ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Diskografije Narodne Muzike
Mon Apr 20 2015, 07:47 by milan0

» Goci Ristic I Lazo Pajcin 2015 - Ljudske sudbine
Sun Apr 12 2015, 05:02 by milan0

» Mile Perencevic -Kolekcija
Fri Apr 03 2015, 12:06 by milan0

» Krajiška muzika - Diskografija
Mon Jan 26 2015, 08:08 by milan0

» Kapi Zavicaja -Kolekcija
Tue Jan 13 2015, 08:47 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Sun Jan 11 2015, 12:47 by milan0

» Zeljko Jeftovic Jele -Kolekcija
Mon Nov 10 2014, 06:06 by milan0

» Goci Bend -Kolekcija
Mon Nov 03 2014, 10:24 by milan0

» Radmilo Zekic - U Ime Stare Ljubavi (2014)
Wed Oct 29 2014, 09:07 by milan0

April 2015
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO
Share | 
 

 Novi album Baja Mali Knindža...

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 874
Punkte: 1272
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Novi album Baja Mali Knindža...   Sat Apr 14 2012, 09:29

Ovde pišite sve o novom albumu od Baje dok ne izađe...

Evo deo jedne pjesme što će se naći na novom albumu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 

Novi album Baja Mali Knindža...

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI ::  :: -