ZARE & GOCI
ZARE & GOCI


 
HomeCalendarGalleryKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaRegistracijaLoginNovi Grad
FORUM ZARE I GOCI  KRAJIŠNICI 
RADIO NOVI GRAD
GLASAJTE ZA NAŠ RADIO


Glasaj za nas na ExtraCafe Top Listi radio stanica

Photobucket

Radio Stanice





radioteka.org

 photo Radiotelevizijanet_zps85ad3004.png

Vojvodinanet

Photobucket

 photo RadioStanicecom_zps74e17b29.gif

 photo Balkanmedia_zpscea49ca9.png

 photo yuradiostanice_zps98aac909.jpg

 photo radio-uzivo_zps302edaf6.jpg
Latest topics
» Dusko Vuloc Roca 2017 - Udarac u prazno
Mon Oct 16 2017, 07:35 by milan0

» Ljubisa Peric Kokis 2000 - Dusmani
Wed Jul 19 2017, 08:36 by milan0

» BN Koktel 17 (2017)
Wed Jul 19 2017, 08:32 by milan0

» Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014)
Tue Jul 11 2017, 22:45 by golub08

» Srpska Tromedja 2017 - Manastirska zvona
Tue Jul 04 2017, 10:05 by milan0

» LJUPČO DUČEVSKI
Wed Jun 14 2017, 11:40 by milan0

» Zvuci Zavicaja - Diskografia
Thu Mar 16 2017, 20:05 by golub08

» Toma Djordjevic Rasinac -Kolekcija
Thu Mar 16 2017, 00:40 by Balkanac

» Dragan Krstic Krle 2017 - Evo mene evo i mog kuma
Wed Feb 22 2017, 10:20 by milan0

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar
NAŠ BANER
NAŠI PRIJATELJI
        

rsk radio

DOBRO DOSLI
DOBRO DOSLI NA FORUM ŽARE I GOCI
BRZO I KRATKO

Share | 
 

 Tekstovi pjesama

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
Admin
Urednik
Urednik
avatar

Anzahl der Beiträge : 46
Punkte : 105
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2010-12-03

KomentarNaslov komentara: Tekstovi pjesama    Fri Oct 14 2011, 01:17

Ovde pisite vase predloge raznih pjesama
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Radebl
Početnik
Početnik


Anzahl der Beiträge : 1
Punkte : 1
Bewertungssystem : 0
Anmeldedatum : 2011-09-20
Alter : 22

KomentarNaslov komentara: Re: Tekstovi pjesama    Fri Oct 14 2011, 02:23

KOSOVO

Brate mili po krvi i vjeri
Vidiš šta nam rade ove zvjeri
Rastrgaše našu zemlju slavnu
Napadaju vjeru pravoslavnu
Oštri sablju može zatrebati
Vjeru branit za nju život dati

REF:
Oj Kosovo i oče i mati
Srbi tebe nikad neće dati
I jači su udarali davno
Al' te nije dalo ljudstvo pravoslavno

E moj brate neće dobro biti
Ako Srbin nastavi ćutati
Treba reći nek nas dobro čuju
Da im Srbi složno poručuju
Obilića puna je Srbija
Sablju oštre zove Metohija.

Radebl-Rade Ćulum
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
 
Tekstovi pjesama
Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
ZARE & GOCI :: DOWNLOAD :: Tekstovi pjesama-
Idi na: