ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Grupa Drvar - Kolekcija
Thu May 21 2015, 05:57 by mesko1

» Srpska Tromedja 2015 - Vila Velebeti
Mon May 18 2015, 04:17 by milan0

» Diskografije Narodne Muzike
Mon Apr 20 2015, 07:47 by milan0

» Goci Ristic I Lazo Pajcin 2015 - Ljudske sudbine
Sun Apr 12 2015, 05:02 by milan0

» Mile Perencevic -Kolekcija
Fri Apr 03 2015, 12:06 by milan0

» Krajiška muzika - Diskografija
Mon Jan 26 2015, 08:08 by milan0

» Kapi Zavicaja -Kolekcija
Tue Jan 13 2015, 08:47 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Sun Jan 11 2015, 12:47 by milan0

» Zeljko Jeftovic Jele -Kolekcija
Mon Nov 10 2014, 06:06 by milan0

July 2015
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO
Share | 
 

 Krajiška promo muzika 2013

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorPoruka
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Krajiška promo muzika 2013   Tue Dec 25 2012, 11:44

Novica Tekic NOVO 2013 - Trista dana sto kafana
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Wed Dec 26 2012, 11:42

Pile Pipi Drazetic 2013
1.Došlo vrijeme da se vratim
2.E moj brate
3.Vrelo baštovačko
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Sun Dec 30 2012, 11:56

Zmijanje 2013
1.Dječak
2.Samo jastuk u rukama
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Thu Jan 03 2013, 02:45

Drago i kumovi 2013 - Kućo moja

Prvi glas: Makso Kosić
Basovi: Boško Kosić i Drago Plavšić
Tekst i melodija: Drago Plavšić
Snimanje: Djuka Ultra Sound

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Thu Jan 03 2013, 10:59

Lazo Pajčin 2013 - Đe si Jovo hajduče
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Thu Jan 03 2013, 11:05

Baja Mali Knindža i Lazo Pajčin 2013 - Dinara
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Fri Jan 04 2013, 11:45

Baja Mali Knindza - Majka NOVO 2013
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Sat Jan 05 2013, 11:52

Milorad Gagić 2013
1.Drino vodo
2.Boginja ljubavi
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Sat Jan 05 2013, 11:58

Podgorje 2013 - Evo lole
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Mon Jan 07 2013, 10:02

Lazo Pajčin 2013 - Jovo Bokan
CELA PJESMA - DOWNLOAD:

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Tue Jan 29 2013, 01:49

Jovica Mitrović 2013 promo - Kordunaško djete
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Tue Jan 29 2013, 02:08

Mladi Krajišnici demo 2012/2013 - Šešelj
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Fri Feb 01 2013, 01:50

Sinovi Šnjegotine promo 2013 - Željno te je oko
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Tue Feb 19 2013, 04:12

Srpska Tromedja 2013 - Sunce zoru budi
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 867
Punkte: 1265
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Fri Feb 22 2013, 02:47

Mile Delija 2013 PROMO - Ćirit zove
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Krajiška promo muzika 2013
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/6Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI ::  :: -