ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Žare Goci i Milenko/Ex Preldžije/ - Uživo

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
lakickrstan
Vrijedan član
Vrijedan član


Anzahl der Beiträge : 489
Punkte : 580
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-11-22
Alter : 34
Ort : Majka Srbija/Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Žare Goci i Milenko/Ex Preldžije/ - Uživo   Sat Nov 27 2010, 03:26

Krajišnici Žare,Goci,Milenko/Ex Preldžije/ - Uživo

1.Amerika, Amerika
2.Banjaluko zavičaju
3.Branka Prijedorčanka
4.Bukovicu ne bih dao
5.Ćud je ženska
6.Gori Bukovica
7.Jare sa Dinare
8.Klela se klela, Jelena
9.Knine grade
10.Komšinica,doktor,ćuti ženo
11.Man
12.Mene moji kore
13.Milice kćeri
14.Na kapiji žena
15.Na oštrelju
16.Nova Gara
17.Od Glamoča,Grahova,Drvara
18.Od Trebinja do Bileća
19.Odavno sam napustio selo
20.Oj Bugojno
21.Oj Grahovo
22.Pod Javorom,delija iz Knina
23.Preldžija sam
24.Sana
25.Sirotinjski sin
26.Stara majka
27.Tamo đe je Dubica
28.Treća smena
29.U Novembru 95-te
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
tirol
Čekajući unapređenje
Čekajući unapređenje


Anzahl der Beiträge : 803
Punkte : 1201
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Žare Goci i Milenko/Ex Preldžije/ - Uživo   Mon Aug 22 2011, 09:04

Još jedan snimak vredan slušanja...

Žare, Goci i Milenko - uživo
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Žare Goci i Milenko/Ex Preldžije/ - Uživo
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Diskografija Zare i Goci-
Idi na: