ZARE & GOCI



 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» MILAN LUKIC 2014 UZIVO
Sat Apr 12 2014, 22:23 by MIKIMAX

» Krajiška muzika - Diskografija
Fri Apr 04 2014, 15:32 by milan0

» Krajišnici Žare i Goci 2006 - Ćaćin kaput
Fri Apr 04 2014, 14:15 by milan0

» Krajišnici Žare i Goci 2007 - Budem li se ženio ikada
Fri Apr 04 2014, 14:13 by milan0

» Krajišnici Žare i Goci 2009 - Nemoguća misija
Fri Apr 04 2014, 14:12 by milan0

» Krajišnici Žare i Goci 2010 - Sama pala sama ubila se
Fri Apr 04 2014, 14:11 by milan0

» Krajišnici Žare i Goci - Promo 2011
Fri Apr 04 2014, 14:09 by milan0

» Zare i Goci - Kraj jezera Plivskog NOVO 2012
Fri Apr 04 2014, 14:07 by milan0

» Krajišnici žare i Goci - Hitovi
Fri Apr 04 2014, 14:05 by milan0

July 2014
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO
Share | 
 

 Novi album Baja Mali Knindža...

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 1180
Punkte: 1578
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Novi album Baja Mali Knindža...   Sat Apr 14 2012, 22:29

Ovde pišite sve o novom albumu od Baje dok ne izađe...

Evo deo jedne pjesme što će se naći na novom albumu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 

Novi album Baja Mali Knindža...

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DISKUSIJE :: Cafe bar Zare i Goci-