ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

» Jovan Perisic 2016 - Snaga Ljubavi + CD Hitovi
Fri Nov 18 2016, 09:48 by milan0

» Koktel 2016 - Kafanske pesme
Fri Nov 18 2016, 09:46 by milan0

» Dragan Krstic Krle 2016 - Ti si meni
Fri Nov 18 2016, 09:45 by milan0

» Bijelo Dugme 2016 - 40
Fri Nov 18 2016, 09:44 by milan0

» Grand 2016 - Balade
Fri Nov 18 2016, 09:43 by milan0

June 2017
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Krajišnici Žare,Goci,Milenko/Ex Preldžije/

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 535
Punkte : 720
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Krajišnici Žare,Goci,Milenko/Ex Preldžije/   Mon Jul 28 2014, 14:25



Krajišnici Žare,Goci,Milenko/Ex Preldžije/

01. Amerika, Amerika
02. Banjaluko zavičaju
03. Branka Prijedorčanka
04. Bukovicu ne bih dao
05. Ćud je ženska
06. Gori Bukovica
07. are sa Dinare
08. Klela se klela, Jelena
09. Knine grade
10. Komšinica,doktor,ćuti ženo
11. Man
12. Mene moji kore
13. Milice kćeri
14. Na kapiji žena
15. Na oštrelju
16. Nova Gara
17. Od Glamoča,Grahova,Drvara
18. Od Trebinja do Bileća
19. Odavno sam napustio selo
20. Oj Bugojno
21. Oj Grahovo
22. Pod Javorom,delija iz Knina
23. Preldžija sam
24. Sana
25. Sirotinjski sin
26. Stara majka
27. Tamo đe je Dubica
28. Treća smena
29. U Novembru 95-te

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Krajišnici Žare,Goci,Milenko/Ex Preldžije/
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Diskografija Zare i Goci-
Idi na: