ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 zare i goci

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
djuro_mali_baja
Vodonoša
Vodonoša
avatar

Anzahl der Beiträge : 22
Punkte : 61
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-10-18
Alter : 25
Ort : Njemacka(NRW)

KomentarNaslov komentara: zare i goci   Tue Oct 19 2010, 04:51

Smile
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika http://zare-goci.yes-da.com
ZareBozur
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-05

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Sun Dec 05 2010, 03:19

Brate svaka ti cast na ovome,obozavam zaru i gocija i voljan sam da pomognem oko foruma ako ti je pomoc potrebna,svaka cast na ideji i trudu ove nase legende su ovo odavno zasluzili,pozdrav
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
djuro_mali_baja
Vodonoša
Vodonoša
avatar

Anzahl der Beiträge : 22
Punkte : 61
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-10-18
Alter : 25
Ort : Njemacka(NRW)

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Sun Dec 05 2010, 03:24

ZareBozur (citat):
Brate svaka ti cast na ovome,obozavam zaru i gocija i voljan sam da pomognem oko foruma ako ti je pomoc potrebna,svaka cast na ideji i trudu ove nase legende su ovo odavno zasluzili,pozdrav

drago mi je brate da ti se svidja ostavi mi svoj msn na pp pa cu ti da se javim Wink
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika http://zare-goci.yes-da.com
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Sat Dec 11 2010, 08:48

Sajt je dobar, samo trebaju još više članova da dođe, za početak je odlično
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Miki MILAN
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-02-23

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Sun Feb 27 2011, 01:06

ojjj mozel nesto od zare i gocija ?
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Radovan RSK
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 10
Punkte : 22
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2011-03-16
Alter : 23
Ort : Grabik Ilova/Prnjavor

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Wed Mar 16 2011, 04:58

sajt je ekstra,ali samo sto kaze tirol treba vise clanova...neke reklame...ja cu pomoci koliko mogu... Very Happy
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
SNAGA KRAJINE
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 14
Punkte : 16
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-16

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Sat Mar 26 2011, 01:14

SAJT JE ODLICAN NEMA RECI VELIKI POZDRAV ZA VLASNIKA I NJEGOVE SARANIKE [b]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
AleBn
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 2
Punkte : 5
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2011-05-19

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Thu May 19 2011, 02:34

Dobar sajt, svaka cast Smile
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
darko12
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 7
Punkte : 7
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-07-17

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Sun Jul 17 2011, 03:21

Lep forum. Smile
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
RS_Preldzija
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 11
Punkte : 17
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-09-26

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Mon Sep 26 2011, 05:03

Treba da se izborimo za prave vrednosti,vlasnik je to osjetio i sve cestitke!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
promaja
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-01-28
Alter : 55

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Sat Jan 28 2012, 10:15

Sajt je dobar ,možda malo da ga osvetliš ,da nebude ovako taman ....biće super ,samo napred
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
zm.zeljko
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 2
Punkte : 2
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-02-12

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Sun Feb 12 2012, 06:32

Sve pohvale za ideju da se pokrene ovo ali sajt stvarno niti je pregledan niti funkcionalan. Ove plave boje ubijaju u oci tako da se jedva vidi sta je napisano.

Drugi problem je ova muzika sto ide u pozadini, dugmici za smanjivanje i pojavacanje treba da su prakticniji i veci a kada jednom pojacam ili smanjim da tako ostane bar dok sam tih pola sata na sajtu, a ne da se zvuk resetuje prelaskom na drugi link.
Evo pre 30 minuta sam izguglao nove pesme ovde ali trazi registraciju. Kako sam se registrovao pola sata trazim gde su te pesme po forumu.

Ako se ove dve legende bave muzikom onda fomum namenjen njima mora na dohvat ruke imati linkove ka tim pesmama i to sve da je slozeno po albumima....

Naravno, OBAVEZNO SMANJITI OVE REKLAME I BANERE, UZAS SU, sve nesto iskace.

Toliko od mene, tu sam za svaku pomoc...pozdrav

Zeljko, sys admin.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Admin
Urednik
Urednik
avatar

Anzahl der Beiträge : 46
Punkte : 105
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-03

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Mon Feb 13 2012, 06:53

Pozz [Only mods are allowed to see this link]
sto se tice sajta pregleda i funkcionalnosti tu se u potpunosti neslazem jer ipak nesta radi funkcionira , sto se tice radia playera ja cu zamijenuti player jer i mene to zivcira ako mi verujes, i sto se tice pesama kad budu na vecini foruma ja mislim da ce i biti kod nas ima ih dosta e sve ipak nemamo i nemaju ih niđe sve ali nadam se da ce biti i to sređeno , a sto se tice izgleda foruma vlasnik je tako za sad napravio i dodo a ja cu probati da ga kontaktiram pa da to zamenimo, reklame i baneri moraju biti takvi ja neznam kakvi bi trebali da budu nerazumem tako je samo je problem do izgleda foruma previse je ova crna boja i probacemo da sredimo sve samo polako prijatelju i hvala ti na komentarima pozdrav...
[Only mods are allowed to see this link]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
zm.zeljko
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 2
Punkte : 2
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-02-12

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Mon Feb 13 2012, 07:08

Evo npr nekoliko predloga:

- izbaciti nepotrebne banere, ostaviti samo ove za prijatelje sajta,
- pozadina da bude staticka, da se background ne pomera, i postaviti neku sliku koja velika, kao npr novakdjokovic.rs/ , to je lako kroz css uraditi, a samo da se pomera ovaj, za sada crni deo sajta,
- Boje obavezno menjati, i to dizajneri preporucuju da bude najvise nekoliko boja i da su prijatne za oko,
- Previse tema ima, kad sam trazio pesme nisam znao gde pre da udjem, treba smanjiti i grupisati i to npr

1- Muzika
a Zare i Goci
a1 2011
a2 2010
b ostali
c textovi pesama
d
2 Video
a Zare i Goci
a1 2011
a2 2010
b ostalo
- ....

Evo, iz nekog mog iskustva ovo pisem, cilj mi je da pomognem. Ne zamerite ako nesto nije bilo ok.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Sun Mar 23 2014, 06:01

Sta je ovo nista neradi,svi linkovi mrtvi
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
milan0
Moderator
Moderator


Anzahl der Beiträge : 539
Punkte : 730
Bewertungssystem : 3
Anmeldedatum : 2014-03-23

KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   Mon Jul 28 2014, 03:09

Admin,hvala za unapredjenje,modelatora
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: zare i goci   

Na vrh Go down
 
zare i goci
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DISKUSIJE :: Kako vam se svidja ovaj forum??-
Idi na: