ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Diskografije Narodne Muzike

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Aug 12 2014, 12:04

Bela Rada 1996 - Boginja
ZAM CD - 088


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01. Boginja
02. Suze u oku
03. Tebe sam volela
04. Stranac zauvek
05. Srce ko duga
06. Sta mi je bilo
07. Zivot robinja
08. Bolje me ubi

CD 320kbps


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Aug 12 2014, 12:04

Bela Rada 1997 - Da padnes na kolena
Lazarevic Production CD - L97177


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01. Da padnes na kolena
02. Dacu sve za tebe
03. Dace bog
04. Slomljeno je srce moje
05. Zavele me oci tvoje
06. Ko drugima srecu deli
07. Sta je s tobom ove noci
08. Zaljubljena ja
09. Ne pali mi svece

CD 128kbps

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Aug 12 2014, 12:05

Bela Rada 2001 - Lele majko
ZAM CD -105, Fivet CD - 336


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01. Lele majko
02. Joj sta da radim
03. Ima dana
04. O Rado
05. Sad ili nikad
06. Recite mu da ga volim
07. Ja bogata nisam
08. Tiha reka trava meka
09. Sa, sa, sa
10. E moj Milorade
11. Tugujem ti ja
12. Op cup na kalup

CD 192kbps

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Aug 12 2014, 12:05

Bela Rada 2003 - Kad se zavoli ludo
Renome CD - 617


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01. Kad se zavoli ludo
02. Sve bih lako prezalila
03. Kazi sta se dogadja
04. Reci da jos nade ima
05. Polako polako
06. Kriv si
07. Idem sama
08. E moj lolo

CD 320kbps


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Aug 12 2014, 12:06

Bela Rada - Ostalo (Nerasporedjene pesme)

01. Bela Rada - Hej mali
02. Bela Rada - Jutros mi je ruza procvetala
03. Bela Rada - Lazan je zivot majko
04. Bela Rada - Lipa stara
05. Bela Rada - Moj dragane sto me zaboravljas
06. Bela Rada - Moj zumbule
07. Bela Rada - Nesmem nesmes
08. Bela Rada - Ni levo ni desno
09. Bela Rada - Osvajam te mic po mic
10. Bela Rada - Pismo
11. Bela Rada - Raslo mi je badem drvo
12. Bela Rada - Sta ti bi
13. Bela Rada - Zemljo moja
14. Bela Rada - Zora ljubavi

128kbps

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:25

Duet Borka Pranjic & Ranko Stojanic 1968 - Ne ljuti se 


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Ne ljuti se
a2 Samo njene oci volim
b1 Svake noci u kafani
b2 Baste su cvetale


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:26

Ranko Stojanic Soro 1969 - Igre s devojkama


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Samo jednom srce voli (2:06)
a2 Volim je (3:10)
b1 Igre s devojkama (2:32)
b2 Ljubav mi uzvrati (2:36)



Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:26

Ranko Stojanic Soro 1971 - Dacu tebi


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Dacu tebi
a2 Nasi prosli dani
b1 Sanjive su oci moje
b2 Veruj mi, veruj mi

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:27

Ranko Stojanic Soro 1976 - Ti si zena bez adrese


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Ti si zena bez adrese (4:40)
b1 Halila (5:58)





[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:27

Ranko Stojanic Soro 1979 - Krcma stara krcmarica mlada


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Krcma stara, krcmarica mlada (4:04)
b1 Svirajte nocas samo za nju (3:57)



[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:28

Ranko Stojanic Soro 1980 - Odavno se nismo sreli

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Odavno se nismo sreli (4:30)
b1 Taj cuperak tvoje kose (3:38)


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:28

Ranko Stojanic Soro 1981 - Pruzi ruku kao drugu


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Pruzi ruku kao drugu (4:07)
b1 Pijanac i vino (4:06)



[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:29

Ranko Stojanic Soro 1981 - Pruzi ruku kao drugu


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Pruzi ruku kao drugu (4:05)
a2 Lepa zeno osecanja smiri (4:55)
a3 Pijanac i vino (4:10)
a4 Oj djevojko djondjo moja (2:13)
b1 Krcma stara krcmarica mlada (4:01)
b2 Svirajte nocas samo za nju (3:52)
b3 Ti si zena bez adrese (4:31)
b4 Halila (5:53)




[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:30

Ranko Stojanic Soro 2003 - Uzivo




01 Duni tihi vetre sa Avale jace (2:57)
02 Jablani se povijaju (4:28)
03 Jednog divnog dana u mostaru gradu (4:52)
04 Jovo kuje konja po mesecu (2:54)
05 Kad sretnes Hanku (6:40)
06 Kada moja mladost prodje (3:25)
07 Konja vodim peske hodim (3:59)
08 Kraj bagrema (3:48)
09 Molila se zuta dunja (3:01)
10 Od svega me sacuvala majka (5:03)


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:30

Ranko Stojanic Soro - Solisticki koncert
Melos CDM 147

[You must be registered and logged in to see this link.][/b]
01.RANKO STOJANIC SORO - Pod prozorom procvala ruza
02.RANKO STOJANIC SORO - Molila se zuta dunja - uzivo
03.RANKO STOJANIC SORO - Kraj bagrema - uzivo
04.RANKO STOJANIC SORO - Smederevo, grade od starina (uzivo)
05.RANKO STOJANIC SORO - U Mostaru gradu - uzivo
06.RANKO STOJANIC SORO - Kad sretnes Hanku - uzivo
07.RANKO STOJANIC SORO - Kada moja mladost prodje - uzivo
08.RANKO STOJANIC SORO - Jablani se povijaju - uzivo
09.RANKO STOJANIC SORO - Jovo kuje konja po mesecu - uzivo
10.RANKO STOJANIC SORO - Duni tihi vetre sa Avale jace - uzivo
11.RANKO STOJANIC SORO - Tamo dole niz mahalu - uzivo
12.RANKO STOJANIC SORO - Sa jablana
13.RANKO STOJANIC SORO - Seher grade - uzivo
14.RANKO STOJANIC SORO - Lepi li su Mostarski ducani - uzivo
15.RANKO STOJANIC SORO - Konja vodim peske hodim - uzivo
16.RANKO STOJANIC SORO - Od svega me sacuvala majka - uzivo




[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:31

Ranko Stojanic Soro - Solisticki koncert


[You must be registered and logged in to see this link.]

01 Krcma stara, krcmarica mlada (4:17)
02 Ti si zena bez adrese (4:14)
03 Samo njene oci volim (2:35)
04 Svake noci u kafani (2:34)
05 Jablani se povijaju (4:13)
06 Caricanka kolo (2:39)
07 A Halila (6:21)
08 Jahao sam konje (5:27)
09 Sto ti je Stano (3:18)
10 Ne placi srce (4:18)
11 Moj konjicu (3:04)
12 Kisa pada trava raste (3:45)
13 Bere cura plavi jorgovan (3:20)
14 Svirajte nocas samo za nju (4:18)
15 Stani, stani Ibar vodo (4:56)
16 Ne pitaj me stara majko (4:08)
17 Sanjive su oci moje (3:09)
18 Moj Dilbere (5:56)
19 Zasto te nema ljubavi (3:53)


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:32

2003-4 -Pruzi ruku kao drugu Album reizdanje


01.RANKO STOJANIC SORO - Pruzi ruku kao drugu
02.RANKO STOJANIC SORO - Cuperak
03.RANKO STOJANIC SORO - Pijanac i vino
04.RANKO STOJANIC SORO - Sanjive su oci moje
05.RANKO STOJANIC SORO - Samo jednom srce voli
06.RANKO STOJANIC SORO - Krcma stara krcmarica mlada
07.RANKO STOJANIC SORO - Svirajte nocas samo za nju
08.RANKO STOJANIC SORO - Ti si zena bez adrese
09.RANKO STOJANIC SORO - Halila
10RANKO STOJANIC SORO - Svake noci u kafani

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Fri Sep 19 2014, 12:32

Ranko Stojanic Soro - Ostalo

01 Pod prozorom procvala ruza (3:11)
02 Sa jablana crven listic pao (3:00)
03 Sanjive su oci moje (2:27)
04 Smederevo grade od davnina (4:53)
05 Svake noci u kafani (2:33)

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:36

Sveta Pajic 1968 - Ajde belja


01.Sveta Pajic Selja - Ajde Belja
02.Sveta Pajic - 1969 Lepo bese,brzo prodje
03.Sveta Pajic Selja - Zavoleh te draga
04.Sveta Pajic Selja - Zasto tudju brigu vodis draga zeno moja


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:37



Sveta Pajic 1969 - Mitar rabadzija


01.Sveta Pajic - Mitar Rabadzija
02.Sveta Pajic - Oj ljubavi tugo
03.Sveta Pajic - Ti si uspomena
04.Sveta Pajic - Gde si jutros uranila


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:37

Sveta Pajic 1970 - Vratice se laste


01.Sveta Pajic 1970 - 01.Vratice se laste,20.03.1970
02.Sveta Pajic 1970 - 02.Zalud suze lijes,20.03.1970
03.Sveta Pajic 1970 - 03.Tuzna je pesma moja,20.03.1970
04.Sveta Pajic 1970 - 04.Sa rudnika zakliktao soko,20.03.1970

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:38

Sveta Pajic 1971 - Tugo, tugo golema


01.Sveta Pajic - Tugo golema
02.Sveta Pajic - Ne ispunjena zelja


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:38

Sveta Pajic 1972 - Prvi raport


01.Sveta Pajic - Prvi Raport (vojnik Pravi)
02.Sveta Pajic - Remacko kolo
03.Sveta Pajic - Dok zivim hocu da zivim
04.Sveta Pajic - Zora rudi dan se budi

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:38

Sveta Pajic 1973 - Svadba


01.Sveta Pajic - Svadba 1973
02.Sveta Pajic - Mi smo momci Sumadinci

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Tue Sep 23 2014, 11:39

Sveta Pajic 1974-1 - Umoran sam od zivota


01.Sveta Pajic - Umoran sam od zivota
02.Sveta Pajic - Bila si tudja zena
03.Sveta Pajic - Kafedjijo otvori kafanu
04.Sveta Pajic - Pozdravi je druze

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   

Na vrh Go down
 
Diskografije Narodne Muzike
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 3/8Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Narodna muzika-
Idi na: