7
Punkte : 7
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2013-10-26

KomentarNaslov komentara: Re: Sladjana Kosutic - Diskografija   Mon Aug 24 2015, 18:11

Poslužiću se sa po nekim omotom, hvala!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Sladjana Kosutic - Diskografija   Mon Sep 21 2015, 05:36

Zamenio sam fajlove
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Sladjana Kosutic - Diskografija   

Na vrh Go down
 
Sladjana Kosutic - Diskografija
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Narodna muzika-
Idi na: