ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Zare i Goci UZIVO Restoran Balkan!

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Zare i Goci UZIVO Restoran Balkan!   Mon Jul 28 2014, 14:24

Zare i Goci UZIVO Restoran Balkan!



01 - Oj rostovo polje meko
02 - Nije mene podgajila drina
03 - Gde si zoro kuco stara
04 - Nije momce po djelama biti
05 - Stri kule gledam u daljinu
06 - Dace Bog da vidim svoj zavicaj
07 - Postalo mi ono staro jare
08 - Ako moze jedno pivo za gospodina
09 - Kninjanka
10 - Kujundzijo
11 - Ode ode do Knina zemljace
12 - U tudjini sada zivim
13 - Oj Zgradinu
14 - Gledam kule
15 - Da sam soko
16 - Obrovac i Benkovac
17 - Znas draga
18 - Peldzija je to
19 - Od benkovca do Beograda
20 - Kuca u plamenu
21 - Malo sladja malo zorka
22 - Umirem zbog tvojih rana
23 - Nema raja bez rodnoga kraja
24 - Oj Grahovo
25 - Vuk magare

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Zare i Goci UZIVO Restoran Balkan!
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Diskografija Zare i Goci-
Idi na: