ZARE & GOCI



 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Krajiška muzika uživo
Yesterday at 00:12 by milan0

» Diskografije Narodne Muzike
Yesterday at 00:01 by milan0

» Gdje je vase rodno mjesto???
Wed Jul 30 2014, 23:34 by milan0

» BN Koktel Krajiških Pjesama 01
Wed Jul 30 2014, 22:23 by milan0

» Krajiška muzika 2009
Wed Jul 30 2014, 22:19 by milan0

» Krajiška muzika - Diskografija
Wed Jul 30 2014, 22:16 by milan0

» Savo i Ljubisa 2014 - U sumama Krajiskim
Wed Jul 30 2014, 03:19 by milan0

» Zeljko Stokanic 2013
Wed Jul 30 2014, 03:17 by milan0

» Nedjo Kostic 2014 - 'Ajmo brate u kafanu
Wed Jul 30 2014, 03:16 by milan0

August 2014
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO
Share | 
 

 Novi album Baja Mali Knindža...

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 1180
Punkte: 1578
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Novi album Baja Mali Knindža...   Sat Apr 14 2012, 22:29

Ovde pišite sve o novom albumu od Baje dok ne izađe...

Evo deo jedne pjesme što će se naći na novom albumu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 

Novi album Baja Mali Knindža...

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI ::  :: -