ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????   Wed Feb 01 2012, 01:43

Priča se da će Žare i Goci snimiti duet sa DJ Krmkom...Šta vi mislite o tome??
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Gost
Gost



KomentarNaslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????   Wed Feb 01 2012, 02:26

Defitinitvno NE.... Ali ako nije neka previše luda (sa strane Dj Krmka) što da ne :DD
Na vrh Go down
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????   Wed Feb 01 2012, 02:37

Hehe ako bude išta od toga može ispasti dobro ali siguran sam da će biti potpuno drugačije nego što smo se navadili sa strane DJ Krmka...a možda će i Žare i Goci otpjevati nešto u njegovom stilu, ko zna...

Inače Krmak dobro pjeva uživo, samo se previše glupira...ali vidjećemo, možda od toga neće biti ni D od dueta, možda je ovo samo trač

Zanimljivo da Krmak uopšte nije ni spominjao dueta sa Žaretom i Gocijem na FB...
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
RS_Preldzija
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 11
Punkte : 17
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-09-26

KomentarNaslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????   Fri Feb 03 2012, 03:16

Snimanje sa DJ Krmkom totalni promasaj,pad popularnosti svi treba da znamo ko je Krmak, to je covek koji srpskom narodu prodaje maglu!Svjesni su toga Zare i Goci,nadam se da nece takvu gresku da naprave,nije valjda interes iznad svega???
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????   Fri Feb 03 2012, 05:44

hehe meni se cini da nece biti nista od toga, to samo onako baba cula baba rekla ko sto se kaze
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Gost
Gost



KomentarNaslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????   Mon Feb 06 2012, 13:40

Hehe, tirol, mislim da si upravu, to je izgleda samo još jedan više trač... Ali dobro, šta je tu je... Pitaću ja njih na promociji hoće li biti išta od toga! Smile
Na vrh Go down
RS_Preldzija
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 11
Punkte : 17
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-09-26

KomentarNaslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????   Wed Feb 08 2012, 09:38

Album Zare i Goci ugledo je svjetlost dana,normalno da od toga nista nije bilo.Krmak moze da uspeva sa kvazi "srbima" a nikada sa pravim Srbima kao sto su nasa braca Zare i Goci.To pokusavaju da nametnu oni koji saradjuju sa Krmkom.Daleko mu lepa kuca od mojeeeee!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
staretinausrcu
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 5
Punkte : 5
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-07-28

KomentarNaslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????   Fri Feb 10 2012, 04:49

ma nemojmo tako dj krmak je interesantan na svoj nacin. usko razmisljanje nas pojedinih treba da zadrze za sebe-koliko smo upuceni mi u muziku uopšte zapitajmo se ,a o ukusuma se ne raspavlja kakvi kvazi srbi koje budalestine srbin ili jesi ili nisi s postovanjem vama odgovartam na komentar "preldzije,
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Admin
Urednik
Urednik
avatar

Anzahl der Beiträge : 46
Punkte : 105
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-03

KomentarNaslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????   Fri Feb 10 2012, 05:02

Molio bi da se komentarise , ali bez vređanja mislim nema nikakvog smisla vređati ko je sta ovo je forum za sve krajisnike i ljude dobre volje hvala za razumevanje.......
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
janjsko srce
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-02-10

KomentarNaslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????   Fri Feb 10 2012, 09:09

mislim da bi to bio pravi pogodak
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????   

Na vrh Go down
 
DJ Krmak i Žare i Goci - DUET????
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DISKUSIJE :: Cafe bar Zare i Goci-
Idi na: