ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Borko Milenkovic Boki -Diskografija
Sat Feb 06 2016, 09:56 by milan0

» Tomislav Colovic 2008 - Uzivo
Wed Feb 03 2016, 05:45 by milan0

» Trubaci Srbije
Thu Jan 28 2016, 14:59 by milan0

» MILAN LUKIC 2016 UZIVO
Sun Jan 10 2016, 05:49 by MIKIMAX

» Diskografije Narodne Muzike
Sat Jan 09 2016, 10:25 by milan0

» Zdravko Jurcevic 2015 - Dje ste braco i drugari
Tue Dec 29 2015, 10:19 by milan0

» Srba Milutinovic Samovac -Diskografija
Fri Dec 04 2015, 13:06 by milan0

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Dec 03 2015, 06:17 by milan0

» Slavisa Vujic -Diskografija
Mon Oct 26 2015, 09:54 by milan0

February 2016
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29      
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO
Share | 
 

 Žare i Goci 2012/2013 NOVO

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 804
Punkte: 1202
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Žare i Goci 2012/2013 NOVO   Thu Sep 27 2012, 02:42

Žare i Goci-Milanovac 2012 (PROMO)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 804
Punkte: 1202
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Žare i Goci 2012/2013 NOVO   Tue Oct 16 2012, 01:31

pjesma u boljom kvalitetu

Žare i Goci-Milanovac 2012 (PROMO) - dobar kvalitet
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 804
Punkte: 1202
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Žare i Goci 2012/2013 NOVO   Thu Jan 03 2013, 11:05

Žare i Goci 2013 - Drina
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 804
Punkte: 1202
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Žare i Goci 2012/2013 NOVO   Sat Jan 05 2013, 11:55

Žare i Goci 2013 - Otadžbina
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
vladimirculibrk
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge: 1
Punkte: 1
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2013-02-05

KomentarNaslov komentara: Re: Žare i Goci 2012/2013 NOVO   Sat Feb 23 2013, 11:37

tirol (citat):
Žare i Goci 2013 - Otadžbina
[You must be registered and logged in to see this link.]
najači su
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 804
Punkte: 1202
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Žare i Goci 2012/2013 NOVO   Tue Apr 16 2013, 01:25

Spisak pjesama koje će se naći na novom albumu

Garavusa
(Boco - L. Pajcin - Boco)
Ne pamtim joj ime
(Boco - Mile Romcevic - Boco)
Kalin goro
(Boco - L. Pajcin - Boco)
Nista nije kao prije
(Baja Mali Knindza - Boco)
Glamoc
(Boco - L. Pajcin - Boco)
Rajska polja
(Boco - L. Pajcin - Boco)
Grad Grahovo
(Boco - L. Pajcin - Boco)
Kume
(Boco - L. Pajcin - Boco)
Ljubav sa Grmeca
(Boco - L. Pajcin - Boco)
Knezevo
(Boco - L. Pajcin - Boco)
Milanovac
(Boco - L. Pajcin - Boco)
Jezero
(Boco - L. Pajcin - Boco)
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Žare i Goci 2012/2013 NOVO
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI ::  :: -
Idi na: