ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Koje grupe i pjevače još obožavate, osim Žareta i Gocija?

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Koje grupe i pjevače još obožavate, osim Žareta i Gocija?   Thu Dec 29 2011, 10:01

Ja lično volim slušati još mnoge krajiške grupe (posebno Preldžije, Laste Vrbanje, Delije sa Manjače), od pjevača obožavam Baju, Mileta Deliju i Gordana Krajišnika.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
omega1969
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 2
Punkte : 2
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-01-28

KomentarNaslov komentara: Re: Koje grupe i pjevače još obožavate, osim Žareta i Gocija?   Sat Jan 28 2012, 07:56

sve, imam oko 1200 pjesama... Very Happy
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
_KRAJISNICA_86
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-02-01

KomentarNaslov komentara: Re: Koje grupe i pjevače još obožavate, osim Žareta i Gocija?   Wed Feb 01 2012, 07:38

Žare i Goci su prviiiii i najbolji, a naravno ima i drugi grupa dobrih kao sinovi manjače, andjeli krajine, preldzije, jandrino jato, itd. Sve valja samo rokaj
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tihicz
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-02-04

KomentarNaslov komentara: Re: Koje grupe i pjevače još obožavate, osim Žareta i Gocija?   Sat Feb 04 2012, 02:29

momo i dodir
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
davidivanis
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-02-05

KomentarNaslov komentara: Re: Koje grupe i pjevače još obožavate, osim Žareta i Gocija?   Sun Feb 05 2012, 22:34

Very Happy Very Happy queen queen king king Smile Smile Smile Jandrino jato Zare i goci,Srpska tromedja.....ima jos puno puno
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
RS_Preldzija
Početnik
Početnik
avatar

Anzahl der Beiträge : 11
Punkte : 17
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-09-26

KomentarNaslov komentara: Re: Koje grupe i pjevače još obožavate, osim Žareta i Gocija?   Wed Feb 08 2012, 10:11

Ima dosta kvalitetnih grupa ali Jandrino Jato je Jato oni su Kraljevi,ne treba da se o ukusima raspravlja.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
ShaMaan
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2012-10-31

KomentarNaslov komentara: Re: Koje grupe i pjevače još obožavate, osim Žareta i Gocija?   Wed Oct 31 2012, 06:11

Сви су други ОК момци, ал' најбољи су Жара и Гоци! КРАЉЕВИ
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
srbija_023
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 3
Punkte : 5
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-07-07

KomentarNaslov komentara: Re: Koje grupe i pjevače još obožavate, osim Žareta i Gocija?   Thu Nov 01 2012, 01:50

1. Жаре и Гоци (наравно у пратњи Роце) Very Happy
2. Прелџије
3. Капи Завичаја
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Koje grupe i pjevače još obožavate, osim Žareta i Gocija?   

Na vrh Go down
 
Koje grupe i pjevače još obožavate, osim Žareta i Gocija?
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DISKUSIJE :: Muzika-
Idi na: