ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Diskografije Narodne Muzike

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Mar 16 2015, 10:06

Gorica Ilic 1986 - Ja nemam mira mama
27.10.1986 RTV Ljubljana LD 1447

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Ja nemam mira mama (3:44)
a2 Ne zna bata da ja imam brata (3:22)
a3 Bice dana da se place (3:26)
a4 Kad se budes zazeleo mene (2:51)
a5 Dodji dok kasno nije (3:09)
b1 Ti si nesto posebno (4:02)
b2 Ili, ili (3:50)
b3 Samo, samo ti (3:33)
b4 Reskiracu pa sta bude (3:59)

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Mar 16 2015, 10:10

Gorica Ilic 1988 - Smiri se kraj mene
27.04.1988 RTV Ljubljana LD 1628,KD 1628

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Smiri se kraj mene (3:18)
a2 Ne okreci glavu sine (3:48)
a3 Pripascu samo tebi (3:39)
a4 Nisam lutka u izlogu (2:51)
b1 Ja sam ti najbolji drug (3:49)
b2 Pevaj mi nocas (3:06)
b3 Ljubi me nocas (3:32)
b4 Ostade mi zao sto me nisi zvao (3:12)

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Mar 16 2015, 10:13

Gorica Ilic 1990 - Ti si covek mog zivota
10.05.1990 PGP RTB MC 502340

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Ti si covek mog zivota (3:45)
a2 Osvetnice sto se svetis (4:15)
a3 Kad budem negde daleko (4:20)
a4 Casa bola (3:38)
b1 Lopov (3:49)
b2 Prva rosa (3:41)
b3 Ne popuj tatice (2:38)
b4 Sta si samnom ucinio (3:46)

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Mar 16 2015, 10:17

Gorica Ili 1991 - Bogovi ljubavi
PGP RTB LP 202690,MC 503819

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Sudjen si mi, sudjen (2:38)
a2 Doletece beli golub (4:02)
a3 Necu biti nicija (2:56)
a4 Vojnicka pesma (2:57)
b1 Bogovi ljubavi (3:06)
b2 Zasto da se krije (3:28)
b3 Bas Je Ljubav Bila (3:40)
b4 Jadac (2:49)
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Mar 16 2015, 10:20

Gorica Ilic 1993 - Ostajem tvoja
21.07.1993 PGP RTB PU 0034, MC 505041

[You must be registered and logged in to see this link.]-[You must be registered and logged in to see this link.]-[You must be registered and logged in to see this link.]-[You must be registered and logged in to see this link.]

a1 Ostajem tvoja (2:19)
a2 Kad ti bude tesko (3:38)
a3 Samo pozeli mili moj (2:41)
a4 Mangup iz mog sokaka (2:50)
a5 Stara koliba (3:01)
b1 Hajde sreco probudi se (3:01)
b2 Pamticu ovu zimu (4:26)
b3 Neverstvo u ljubavi (3:44)
b4 Imala sam drugaricu (3:22)
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Mar 16 2015, 10:23

Gorica Ilic 1995 - Lek za dusu
PGP RTS CD 401336,MC 506543

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

01 Naša ljubav, naša muka
02 Lek za dušu
03 Drugarice moja
04 Prevareni ne veruju više
05 Srećan ti put
06 Milica jedna u majke
07 Zbog tebe ostaviću sve
08 Zar ti da mi budeš sve
09. Nije ništa propalo
10 Da nam život bude slađi
11 Sudbina je rekla svoje
12 Oj, vesela veselice

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Mar 16 2015, 10:25

Gorica Ilic 2002 - Volela te ja
PGP RTS CD 405419,MC 600784

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

01 Volela te ja (3:13)
02 Svaka bruka za tri dana (3:54)
03 Tudja zemljo (3:53)
04 Ima ko ce mene ljubiti (4:41)
05 Razi sine casu koju (3:36)
06 Lepo mi je (2:43)
07 Dragi moj,sta radis to (3:06)
08 Blago meni,brat mi se zeni (3:05)
09 Nevidljiva ruka (3:35)
10 Opijaj me,opijaj (4:20)
11 Ti si lek za moju dusu (3:57)
12 Zbog tebe ostavicu sve (4:02)
13 Doletece beli golub (4:05)
14 Bogovi ljubavi (3:06)
15 Lopov (3:46)

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Apr 20 2015, 07:45

Hasim 1987
[You must be registered and logged in to see this link.]



[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
03.Hasim Catic - Ej zivote lazni druze 1987
04.Hasim Catic - Ja necu jos jednom tugu 1987
05.Hasim Catic - Domovino moja mila 1987
06.Hasim Catic - O mladosti moja 1987
07.Hasim Catic - Ne diraj u srecu 1987
08.Hasim Catic - Volela je druga moga 1987

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Apr 20 2015, 07:46

Hasim 1989
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01.Hašim Ćatić - Volela je druga moga
02.Hašim Ćatić - Sam u sobi sam za stolom
03.Hašim Ćatić - Ne diraj u sreću
04.Hasim Catic - Moja tugo 1989
05.Hasim Catic - Da nam zivi Hanka 1989
06.Hasim Catic - Drugog nadji 1989
07.Hasim Catic - Pomozite svom jaranu 1989

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Apr 20 2015, 07:46

Hasim 2012
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01.Hasim Catic - Proliveno Vino (BN Music)
02.Hasim Catic - Zivot nikom ne ostaje Duzan (BN Music)
03.Hasim Catic - Kafana zivota (BN Music)
04.Hasim Catic - Ko da mi zabrani (BN Music)
05.Hasim Catic - U Svijet bijeli (BN Music)
06.Hasim Catic - Jablan (BN Music)
07.Hasim Catic - Ja nisam mogao da biram (BN Music)
08.Hasim Catic - Covijek sa dvije duse (BN Music)
09.Hasim Catic - Mislio sam svaki dan (BN Music)

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Apr 20 2015, 07:46

Hasim 2013

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01.Hasim - Hasim Catic CUVAJ ME OD ZABORAVA
02.Hasim - Hasim Catic POLA SUZA POLA VINA
03.Hasim - Hasim Catic DRUGA ZENA
04.Hasim - Hasim Catic ZAR BI MOGLA ZBOGOM RECI
05.Hasim - Hasim Catic i Kemal Malovcic DJECA SANSKOG MOSTA
06.Hasim - Hasim Catic DA MI RODI SINA OD MEGDANA
07.Hasim - Hasim Catic STA SAM MOGO DA TI PRUZIM
08.Hasim - Hasim Catic NA STANICI NESRETNIH
09.Hasim - Hasim Catic SARAJEVSKO POLJE
10.Hasim - Hasim Catic NISAM KRIV
11.Hasim - Hasim Catic PJESMA O SAFETU ISOVICU
12.Hasim - Hasim Catic KAZNI JE SUDBINO
13.Hasim - Hasim Catic KO PATIO NIJE

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Apr 20 2015, 07:47

Hasim 2014
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01.Hasim Catic - Ne ide bez tebe - (Audio 2014)
02.Hasim Catic - Cuvaj me od zaborava - (Audio 2014)
03.Hasim Catic - Pola suza pola vina - (Audio 2014)
04.Hasim Catic - Druga zena - (Audio 2014)
05.Hasim Catic - Zar bi mogla zbogom reci - (Audio 2014)
06.Hasim Catic & Kemal Malovcic - Djeca Sanskog Mosta - (Audio 2014)
07.Hasim Catic - Da mi rodi sina od megdana - (Audio 2014)
08.Hasim Catic - Sta sam mogo da ti pruzim - (Audio 2014)
09.Hasim Catic - Na stanici nesretnih - (Audio 2014)
10.Hasim Catic - Sarajevsko polje - (Audio 2014)
11.Hasim Catic - Nisam kriv - (Audio 2014)
12.Hasim Catic - Pjesma o Safetu Isovicu - (Audio 2014)
13.Hasim Catic - Kazni je  - (Audio 2014)
14.Hasim Catic - Ko patio nije - (Audio 2014)

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Apr 20 2015, 07:47

Hasim 2015
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Hasim Catic - 2015 - Pola mene
Hasim Catic - 2015 - Rezervacija

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
korenita6
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 7
Punkte : 7
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2013-10-26

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Aug 24 2015, 17:59

Oozdrav za sve prisutne!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Sat Jan 09 2016, 10:20




Zorica Minic-Diskografija

   Zorica Minic-1984-Sedam dana nisam milovana

   01. Zorica Minic - Sedam dana nisam milovana
   02. Zorica Minic - Ni sama ne znam zasto ga volim
   03. Zorica Minic - Moramo da se rastanemo
   04. Zorica Minic - Hvalila se komsinica Jela
   05. Zorica Minic - Sin mi je jedina radost
   06. Zorica Minic - Sama sam srecu birala
   07. Zorica Minic - Ja sam bila ljubav druga tvog
   08. Zorica Minic - Sama sa tugom
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Sat Jan 09 2016, 10:22




Zorica Minic-1986 - Venem venem

Zorica Minic - Hajdemo negde na pice
Zorica Minic - Ja bih samo verovala tebi
Zorica Minic - Ljubavna kriza
Zorica Minic - Moj vojnice dovidjenja
Zorica Minic - Nemoj da se pravdas
Zorica Minic - Neznam sta da radim
Zorica Minic - Od srece do bola
Zorica Minic - Shvati me majko
Zorica Minic - Sta sam bila u tvome zivotu
Zorica Minic - Venem venem
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Sat Jan 09 2016, 10:23




Zorica Minic-1990 - Sanjalica

Zorica Minic - Ej nevoljo moja
Zorica Minic - Istinu hocu
Zorica Minic - Naucio dragi
Zorica Minic - Necu da se secam
Zorica Minic - Sanjalica
Zorica Minic - Srce je na tvojoj strani
Zorica Minic - Svi se prave proroci i sveci
Zorica Minic - U Topoli tebe neko voli

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Sat Jan 09 2016, 10:24




Zorica Minic-1992 - Pokidani snovi

Zorica Minic - Budi kaplja rose
Zorica Minic - Da mi je nocas
Zorica Minic - Hej noci tamna noci
Zorica Minic - Linija zivota
Zorica Minic - Nije nam sudjeno bilo
Zorica Minic - Pokidani snovi
Zorica Minic - Zeljo moja nekazana
Zorica Minic - Zivot mi je u oluji
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Sat Jan 09 2016, 10:25




Zorica Minic-1994 - Rodjen si za ljubav

Zorica Minic - Cutanjem mi kazes sve
Zorica Minic - Isli pa se razisli
Zorica Minic - Jedna ljubav od ranije
Zorica Minic - Niko nije pogresio
Zorica Minic - Posvadja nas dan pomiri nas noc
Zorica Minic - Prastam ti
Zorica Minic - Rodjen si za ljubav
Zorica Minic - Sta uradi covece
Zorica Minic - Sto ga nema
Zorica Minic - Znam da ti zivot ulepsam

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   

Na vrh Go down
 
Diskografije Narodne Muzike
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 8/8Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Narodna muzika-
Idi na: