ZARE & GOCI



 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Diskografije Narodne Muzike
Yesterday at 01:32 by milan0

» Krajiška muzika - Diskografija
Wed Sep 17 2014, 01:51 by milan0

» Merima Njegomir 2005 - Pesme iz Crne gore
Wed Sep 10 2014, 01:55 by milan0

» Merima Njegomir 2004-2- Za sva vremena - Zapisano u vremenu,\CD-1
Wed Sep 10 2014, 01:49 by milan0

» Bojan Tomovic - Pobjeda (2014)
Wed Sep 10 2014, 01:21 by milan0

» Krajiška muzika 2007
Thu Aug 21 2014, 23:26 by milan0

» Najlepse Narodne Kompovane Pesme 2009 № 1
Thu Aug 21 2014, 23:22 by milan0

» Krajiška muzika 2012
Thu Aug 21 2014, 23:19 by milan0

» 20014 - Halid Beslic - Best Of 2CD
Sat Aug 16 2014, 00:14 by milan0

September 2014
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO
Share | 
 

 Novi album Baja Mali Knindža...

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
tirol
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge: 1157
Punkte: 1555
Bewertungssystem: 0
Anmeldedatum: 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Novi album Baja Mali Knindža...   Sat Apr 14 2012, 22:29

Ovde pišite sve o novom albumu od Baje dok ne izađe...

Evo deo jedne pjesme što će se naći na novom albumu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 

Novi album Baja Mali Knindža...

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI ::  :: -