ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Diskografije Narodne Muzike

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:39

Sveta Pajic 1974-2 - Zapevaj danas majko


01.Sveta Pajic - Zapevaj danas majko '74 (Original)
02.Sveta Pajic - Daleko si zavicaju

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:39

Sveta Pajic 1974-3 - Koja gora ivo


01.Sveta Pajic - Koja gora Ivo
02.Sveta Pajic - Uvelo je lisce orovo

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:40

Sveta Pajic 1975-1 - Zapalicu salas


01.Sveta Pajic - 1975 - 01 Zapalicu salas
02.Sveta Pajic - 1975 - 02 U pesmama lecim srcu bol


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:40

Sveta Pajic 1975-2 - Ja sam senka sto te stalno prati


01.Sveta Pajic - Ja sam senka sto za tobom pati
02.Sveta Pajic - Necu da se zenim

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:41

Sveta Pajic 1976 - Ko ce pesmu da povede





01.Sveta Pajic - Ko Ce Pesmu Da Povede
02.Sveta Pajic - O Zivote Moj Zivote



[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:41

Sveta Pajic 1982 - Dodji mala medj otkose Album


01. Kolibica
02. Dodji mala medj` otkose
03. Ne trazi mala djavola ne ledu
04. Pasenozi
05. Mitar rabadzija
06. Razilazimo se, oprastamo se
07. Imadoh te, imadoh
08. U dobar cas
09. Sviraj druze o ljubavi jednoj
10. Voleo sam lepoticu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:48

Toma Djordjevic Medosevac - Kolekcija


Toma Djordjevic Medosevac 1975 - Obrisi mi vetre suze
Diskos NDK 4470



Medosevac - Koga trazis stazom nasom
Medosevac - Obrisi vetre suze


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:49

Toma Djordjevic Medosevac 1982 - Obrisi mi vetre suze
Diskos LPD 993,KD 690

[You must be registered and logged in to see this link.]-[You must be registered and logged in to see this link.]-[You must be registered and logged in to see this link.]

Medosevac - Dve Milene Vole Mene
Medosevac - Ne dam tvoje crne kose
Medosevac - Oce lepe plave zene
Medosevac - Oprastajna pesma
Medosevac - Oronula Vodenica
Medosevac - Pokloni mi sve
Medosevac - Zetelacka pesma
Medosevac - Obrisi mi vetre suze



[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:50

Toma Djordjevic Medosevac 1984 - Bilo je ludo sa tobom
Diskos LPD 9113

[You must be registered and logged in to see this link.]-[You must be registered and logged in to see this link.]-[You must be registered and logged in to see this link.]

Medosevac - Bilo je ludo sa tobom
Medosevac - Budi verna svom vojniku
Medosevac - Fajront fajront
Medosevac - Hej Ljubavi Moja Tugo
Medosevac - Jos mi znacis u zivotu mnogo
Medosevac - Kazi srce jednu zelju
Medosevac - Prva Ljubav Zaborava Nema
Medosevac - Ti si ono sto mi treba
Medosevac - U nedelju dolazim po tebe


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:35

Gordana Lazarevic 1974 - Ciganske vatre

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Ciganske vatre (3:30)
b1 Isli su cigani (2:25)
b2 Kad krene tabor (2:07)

[/b]
[You must be registered and logged in to see this link.]//mvi2qggrr1v8cuq/1974_-_Ciganska_vatra_Singl.rar
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:35

Gordana Lazarevic 1974 - Mlada sam


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Mlada sam
a2 Secanje na Carevca
b1 Samo jednom
b2 Ne rusi momce tu staru cesmu
[/b]


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:35

Gordana Lazarevic & Ljuba Tadic 1975 - Kostana


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Sano duso (4:39)
a2 Gordana Lazarevic - Stojanke, bela vranjanke (3:12)
a3 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Sto si Leno na golemo (3:17)
a4 Gordana Lazarevic - Kraj Vardara sedese (3:23)
a5 Gordana Lazarevic - Ruse kose curo imas (2:33)
a6 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Jovane, sine Jovane (5:30)
b1 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Da znaes mori mome (2:24)
b2 Gordana Lazarevic - Otvori mi belo Lence (2:31)
b3 Gordana Lazarevic - Zasto Sike, zasto (4:02)
b4 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Cocek (2:04)
b5 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Keremejli (2:50)
b6 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Dzanum na sred selo (4:51)
[/b]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:35

Gordana Lazarevic 1975 - Dobro vece tugo

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Dobro vece (5:01)
b1 Crvene ruze (4:45)[/b]




[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:36

Gordana Lazarevic 1976 - Necemo se nikada rastati


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Necemo se nikada rastati (3:53)
b1 Veni, veni srce moje (4:07)[/b]




[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:36

Gordana Lazarevic 1976 - Mara mara maramica

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [/b]

a1 Mara mara maramica (2:41)
b1 Na te mislim i cekam prolece (4:53)





[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:37

Gordana Lazarevic 1977 - Sinoc sinoc sinoc Nano

[You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Sinoc, sinoc, sinoc Nano (3:04)
b1 Kad se voli (3:39)[/b]




[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:37

Gordana Lazarevic 1977 - Noc meraka
25.10.1977 Jugoton LSY 61355 (Pesme iz Zone Zafirove i Ivkove slave)

[You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Merak, merak (2:14)
a2 Zone Zamfirovo (3:14)
a3 Zasto, Sike (1:40)
a4 Jordanke, mori (2:23)
a5 Bolna lezi (2:55)
a6 Stoj Ano, bela Grcinjo (1:35)
b1 Duj duj Niska Banja (2:12)
b2 Mito, Mitance (2:18)
b3 Mamino Mitke (1:21)
b4 Cano, le (2:27)
b5 Slavuj pile (2:04)
b6 Iz Banju ide (2:21)[/b]


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:37

Gordana Lazarevic 1978 - Masala



a1 Masala (Omer i Merima) (3:20)
b1 Momcicu, mangupcicu (3:26)[/b]


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:38

Gordana Lazarevic & Ljuba Tadic 1978 - Kostana


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Sano duso (4:39)
a2 Gordana Lazarevic - Stojanke, bela vranjanke (3:12)
a3 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Sto si Leno na golemo (3:17)
a4 Gordana Lazarevic - Kraj Vardara sedese (3:23)
a5 Gordana Lazarevic - Ruse kose curo imas (2:33)
a6 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Jovane, sine Jovane (5:30)
b1 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Da znaes mori mome (2:24)
b2 Gordana Lazarevic - Otvori mi belo Lence (2:31)
b3 Gordana Lazarevic - Zasto Sike, zasto (4:02)
b4 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Cocek (2:04)
b5 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Keremejli (2:50)
b6 Gordana Lazarevic i Ljuba Tadic - Dzanum na sred selo (4:51)[/b]


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:38

Gordana Lazarevic 1979 - Neka ljubav vecno traje


[You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Ubrala sam dve jabuke (2:58)
a2 Pita dragi svaki dan (2:53)
a3 Kotarica (4:54)
a4 Neka ljubav vecno traje (2:59)
a5 Celo selo doslo mi na prelo (2:31)
b1 Zasto zvona ne zvone (3:00)
b2 Cardas, Cardas (3:33)
b3 Kreni kola, kocijasu (4:12)
b4 Kazi, pesmo, bre (2:32)
b5 Poslednji cocek (3:17)
[/b]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:39

Gordana Lazarevic 1979 - Mozemo li srecni biti




a1 Mozemo li srecni biti (3:31)
b1 Kisobran (3:44)
[/b]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:39

Gordana Lazarevic 1980 - Doslo doba da se ljubav proba
16.10.1980 PGP RTB 1110489

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Doslo doba da se ljubav proba (3:20)
b1 Kad poljubi sumadinka (3:35)[/b]



[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:39

Ansambl Milutina Popovica Zahara 1980 - Sve zvezde


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Cira
b1 Samo da se volimo



[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:40

Gordana Lazarevic - 1980 - Tri devojke





01. Tri devojke
02. Tudora
[/b]


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 30 2014, 08:40

Gordana Lazarevic 1981 - Hej momci hej mladici


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Hej momci, hej mladici (3:27)
a2 Poslednja cerga (5:05)
a3 Moravac, Moravac (2:21)
a4 Tri put sam ga ljubila (3:05)
a5 Jesen stize, moj dragane (3:42)
a6 Lolo moja, lolo garava (3:11)
b1 Doslo doba da se ljubav proba (3:22)
b2 Merak, merak (2:57)
b3 Mara, mara, maramica (4:01)
b4 Kisobran (4:05)
b5 Kotarica (3:57)
b6 Magla padnala (3:29)[/b]



[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   

Na vrh Go down
 
Diskografije Narodne Muzike
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 4/8Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Narodna muzika-
Idi na: