ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Zare i Goci 2012 (sve ovde)

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
Gost
Gost



KomentarNaslov komentara: Zare i Goci 2012 (sve ovde)   Fri Dec 16 2011, 04:38

Od sada ce ovo biti jedina tema dozvoljena za promo pjesme Zare i Gocija u 2012 godini. Sve teme koje se nadju van, a radi se o promo pjesmama, bice ili izbrisane, ili prebacene u ovu!
Pa ajde, da pocnemo sa ubacivanjem. Slucajno nadjoh ovu pjesmu na netu Very Happy

Cija li je, koje li je vjere,
Ima nogu deblju od bandere,
Kad me njene pogledaju oci,
Sve se brate na meni ukoci.

Takva jedna mome srcu fali,
Legla bi mi k'o samara budali...

KRALJEVI!


Jocke: komentar modifikovan dana: Fri Dec 16 2011, 17:56; prepravljeno ukupno 2 puta
Na vrh Go down
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Zare i Goci 2012 (sve ovde)   Fri Dec 16 2011, 05:43

ma super su nema boljih Very Happy
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Grmec
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-12-16

KomentarNaslov komentara: Re: Zare i Goci 2012 (sve ovde)   Fri Dec 16 2011, 09:59

hahahhahahaha pjesma im je vrhunska.....najbolji su
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Zare i Goci 2012 (sve ovde)   

Na vrh Go down
 
Zare i Goci 2012 (sve ovde)
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Diskografija Zare i Goci-
Idi na: