ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Diskografije Narodne Muzike

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Diskografije Narodne Muzike   Mon Jul 28 2014, 14:47

Dajana 1993 - Nesanica
PGP RTB LP - PU 0020, PGP RTB MC - 504792


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

A1. Nesanica
A2. Otpala ti ruka
A3. Crna boja
A4. Vazduh koji disem
B1. Ne gledaj na sat
B2. Igranka bez prestanka
B3. Cas nase srece
B4. Blago tebi

MC Rip 160kbps

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Jul 28 2014, 14:48

Dajana 1993 - Trepavice
PGP RTS MC - 505416


[You must be registered and logged in to see this link.]

01. Trepavice vlazne
02. Hej, mesece
03. Jedan cvetic
04. Ima me, ima
05. Sta ce mi zivot
06. Ruka u ruci
07. Sve me na tebe sec
08. Mezimica
09. Jutros mi je ruza procvetala

MC Rip 128kbps


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Jul 28 2014, 14:48

Dajana 1995 - 1, 2, 3, i...
PGP RTS CD - 401312, Globus Paris CD - 401312


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01. Pogresan covek
02. Bobane, Bobane
03. Pridji ili zaobidji
04. Ti nisi kao ja
05. Pusti me
06. Malo, pomalo
07. Minut do ludila
08. Ako ljubis ne hvali se

CD Rip 160kbps


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Jul 28 2014, 14:48

Dajana 1997 - Dvadeset i neka
PGP RTS CD - 411830


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01. Sto te nema
02. Samo da si tu
03. Nije greh
04. Hej sta mi radis
05. Ne bi me nocas
06. Tri zivota
07. Prazno srce
08. Bilo je boljih

CD Rip 320kbps


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Jul 28 2014, 14:49

Dajana 2003 - Budjenje
City Records CD - 000 229


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01. Budjenje
02. Tvrdoglava
03. Crveno
04. Nigde i svuda
05. Sestra
06. Bio si mi lek
07. Potpuno normalna
08. Jedini gost

CD Rip 192kbps

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Jul 28 2014, 14:49

Dajana 2006 - Lutka od porcelana
PGP RTS CD - 416101


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

01. Mogla sam ja
02. Lepotica sto spava
03. Ne boj se, ne boj
04. Ispod nule
05. Bez ljubavi
06. Balon od sapunice
07. Ozeni me
08. Budjenje
09. Ljubav nam umire (Bonus )
10. Sestra sam, svih ljubavi sto ginu (Bonus )
11. Tvrdoglava (Bonus )
12. Potpuno normalna (Bonus )

CD Rip 320kbps


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Jul 28 2014, 14:50

ajana 2010 - Promo singlovi

Dajana 2010 - Arsenik (Promo)

224kbps

[You must be registered and logged in to see this link.]
Dajana 2010 - Malo po malo (Promo)

192kbps

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Mon Jul 28 2014, 14:50

Dajana 2013 - Da me sad vidi (Singl)

320kbps

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:46

Saveta Jovanovic - Diskografija
Citat :
1971 - Kunem, Kunem Sudbinu Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]

Saveta Jovanovic - Kunem, Kunem Sudbinu
Saveta Jovanovic - Nevero, Ljubavi Moja
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:47

1971 - Lazno Je, Lazno, Sve Sto Je Tvoje Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - Crni Oblak Nebo Zaklonio
Saveta Jovanovic - Lazno Je, Lazno, Sve Sto Je Tvoje
Saveta Jovanovic - Sto Da Mladost Ostavljam Samoci
Saveta Jovanovic - Zar Od Mene Trazis Bolju
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:47

1972 - Bila Sam Ti Verna Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - Bila Sam Ti Verna
Saveta Jovanovic - Daj Mi Tvoje Plave Oci
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:48

1973 - Sto Me Ostavi Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - Hej Mladosti, Ne Zuri Se
Saveta Jovanovic - Sto Me Ostavi
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:48

1973 - U Tom Tuznom Casu Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - Na Mojoj Ruci Prsten
Saveta Jovanovic - Nemoj Da Zalis Ljubavi
Saveta Jovanovic - Ti U Mome Srcu Zivis
Saveta Jovanovic - U Tom Tuznom Casu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:48

1974 - Ja sam lepa ciganka Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic 1974 - 01.Ja sam lepa ciganka
Saveta Jovanovic 1974 - 02.Zelim te
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:49

1975 - Prokleta ljubavi Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic 1975 - 01 - Prokleta ljubavi
Saveta Jovanovic 1975 - 02 - Nemoj da me zaboravis
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:49

1975 -Sta je bilo zaboravi Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - Sta je bilo zaboravi
Saveta Jovanovic - Svi pricaju sve i svasta
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:49

1976 - Dodi brate da docekas svate Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - 1976 - Dodji brate, da docekas svate
Saveta Jovanovic - 1976 - Rastasmo se, rastasmo se
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:50

1977 I -Cuj mori redzo Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic 1977 - 01 Cuj, mori Redzo
Saveta Jovanovic 1977 - 02 Mustafa
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:50

1977 II -Udajem se netrazime vise Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - Udajem Se, Ne Trazi Me Vise
Saveta Jovanovic - Dodji u moju luku
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:50

1978 - Nasmesise majci sine Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - Nasmesi se majci sine (Titogtadsko prolece)
Saveta Jovanovic - Duge sate brojim
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:51

1979 - Sa Ovcara i Kablara Album
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic 1979 - 01.Sa Ovcara i Kablara (Skadarlija)
Saveta Jovanovic 1979 - 02.Odakle si, sele
Saveta Jovanovic 1979 - 03.Opadaj lisce
Saveta Jovanovic 1979 - 04.Jedva cekam da nedelja dodje
Radmila Dimic Sto grad Smederevo i Oj devojko Smederevko.Nedostaje
Saveta Jovanovic 1979 - 06.Dodji dragi dovece u selo
Saveta Jovanovic 1979 - 07.Moj Milane
Saveta Jovanovic 1979 - 08.Na livadi cuva Mara
Saveta Jovanovic 1979 - 09.Tekla reka Lepenica
Saveta Jovanovic 1979 - 10.Cuvam ovce dole u jasenje
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:51

1980 - Nasoj Su Sreci Zatvorena Vrata Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - Nasoj Su Sreci Zatvorena Vrata
Saveta Jovanovic - Ne Ostavljaj Mene Samu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:51

1980 - Nemoj, Nano, Da Se Ljutis Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - Nemoj Nano Da Se Ljutis
Saveta Jovanovic - Sta Ce Biti Ako Odes
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:52

1981 - Mali Prozor Trosne Kuce Singl
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - Mali Prozor Trosne Kuce
Saveta Jovanovic - Zasto Si Me Ostavio
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   Wed Jul 30 2014, 10:52

1981 - Prvo vece stobom (LP)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Saveta Jovanovic - Izabranik Moga Srca
Saveta Jovanovic - Ja Sam Tvoja Verenica
Saveta Jovanovic - Nit Ljubavi Mi Smo Prekinuli
Saveta Jovanovic - Prvo Vece Sa Tobom
Saveta Jovanovic - Selo Bez Momaka
Saveta Jovanovic - Slusaj Mene,Radi Kako Znas
Saveta Jovanovic - Vodi Me Sa Sobom
Saveta Jovanovic - Zasto Mi Ne Dodjes
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Diskografije Narodne Muzike   

Na vrh Go down
 
Diskografije Narodne Muzike
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/8Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Narodna muzika-
Idi na: