ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Krajiška muzika 2012

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Krajiška muzika 2012   Mon Mar 26 2012, 06:36

Zavičajno jato album 2012

Zavicajno Jato - 01 Prva ljubav
[You must be registered and logged in to see this link.]

Zavicajno Jato - 02 Rodjo
[You must be registered and logged in to see this link.]

Zavicajno Jato - 03 Jedinac
[You must be registered and logged in to see this link.]

Zavičajno Jato - Sokolovo 2012
[You must be registered and logged in to see this link.]

Zavicajno Jato - 05 Evo brace
[You must be registered and logged in to see this link.]

Zavicajno Jato - 06 Sljivovica
[You must be registered and logged in to see this link.]

Zavičajno Jato - Samo tebe imam sejo 2012 (duet Mira Vrhovnik)
[You must be registered and logged in to see this link.]

Zavicajno Jato - 08 Svaka casa
[You must be registered and logged in to see this link.]

Zavicajno Jato - 09 U srcu mi Kozara
[You must be registered and logged in to see this link.]

Zavicajno jato - Rat i mir
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Thu Apr 12 2012, 18:57

Vrelo Krajine 2012

1.Kad okrenem pete Beču
2.Srce moje
3.Garavuša
4.Teške rane
5.Vulkan
6.Ostavde mi pivu
7.Biću lola
8.Rodnoga se ne odrićem sela

[You must be registered and logged in to see this link.]

ili

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Mon Apr 23 2012, 04:38

Srpska Tromedja 2012

01.Moje selo pokraj Knina
02.Kao malog otrgli me
03.Bozo
04.Poruka
05.Oj Vrliko
06.Ko zavadi mene stobom mala
07.Bog pomogo svima
08.Ilindan

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
slobodan123
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 4
Punkte : 7
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2012-05-01

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Tue May 01 2012, 05:28

Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Wed May 02 2012, 21:47

Bora Drljaca - Ja Sam Taj (2012)

1. Secanje Na Tebe (3:04)
2. Dobro Dosli Prijatelji (3:35)
3. Ja Sam Taj (3:41)
4. Grmeclija Ljuti (Duet Laste Vrbanje) (2:55)
5. Prijo Moja Kako Cemo (3:16)
6. Ja Sam Rodjen Za Promene (3:21)
7. Grmec I Una (4:07)
8. Rada Iz Novoga Sada (2:51)

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
slobodan123
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 4
Punkte : 7
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2012-05-01

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Thu May 03 2012, 03:41

Our service is currently unavailable in your country.
Sorry about that.
Moze li neki drugi link da se skine boro drljaca
hvala
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Thu May 03 2012, 04:43

slobodan123 (citat):
Our service is currently unavailable in your country.
Sorry about that.
Moze li neki drugi link da se skine boro drljaca
hvala

može kako da ne
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
slobodan123
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 4
Punkte : 7
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2012-05-01

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Thu May 03 2012, 04:58

Hvala puno i ziv mi bio
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Thu May 03 2012, 05:08

nema problema druže, hvala tebi
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Mon May 21 2012, 01:06

Baja Mali Knindza 2012
1.Volela me kao druga
2.Čuj Srđane
3.Fejsbuk
4.Dragana
5.Volim te
6.Ostavljen od sviju
7.Pusti me da prenoćim
8.Ne idi kad mi je najteže

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Tue Jun 12 2012, 00:09

Laste Vrbanje ALBUM 2012
1.Grmečlija - duet Boro Drljača
2.Liko moja liko
3.Tuđa slađa
4.Mitraljez brnjo
5.Umalo se ne oženi
6.Uslikaj se sestro
7.Oj garava
8.Svjetska kriza

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Sat Jun 23 2012, 10:59

Slozna Braca 2012

Kada pobro budem polazio

1. Slozna Braca - Kada pobro budem polazio
2. Slozna Braca - Vranac [duet Mira Paukovic Vrhovnik]
3. Slozna Braca - Zavicaju moj
4. Slozna Braca - Mrkonjic
5. Slozna Braca - Rakija je smilje

+ BONUS

6. Slozna Braca - Zirant
7. Slozna Braca - 10 godina
8. Slozna Braca - Mrki dorat i devetka duga
9. Slozna Braca - Jovo
10. Slozna Braca - Slovenija


[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Sat Jun 30 2012, 10:14

Slozna Braca - Rakija je smilje NOVO 2012 (ORIGINAL)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Wed Aug 08 2012, 09:51

Brenda 2012
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
srbija_023
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 3
Punkte : 5
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-07-07

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Tue Aug 21 2012, 06:49

Да ли може неко да окачи песму Капи Завичаја - Дујаковић Дарко небитно дал је са јутјуба или линк. Унапред захваљујем. Very Happy
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Tue Aug 21 2012, 10:12

srbija_023 (citat):
Да ли може неко да окачи песму Капи Завичаја - Дујаковић Дарко небитно дал је са јутјуба или линк. Унапред захваљујем. Very Happy

To je vjerovatno neka nova pjesma? Njihov album još nije izašao, tako da nema još te pjesme niđe nažalost...jedvo čekam njihov album Very Happy
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Thu Sep 06 2012, 02:20

Pile Dražetić PIPI 2012
Oj mjeseće prijatelju moj
Vuneno ćebe
Zabranjena ljubav
Ništa više isto nije
Lipa stara
Pougarski zavičaj
Dobretići
Lucijana

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Sat Sep 15 2012, 09:53

Dejan Marković 2012 album 5 novih pjesama

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Fri Nov 02 2012, 10:15

Izašao je 3. album grupe Sinovi Korduna, sve pjesme možete poslušati na kanalu youtube korisnika VolimKordun: [You must be registered and logged in to see this link.]

SPISAK PJESAMA:
Džaba suvo zlato
Bez kuma i prijatelja
Kad me jednom ne bude
Snaša
Komšinica
Lelo, Lelo
Oj, ledino
Stalno zaljubljen
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Sat Nov 03 2012, 11:02

Željko Jevtović Jele 2012

1.Tuđa žena
2.O moj brate
3.Svašta lola umije
4.Ja zavoljeh zbog nje Ivanjicu
5.Mangup
6.Pribojčanka
7.Na kapiju kada dođeš
8.Iskren čovek

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Thu Nov 08 2012, 02:37

Braca Rosic 2012

01 Tri brata
02 Ekser
03 Kumce
04 Nestasica
05 Nevjernica
06 Rusija
07 Kosac
08 Soferska bunda

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Tue Dec 18 2012, 02:40

Goci bend 2012/2013 album
1.Bi li kume kumovao
2.Dođi brate
3.Od kad nisi tu
4.Sv. Ostroški Vasilije
5.Zadnja ljubav
6.Dok sam jednu posećivo Jelu
7.Garavuša
8.Hoće braća da okinu
9.Još me grli ljubav Drine
10.Kafanski čovjek
11.Ne zna on
12.Svira frula svira violina

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Tue Jan 22 2013, 03:42

Grupa Izvor 2012/2013

Omot
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Nedostaje pjesma Cura Mara
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Wed Aug 13 2014, 08:42

Oj Krajino 1 - 2012
Citat :


OJ, KRAJINO 1


01.Goci Bend & Zare I Goci – Dje Si Brate Dje Si Imenjace
02.Milomir Miljanić – Ljuti Krajisnik
03.Jandrino Jato – Oj Grmecu Goro Od Junaka
04.Ćana – Kuco Moja Stara
05.Baja Mali Knindža – Stojane Sine Jedini
06.Runolist – Lutalica
07.Boro I Sale – Brate
08.Mišo Šaric – Zavičaj
09.Pero Ivetic; Milena Plavsic – Sejo Moja
10.Runolist – Vitezovi Sa Prkosa
11.Vlatka Karanovic – Pjevaj Dragi
12.Radmilo Zekic – Nije Tebe Zamijenio Niko
13.Jandrino Jato – Milice Moje Blago
14.Zare I Goci – Zadnja Piva
15.Baja Mali Knindza - Oj Mladosti
16.Vlatka Karanovic - Zao Mi je
17.Zare i Goci - Kum
18.Boro I Sale - Mrkonjic





[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   Thu Aug 21 2014, 10:19

Koktel Srpskih Pevaca - Stade Srbin Do Srbina
RTVJ CD 9402

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]-[You must be registered and logged in to see this link.]

01. Baja Knindza - Ne volim te Alija (2:59)
02. Baja Knindza - Jos se nista ne zna (2:43)
03. Baja Knindza - Cuti , cuti ujko (2:15)
04. Baja Knindza - Da ne bjese Niksicana (1:59)
05. Baja Knindza - Gresnik (3:01)
06. Baja Knindza - Drazo (3:35)
07. Baja Knindza - Jovo (2:46)
08. Gordan Krajisnik - Place dete pokraj Save (2:33)
09. Gordan Krajisnik - Zove rodna gruda (2:45)
10. Gordan Krajisnik - Zivot damo Krajine ne damo (2:27)
11. Gordan Krajisnik - Ameriko sto nas mrzis (2:23)
12. Gordan Krajisnik - Banja Luko imas srece (3:18)
13. Bora Drljaca - Sa Manjace krenuli su vuci (3:04)
14. Bora Drljaca - Nedam Krajine (3:07)
15. Bora Drljaca - Stade Srbin do Srbina (3:13)
16. Bora Drljaca - Mi pjevamo posle bitke (3:50)
17. Borislav Zoric Licanin - Zakleli se Srbi bogu (2:33)
18. Borislav Zoric Licanin - Oj Tepicu novi Sindjelicu (4:20)
19. Borislav Zoric Licanin - Ameriko ne diraj Srbiju (3:13)
20. Borislav Zoric Licanin - Oj Krajino ti zivis u nama (2:54)
21. Nedjo Sa Manjace - Oj Manjaco (3:19)
22. Nedjo Sa Manjace - Aoj Gojko ljuta zmijo (2:59)
23. Nedjo Sa Manjace - Banja Luko Srpski rode (3:04)

Kod:
Kod:
http://www.file-upload.net/download-7484086/Koktel-Srpskih-Pevaca---Stade-Srbin-Do-Srbina.rar.html
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Krajiška muzika 2012   

Na vrh Go down
 
Krajiška muzika 2012
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Ostala Krajiska muzika-
Idi na: