ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

» Jovan Perisic 2016 - Snaga Ljubavi + CD Hitovi
Fri Nov 18 2016, 09:48 by milan0

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Krajiška muzika 2006

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2
AutorPoruka
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2006   Wed Dec 08 2010, 06:17

Mile delija 2006 - Kninski berekin

1.kninski berekin
2.Oras
3.Kamenjar
4.Momak sa banije
5.Pusto polje
6.Jovan Dalmatinac
7.Ličanin sam
8.Olovo
9.Soko 2
10.Javore zeleni
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2006   Wed Dec 08 2010, 06:18

Borislav Zoric Licanin 2006 - Saljive pjesme

Borislav Zoric - 1 Tri mi noge napravio caca
Borislav Zoric - 2-Is pile preko luka
Borislav Zoric - 3 Vuk magare na plot hagonio
Borislav Zoric - 4 Mala moja i tvoja je pukla
Borislav Zoric - 5 Lijepa li je kukuruzna pura
Borislav Zoric - 6 Zen me caca il tamburu kupi
Borislav Zoric - 7 Garavuso gdje si bila prije
Borislav Zoric - 8 Nema mala ledine u gaju
Borislav Zoric - 9 Meni moja mala porucuje
Borislav Zoric - 1 Mojoj maloj upa trun
Borislav Zoric - 11 Popicemo cacinu rakiju
Borislav Zoric - 1 Mala legla oce da se pegla
> [You must be registered and logged in to see this link.] <
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2006   Wed Dec 08 2010, 06:19

Mirko Jukić 2006 - Odrastao sam u tuđini

1.Crna žena
2.Stala Mara kraj Korane
3.Ala volim kad osvojim
4.Odrastao sam u tuđini
5.Mirjana oz Brinja
6.Ne žali za njim
7.Nema više igranke i prela
8.Malom selu pokraj Cetingrada
9.Vratiću se jednom
10.Pozdravi je zoro plava
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2006   Wed Dec 08 2010, 06:19

Звуци Баније 2006 - Ој Банијо топла Варенико
1.Цуро плава
2.Фали мени моја Глина
3.колко има
4.Очев завјет
5.Одвешћу те сине
6.Ој Банијо
7.Ој младости
8.Сњежана
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2006   Wed Dec 08 2010, 06:20

Krajiske Delije 2006

- pitaju me sto krajinu volim
- srpska slava
- ala volim piti crna vina
- crnaooka
- slusaj sada dobro pjesmu ovu
- kuca na jednu vodu
- kozara me rodila
- sta ce jadno musko
- porusene kuce
- ipod grmec gore
- stani drino stani vodo
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2006   Tue Jan 04 2011, 00:39

Novi Maratonci 2006 - Ajmo braćo zapjevati

1.Krajina je zemlja Krajisnika
2.Ajmo moja Braco
3.Bracno ludilo
4.Svadbena
5.Moc ljubavi
6.Rodjendanska pjesma
7.Jedna cura mala
8.Pjesma o pjesmi
9.Postao si deo mene
10.Lovacka pjesma
11.Kazi mala
12.Prodje vreme
13.Zvoni zvonce
14.Becar dama
15.Svice zora
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2006   Wed Apr 20 2011, 20:21

Krajišnici sa drine 2006 - Litar Šljive


1.Man i Slavica
2.Kopčić polje
3.Dobro jutro ljepotice
4.Pet godina
5.Sjekač
6.Dajte mi litar šljive
7.Kako da rano dođem
8.Neka ste se vratili
9.Raj nebeski
10.Vrelo Dabar
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2006   

Na vrh Go down
 
Krajiška muzika 2006
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 2/2Idi na stranicu : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: