ZARE & GOCI



 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Diskografije Narodne Muzike
Wed Dec 03 2014, 09:34 by milan0

» Zeljko Jeftovic Jele -Kolekcija
Tue Nov 11 2014, 02:06 by milan0

» Goci Bend -Kolekcija
Tue Nov 04 2014, 06:24 by milan0

» Radmilo Zekic - U Ime Stare Ljubavi (2014)
Thu Oct 30 2014, 05:07 by milan0

» Koktel - Noc Ljubavi (2014)
Thu Oct 30 2014, 05:06 by milan0

» Veljko Milovanovic - Zeno Predivna (2014)
Thu Oct 30 2014, 05:03 by milan0

» Perica Puric - Na Kolena Nisam Pao (2014)
Thu Oct 30 2014, 05:03 by milan0

» Najlepse Sevdalinke (2014)
Thu Oct 30 2014, 05:01 by milan0

» Andrija Bajic - Look Around Me Little Baby (2014)
Thu Oct 30 2014, 05:01 by milan0

December 2014
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO
Share | 
 

 Krajiška promo muzika 2013

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorPoruka
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Krajiška promo muzika 2013   Wed Dec 26 2012, 07:44

Novica Tekic NOVO 2013 - Trista dana sto kafana
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Thu Dec 27 2012, 07:42

Pile Pipi Drazetic 2013
1.Došlo vrijeme da se vratim
2.E moj brate
3.Vrelo baštovačko
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Mon Dec 31 2012, 07:56

Zmijanje 2013
1.Dječak
2.Samo jastuk u rukama
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Thu Jan 03 2013, 22:45

Drago i kumovi 2013 - Kućo moja

Prvi glas: Makso Kosić
Basovi: Boško Kosić i Drago Plavšić
Tekst i melodija: Drago Plavšić
Snimanje: Djuka Ultra Sound

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Fri Jan 04 2013, 06:59

Lazo Pajčin 2013 - Đe si Jovo hajduče
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Fri Jan 04 2013, 07:05

Baja Mali Knindža i Lazo Pajčin 2013 - Dinara
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Sat Jan 05 2013, 07:45

Baja Mali Knindza - Majka NOVO 2013
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Sun Jan 06 2013, 07:52

Milorad Gagić 2013
1.Drino vodo
2.Boginja ljubavi
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Sun Jan 06 2013, 07:58

Podgorje 2013 - Evo lole
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Tue Jan 08 2013, 06:02

Lazo Pajčin 2013 - Jovo Bokan
CELA PJESMA - DOWNLOAD:

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Tue Jan 29 2013, 21:49

Jovica Mitrović 2013 promo - Kordunaško djete
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Tue Jan 29 2013, 22:08

Mladi Krajišnici demo 2012/2013 - Šešelj
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Fri Feb 01 2013, 21:50

Sinovi Šnjegotine promo 2013 - Željno te je oko
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Wed Feb 20 2013, 00:12

Srpska Tromedja 2013 - Sunce zoru budi
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 957
Punkte: 1355
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-12

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška promo muzika 2013   Fri Feb 22 2013, 22:47

Mile Delija 2013 PROMO - Ćirit zove
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 

Krajiška promo muzika 2013

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/6Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI ::  :: -