ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

» Jovan Perisic 2016 - Snaga Ljubavi + CD Hitovi
Fri Nov 18 2016, 09:48 by milan0

July 2017
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Ljuba Nedeljkovic - Diskografija

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    Mon Jul 28 2014, 05:03

Ljuba Nedeljkovic - 1973 - Pismo Koje Stici Nece



01. Ljuba Nedeljkovic - Pismo koje stici nece.mp3
02. Ljuba Nedeljkovic - Bez tebe je zivot tuzan.mp3

Kod:
Kod:
http://www.mediafire.com/?j79jgeaacvbdz5z
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    Mon Jul 28 2014, 05:04

Ljuba Nedeljkovic - 1974 - Dok Se Zivi Nek Se Zivi



01.Ljuba Nedeljkovic - Dok se zivi nek se zivi.mp3
02.Ljuba Nedeljkovic - Sta ucini prijatelju.mp3

Kod:
Kod:
http://www.mediafire.com/?7l4ymtcxqhl84jq
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    Mon Jul 28 2014, 05:05

Ljuba Nedeljkovic - 1975 - Budi Hrabra Na Rastanku



01. Ljuba Nedeljkovic - Budi Hrabra Na Rastanku.mp3
02. Ljuba Nedeljkovic - Vencanje Je Njeno Danas.mp3

Kod:
Kod:
http://www.mediafire.com/?hg08y2tnvf5vttt
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    Mon Jul 28 2014, 05:05

Ljuba Nedeljkovic - 1976-1 - Ne Odlazi Majci Mojoj



01.Ljuba Nedeljkovic - Ne Odlazi Majci Mojoj.mp3
02.Ljuba Nedeljkovic - Drugarstvo Je Bilo Jace.mp3

Kod:
Kod:
http://www.mediafire.com/?geucqilihagqr88
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    Mon Jul 28 2014, 05:06

Ljuba Nedeljkovic - 1976-2 - Nocas Tugom Placam



01. Ljuba Nedeljkovic - Nocas tugom placam.mp3
02. Ljuba Nedeljkovic - Hiljadu dokaza za ljubav.mp3

Kod:
Kod:
http://www.mediafire.com/?fmgd4mlp5yzw936
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    Mon Jul 28 2014, 05:06

Ljuba Nedeljkovic - 1977-1 - Ja Ne Mogu Bez Tebe, Ti Ne Mozes Bez Mene



01.Ljuba Nedeljkovic - Ja Ne Mogu Bez Tebe, Ti Ne Mozes Bez Mene.mp3
02.Ljuba Nedeljkovic - Pesmom Te Ovom Pozdravljam.mp3

Kod:
Kod:
http://www.mediafire.com/?fj0o5p4ci9p2mww
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    Mon Jul 28 2014, 05:07

Ljuba Nedeljkovic - 1977-2 - Cija Li Je Ono Mala



01. Ljuba Nedeljkovic - Cija Li Je Ono Mala.mp3
02. Ljuba Nedeljkovic - Sumadinka Jecam Zela.mp3

Kod:
Kod:
http://www.mediafire.com/?3jhlh6gc3njno73
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    Mon Jul 28 2014, 05:09



01. Ljuba Nedeljkovic - Spava Moj Grad.mp3
02. Ljuba Nedeljkovic - Oj, Devojko.mp3

Kod:
Kod:
http://www.mediafire.com/?6vs4m263yssv82s
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    Mon Jul 28 2014, 05:10

Ljuba Nedeljkovic 1979 - Sa one strane Lipovice
30.03.1979 Diskos NDK 4889



a1 S' one strane Lipovice (2:20)
b1 Od nedelje do nedelje (3:27)

Singl 192 Kbps Rip boki1965

Kod:
Kod:
http://www.mediafire.com/download/5vwomnk4e918nh2/Ljuba_Nedeljkovic_1979.rar
Kod:
Kod:
http://www.mediafire.com/?lgdvuhysle8r8yw
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    Mon Jul 28 2014, 05:13

Ljuba Nedeljkovic - 1982 - Sanjao Sam



01. Ljuba Nedeljkovic - Sanjao Sam.mp3
02. Ljuba Nedeljkovic - Oduvek Sam Zeleo.mp3

Kod:
Kod:
http://www.mediafire.com/?mvua9fl0p6avkaa
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 538
Punkte : 727
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    Mon Jul 28 2014, 05:20

1978 - Ljuba Alicic Ljuba Nedeljkovic Album

01 - Ljuba Nedeljkovic - 1978 - Nema Vise Harema ( Ljuba Alicic )
02 - Ljuba Nedeljkovic - 1978 - Prolece Sam Mrzeo Zbog Tebe ( Ljuba Alicic )
03 - Ljuba Nedeljkovic - 1978 - Resih Da Se Zenim ( Ljuba Alicic )
04 - Ljuba Nedeljkovic - 1978 - Zivot Si Mi Promenila ( Ljuba Alicic )
05 - Ljuba Nedeljkovic - 1978 - Budi Hrabra Na Rastanku ( Ljuba Nedeljkovic )
06 - Ljuba Nedeljkovic - 1978 - Nocas Tugom Placam ( Ljuba Nedeljkovic )
07 - Ljuba Nedeljkovic - 1978 - Ja Ne Mogu Bez Tebe, Ti Ne Mozes Bez Mene ( Ljuba Nedeljkovic )
08 - Ljuba Nedeljkovic - 1978 - Sumadinka Jecam Zela ( Ljuba Nedeljkovic )
09 - Ljuba Nedeljkovic - 1978 - Pesmom Te Ovom Pozdravljam ( Ljuba Nedeljkovic )

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Ljuba Nedeljkovic - Diskografija    

Na vrh Go down
 
Ljuba Nedeljkovic - Diskografija
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Narodna muzika-
Idi na: