ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

» Jovan Perisic 2016 - Snaga Ljubavi + CD Hitovi
Fri Nov 18 2016, 09:48 by milan0

September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Krajiška muzika 2005

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:08

Slaja bend 2005 - Nemoj neko

1.boluj Bole
2.Da je meni
3.Grmi Tata
4.Igrala bi igrala
5.Nnemoj neko
6.Oj Rakijo
7.Pitaj Garo
8.Svatovska pjesma
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:08

Zvuci Tromedje 2005 - Banja Luko

1.Dinarski vuk
2.Oj Krajino
3.Gradjevinac
4.Nevjernice
5.Rodni knine
6.Moj zemljace
7.Milane sine
8.Mom drinskom zavicaju
9.Banja Luko
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:09

Danijel i prijatelji 2005 - Full album

1.Becarac Kordunaski
2.Dje si mala
3.Moj dragane
4.na Kordunu
5.Na potoku
6.Osamnaesti rodjendan
7.prodjoh Savu
8.Raletino Gradino
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:09

Delije sa Manjace 2005 - Nedeljom odmori

1.Igrala lude igre
2.Komsinica
3.Lijecili me
4.Lovio i Tajo
5.Ne zna Svabo
6.nedeljom odmoi
7.Pet godina bola
8.Poletio sivi soko
9.Ponavlja se prica
10.Zalice zime
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:09

Jadranka Dzepina Krajiskinja 2005 - Full album

1.Bukovice
2.Kad tad/sa Borom Drljacom/
3.Kad zapjevam
4.Niz derala
5.Odlican si bio
6.Prodje Jato Sokolova
7.Rodni Knine
8.Rodno selo Kistanje
9.Ti si sunce
10.Vino iz zemlje Krajine
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:10

Laste Vrbanje 2005 - Ne lazi me Seko

1.Eh srce moje
2.Gledan onu cestu
3.Italijo daleka
4.Kao vojnik
5.Komsinice moja
6.ne lazi me seko
7.Pijanac
8.Sreto jednu baku
9.Udaje se draga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:10

Sinovi dinare 2005 - Full Album

1.Bices moja zena
2.Jovana
3.Moja ili bozja
4.ne mogu mi nista
5.Odvescu te sine
6.Pitaj konobara
7,.Stari Manastir
8.teci teci Zrmanjo
9.Znas li Banja luko
10.Zovu advokati
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:11

Zmijanje 2005 - Full Album

1.Moje grlo zapjevati mora
2.Cerka
3.Gomjenica
4.Janje moje
5.Kod Bojane i kod Jane
6.Krsna slava
7.Oj Krajino
8.Sana
9.Snovi,snovi
10.U zoru se mrzne
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:11

Korijeni 2005 - Full album

1.A ja volim ono tamo
2.Dobro vece
3.Imam sve
4.Kamenjar moj
5.Kuca nije na prodaju
6.Oj djevojko
7.Orozovi kada zapjevaju
8.Rozgalica
9.Sjecanje na Liku
10.Spavaj
11.srce moje
12.Zavjet ocu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:12

Sinisa Stekovic 2005 - full album

1.Ima jedna mala
2.Bolje da sam
3.vrele suze
4.Stara majka
5.Tudja zena
6.Idi svojim putem
7.Bozija kazna
8.Banja Luko
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:12

Krajiški biseri 2005 - Sa OK Radija
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:12

Laste vrbanje 2005 - Jele sa Grmeča

1.Kosibaša
2.Život je ostao tamo
3.ko čeka taj dočeka
4.Jele sa Grmeča
5.vratiću se Tvrđavi
6.Banja Luka
7.Biljana
8.Ko je onaj momak
9.Šta će reći Ljuba
10.Grabovica
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:13

Preldžije 2005 - Djevojka sa prela

1.Djevojka sa prela
2.Na Oštrelju
3.Una
4.Oj Miloše pobratime mio
5.Zaplakaće nebo
6.Joj jadan ja
7.Banjaluko zavičaju mio
8.Sanjam polja i bregove
9.Plakao je Glamoč
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:14

Ratko Šarac 2005 - Kuća na Kordunu

1.Kuća na Kordunu
2.Ostani
3.Godinama vidio te nisam
4.Stara Krajiška
5.Ko se šeta po Kordunu
6.Banija
7.Kad nizbrdo kola krenu
8.Korana
9.S ljudima sam uvijek bio
10.Odvešće me cesta
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Wed Dec 08 2010, 07:14

Momci sa Sovića 2005 - Javite se djeco moja

1.Javite se djeco moja
2.Ima neko vratio se
3.Ja te volim zavičaju
4.Majka ženi sina
5.Nestala Zorana
6.Oj Jelena
7.Rada sa Bjelasice
8.Šta će meni stan u zgradi
9.Sve ostavi, običaj ponesi
10.Vratila se Goga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Tue Jan 04 2011, 09:42

Zorica Ven - Pjevaj Jaro Jarane

1.Pjevaj Jaro,Jarane
2.Otprati kući nju
3.Zmija otrovna
4.A ti
5.Banja Luko
6.Otišo so dragane
7.Čudno vrijeme
8.Juriš na momke
9.Voljena majka
10.Hit u gradu-Bonus
11.Zlatna koka-Bonus
12.Šta ti bi-Sa Bajom-Bonus
13.Otac i kćer-Sa Drljačom-Bonus
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Thu Jun 30 2011, 04:12

Karadjordjevčanke 2005

1.Ličanka
2.Oj birtijo
3.Sječanje
4.Muški mali
5.Graoranke
6.Moj sokole
7.Zapjevajmo
8.Nadino janje
9.Ja i Mile

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   Fri Sep 23 2011, 01:03

Mile Plavi 2005

Sudbina me odvela
Oj Krajino rano moja ljuta
Ne znam kako rane da prebolim
Ne ljuti se ženo
Ne daj ruku drugom
Jasno mi je jasno
Idi idi voljena
Dodje mi da se ubijem

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2005   

Na vrh Go down
 
Krajiška muzika 2005
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: