ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 1826 članova

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: 1826 članova   Mon May 14 2012, 01:42

Baš smo se dobro skupili fanovi Žareta i Gocija na ovom forumu, sad nas ima već 1826 toliko članova nisam nikad očekivo Very Happy

Hvala svima što ste se registrovali i živi bili

Evo jedna pjesmica za sve vas kad ste tako dobri

[You must be registered and logged in to see this link.]

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Zare i Goci
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-05-23

KomentarNaslov komentara: Re: 1826 članova   Wed May 23 2012, 13:59

Very Happy pozdrav za moju bracu ! zaru i gocija .. Very Happy
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Admin
Urednik
Urednik
avatar

Anzahl der Beiträge : 46
Punkte : 105
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-03

KomentarNaslov komentara: Re: 1826 članova   Fri May 25 2012, 06:17

Dobro nam došli prijatelji
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
gogi74
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 2
Punkte : 2
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-06-08

KomentarNaslov komentara: Re: 1826 članova   Fri Jun 08 2012, 09:24

Puno pozdrava iz Italije naj bolji ste samo tako
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: 1826 članova   Tue Jun 12 2012, 23:53

gogi74 (citat):
Puno pozdrava iz Italije naj bolji ste samo tako
Hvala, trudimo se Very Happy
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: 1826 članova   

Na vrh Go down
 
1826 članova
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DISKUSIJE :: Cafe bar Zare i Goci-
Idi na: