| DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? | |
|
Autor | Poruka |
---|
tirol V.I.P.

Anzahl der Beiträge : 790 Punkte : 1188 Bewertungssystem : 0 Anmeldedatum : 2010-12-11
 | Naslov komentara: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? Wed Feb 01 2012, 01:43 | |
| Priča se da će Žare i Goci snimiti duet sa DJ Krmkom...Šta vi mislite o tome?? |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? Wed Feb 01 2012, 02:26 | |
| Defitinitvno NE.... Ali ako nije neka previše luda (sa strane Dj Krmka) što da ne :DD |
|
 | |
tirol V.I.P.

Anzahl der Beiträge : 790 Punkte : 1188 Bewertungssystem : 0 Anmeldedatum : 2010-12-11
 | Naslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? Wed Feb 01 2012, 02:37 | |
| Hehe ako bude išta od toga može ispasti dobro ali siguran sam da će biti potpuno drugačije nego što smo se navadili sa strane DJ Krmka...a možda će i Žare i Goci otpjevati nešto u njegovom stilu, ko zna...
Inače Krmak dobro pjeva uživo, samo se previše glupira...ali vidjećemo, možda od toga neće biti ni D od dueta, možda je ovo samo trač
Zanimljivo da Krmak uopšte nije ni spominjao dueta sa Žaretom i Gocijem na FB... |
|
 | |
RS_Preldzija Početnik

Anzahl der Beiträge : 11 Punkte : 17 Bewertungssystem : 0 Anmeldedatum : 2011-09-26
 | Naslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? Fri Feb 03 2012, 03:16 | |
| Snimanje sa DJ Krmkom totalni promasaj,pad popularnosti svi treba da znamo ko je Krmak, to je covek koji srpskom narodu prodaje maglu!Svjesni su toga Zare i Goci,nadam se da nece takvu gresku da naprave,nije valjda interes iznad svega??? |
|
 | |
tirol V.I.P.

| Naslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? Fri Feb 03 2012, 05:44 | |
| hehe meni se cini da nece biti nista od toga, to samo onako baba cula baba rekla ko sto se kaze |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? Mon Feb 06 2012, 13:40 | |
| Hehe, tirol, mislim da si upravu, to je izgleda samo još jedan više trač... Ali dobro, šta je tu je... Pitaću ja njih na promociji hoće li biti išta od toga!  |
|
 | |
RS_Preldzija Početnik

Anzahl der Beiträge : 11 Punkte : 17 Bewertungssystem : 0 Anmeldedatum : 2011-09-26
 | Naslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? Wed Feb 08 2012, 09:38 | |
| Album Zare i Goci ugledo je svjetlost dana,normalno da od toga nista nije bilo.Krmak moze da uspeva sa kvazi "srbima" a nikada sa pravim Srbima kao sto su nasa braca Zare i Goci.To pokusavaju da nametnu oni koji saradjuju sa Krmkom.Daleko mu lepa kuca od mojeeeee!
|
|
 | |
staretinausrcu Početnik

Anzahl der Beiträge : 5 Punkte : 5 Bewertungssystem : 0 Anmeldedatum : 2011-07-28
 | Naslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? Fri Feb 10 2012, 04:49 | |
| ma nemojmo tako dj krmak je interesantan na svoj nacin. usko razmisljanje nas pojedinih treba da zadrze za sebe-koliko smo upuceni mi u muziku uopšte zapitajmo se ,a o ukusuma se ne raspavlja kakvi kvazi srbi koje budalestine srbin ili jesi ili nisi s postovanjem vama odgovartam na komentar "preldzije, |
|
 | |
Admin Urednik

Anzahl der Beiträge : 46 Punkte : 105 Bewertungssystem : 0 Anmeldedatum : 2010-12-03
 | Naslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? Fri Feb 10 2012, 05:02 | |
| Molio bi da se komentarise , ali bez vređanja mislim nema nikakvog smisla vređati ko je sta ovo je forum za sve krajisnike i ljude dobre volje hvala za razumevanje....... |
|
 | |
janjsko srce Početnik

Anzahl der Beiträge : 1 Punkte : 1 Bewertungssystem : 0 Anmeldedatum : 2012-02-10
 | Naslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? Fri Feb 10 2012, 09:09 | |
| mislim da bi to bio pravi pogodak |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????  | |
| |
|
 | |
| DJ Krmak i Žare i Goci - DUET???? | |
|