ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Krajiška muzika 2010

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2
AutorPoruka
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Fri Dec 03 2010, 03:25

Sava Putnik - Suze Krajiške

1.Jedan Čovjek dao mi je ljubav
2.Kolona
3.Kosovo
4.Mi smo Srbi iz Krajine
5.Mili sine,kad ćeš kući doći
6.Oj Banojo zar si tako mala
7.Suze Krajiške
9.Voljena krajino
[You must be registered and logged in to see this link.]


lakickrstan: komentar modifikovan dana: Mon May 23 2011, 23:11; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Fri Dec 03 2010, 03:26

Uroš Bosančić - Dok po Beču

1.U koprivu neće grom
2.Dok po Beču
3.Suzana
4.Frizerka - Duet
5.Svatove ti rastjerala kiša
6.Lijepa Srbijanka
7.Slika
8.Harmoniko moja
[You must be registered and logged in to see this link.]


lakickrstan: komentar modifikovan dana: Mon May 23 2011, 23:11; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Fri Dec 03 2010, 03:26

Krajiski Kraljevi

1.Kapi Zavičaja - Ruševino siromašnog sina
2.Žare i Goci - Kosibašo
3.Gordan Krajišnik - Puna sala
4.Šeba mali Baja - Sa Manjače gara
5.Krupsko vrelo - Zora
6.Milomir Miljanić - Ljuti Krajišnik
7.Vrelo Krajine - Oj Srbine brate napaćeni
8.Braco Krajišnik - Bježi Zico
9.Lazarevi jato - Da sam Soko
10.Jele i Goci - Počni pjesmu o moj brate
11.Preldžije - Jovan
12.Zmijanje No.1 - Oj Zmijanje
13.Žare i Goci - Kujundžijo
14.Krupsko vrelo - Bitanga
15.Preldžije - Glamočko gluvo
16.Zvuci Vitoroga - Grlo moje
17.Gordan i Baja - Ne može nas zavaditi niko
18.Kapi Zavičaja - Nije loše, ne daj bože gore
19.Lazarevo jato - Kućo moja, najmanja u selu
20.Krupsko vrelo - Oj barabo
21.Žare i Goci - Sama pala, sama ubila se
22.Vrelo Krajine - Imam brata na Grmeču
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Fri Dec 03 2010, 03:26

Na kamenu kamen, pevačka grupa iz Trebinja

1.Bardak
2.Kad zapjevam
3.Oj Čemerno
4.Pjevaj brate
5.Poleće soko
6.Tvrd je kamen
7.Za Vrata
[You must be registered and logged in to see this link.]


lakickrstan: komentar modifikovan dana: Mon May 23 2011, 23:12; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Fri Dec 03 2010, 03:27

Petar Miličević

1.Bolje da se nisam kleo
2.Revolucija
3.Rodna grudo
4.Tuđina
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Fri Dec 03 2010, 03:27

Ove pesme sam izgubio, pa sam morao da ih potrazim na You Tube.Evo ih.

Sikman ludi Krajisnik

1.Sikman - Ludi Krajisnik
[You must be registered and logged in to see this link.]


2.Sikman - Garavusa
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Fri Dec 03 2010, 03:27

Zvuci sa Šatora - Nije Šator pao što je pao

1.Mala moja sa Tromeđe
2.Glamoč i Drvar
3.slušaj majko
4.Nije šator pao
5.Mala moja iz Krajine
6Milena
7.Podić
8.Ženo moja
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Fri Dec 03 2010, 03:28

Predrag Kešelj - Hercegovino
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Wed Dec 15 2010, 09:56

Krajiske barabe 2010

1.Momak iz Krajine
2.Rodna gruda
3.Volio bih da sam mlad
4.Komšinica Rada
5.Rođaku Goranu
6.Mene žena prati
7.Komšinice moja mila
8.Smoljana
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Mon Jan 03 2011, 05:06

Radivoje Bisevac - Karadzicu, Ima Li Te Ziva
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Wed Jan 05 2011, 04:14

Jovica Mitrovic - Sveti Srefan
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Mon Mar 14 2011, 01:20

Drvosječe 2010 - Drvosječe

1.Drvosječe
2.Đukino vrelo
3.Gatara
4.Grmeč goro
5.Kućo moja
6.Ženo moja
7.Kosa sjedi
8.Komšinica
9.Kosac
10.Ognjište
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Mon May 23 2011, 23:09

Krajiske grupe i pevaci - Pesme o Miloradu Dodigu

1.Borislav Zorić Ličanin - Milorad Dodik - Himna
2.Lazo Pajčin - Milorad Dodik 2.
3.Lazo Pajčin - Milorad Dodik 3.
4.Lazo Pajčin i Radenko Ninić Rašo - Milorad Dodik 1.
5.Radenko Ninić Rašo - SNSD
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   Sun Jun 05 2011, 02:55

Mile Perencevic 2010 - Zavicaju ostaj zdravo

1.Dodji,dodji mala
2.Sta to ima u toj zeni
3.Zavicaju ostaj zdravo
4.Samo mene tamo nema
5.Pjevam iz inata
6.Tamo gdje zivi majka
7.Ja sam taj
8.Selo ponor
[You must be registered and logged in to see this link.]

Evo jos jedne njegove pesme.neznam dali je sa istog Albuma!!!

Mile Perencevic 2010 - Ti na jednu ja na drugu stranu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2010   

Na vrh Go down
 
Krajiška muzika 2010
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 2/2Idi na stranicu : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: